Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(MamaGita @ 2010 07 19, 15:51)
Sveikos  4u.gif
Noriu pasidžiaugti  biggrin.gif  gavau šiandien konizacijos rezultatus, pasitvirtinęs CIN3, išpjovė visus pakitimus biggrin.gif dabar po 3 mėnesių vėl onkocitologinis, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai  thumbup.gif
Visoms sėkmės  4u.gif

sveikinimai, turbut daug ramiau ant dusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 07 19, 16:25)
sveikinimai, turbut daug ramiau ant dusios smile.gif

Ačiū 4u.gif
Tikrai taip smile.gif vėl galiu normaliai kvėpuoti smile.gif taip bijojau, kad net kvėpuot, man atrodo negalėjau ilgą laiką...
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 07 20, 00:06)
Ačiū  4u.gif
Tikrai taip smile.gif vėl galiu normaliai kvėpuoti smile.gif taip bijojau, kad net kvėpuot, man atrodo negalėjau ilgą laiką...

o man dar laukti iki rugsejo :/ jau net naktim ramiai miegot nebegaliu
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 07 20, 11:28)
o man dar laukti iki rugsejo :/ jau net naktim ramiai miegot nebegaliu

blink.gif išprotėt galima... o ko Jūs sakykykit taip ilgai laukiat?? pačios konizacijos ar atsakymo po jos?
Atsakyti
sveikutes ir as registruojuosi i jusu temute nes ir mane paliete ta pati problema kaip ir jus.gyvenu siuo metu airijoje niekada nesidariau gimdos kaklelio testo nes nemaniau kad to reikia ir t.t. bet airijoje prievarta buvau nusiusta ji pasidaryti ir rado dideliu pakitimu tame tyrime tai priesvezinis pakitimas.gavau siuntima kolposkopijai ten gydytojas apziurejes ardo net kelias zaizdeles ir pasake kad nelabai gerai yra tada taike vietine nejautra paeme biopsija ir kaip supratau naikino tas zaizdeles nors kaip per ruka prisimenu ka kalbejome su juo po to kai jis pasake kad nelabai gerai ka jis ten pamate atrode zeme slysta ir po koju ir t.t.dabar kaip suprantu turiu laukti biopsijos atsakymo isejau is gydytojo kabioneto nei gyva nei mirusi nes rezultatai mane pribloske todel dabar man kila daug klausimu ko nebepaklausiau daktaro,bet manau pasidalinsite su manim is savo patirties.dabar kamuoja visokios mintys negeros ir t.t. verysad.gif
ir gal kas zino jei dare nejautra tai del biopsijos ar del zaizdeliu naikinimo?nes dabar sake tyrima kartoti po 6 menesiu bet man jau net baisu darosi laukti galvoju gal lekti i lt gal kas kitaip bus?
Atsakyti
Vaiva,pilnai tave suprantu,aš per ašaras kelio nemačiau,akyse jau matavausi spalvotas skareles ant plikos galvos blush2.gif bet viskas bus gerai,svarbu laiku viską pastebėti 4u.gif palauk atsakymų ir bus ramiau,tada žiūrėsi ką siūlys jie smile.gif
Atsakyti
vaiva29, pala brangioji, ar tu jaužinai biopsijos ats. ar ne? g.gif
Atsakyti
Labos. Prisistatau... Aš-Auston, tik nicą pakeičiau blush2.gif
Panos nebijokit ir neaudrinkite savo vaizduotės iš anksto... Juk dar nieko nežinote doh.gif
Žinau ir aš tą jausmą kai iš musės dramblį priskaldai, naktimis nemiegi, o paskui galvoji "Viskas gerai, vardan ko visos tos neigiamos emocijos"...
Nestresuokite, geriau pabandykit sau suteik įvairių malonumų,skaitykite pozityvią literatūrą- g y v e n k i t. Pakitimai tai signalas, kad kažką reikia daryti, o po operacijos viskas pasisuka tik geryn. To jums ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ailija @ 2010 07 23, 08:51)
Nestresuokite, geriau pabandykit sau suteik įvairių malonumų,skaitykite pozityvią literatūrą- g y v e n k i t. Pakitimai tai signalas, kad kažką reikia daryti, o po operacijos viskas pasisuka tik geryn. To jums ir linkiu 4u.gif

Sveikute, gerai kad pranešiai kad niką pasikeitei bigsmile.gif

o čia tavo teisingi žodžiai, tikrai yra nemažas knygų pasirinkimas apie optimistinį gyvenimą ir pan. drinks_cheers.gif pati dvi perskaičiau thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau žinau atsakymą. Vistik operacija buvo reikalinga. Rastas CIS. Viskas pašalinta ir tyrimą teks pakartoti po 3-6 mėnesių. Uffff...kolkas ramu smile.gif
Atsakyti
Tokata, na va šaunu, kad depresuoji kaip kitos, šaunuolė, o kelintas buvo CIN ?

saulele, kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 07 23, 00:02)
vaiva29, pala brangioji, ar tu jaužinai biopsijos ats. ar ne? g.gif

aciu uz malonu priemima i jusu gretas.as dar atsakymo nezinau nes man biopsija paeme pries 3 dienas taip kad ir laukti kiek reikes nezinau nes airiai nepasakyciau kad kur skuba.labai bijau sulaukti blogu rezultatu nes vis delto auginu 2 vaikucius viena reikia gyventi del ju,bet kaip islikti stipriai ir nuteikti save optimistiskai?daktaras tik tiek pasake kad rado ne viena zaizdele ir jam tai nepatiko kaip man ir galvoti nebezinau o kaip pas jus merginos aer tik p[o viena zaizdele turejot kai pasake daktaras kad as esu priesvezineje stadijoje tame kabinete man zeme slido is po koju iskart pries save maciau mirti.
ar imanoma issigydyti pilnai tas priesvezines lasteles kaip jus manot merginos is savo patirties?
daktaras liepe laukti biopsijos atsakymo jei jis bus geras sake pasirodyti po 6 menesiu bet ar per tuos 6 menesius manes negali uzpulti vel tos lasteles? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiva29: 23 liepos 2010 - 20:51