Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

Man darė pilną narkozę ir nieko nejutau. Tik skaudėjo paskui keleta dienų.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 06 23, 15:14)
Man darė pilną narkozę ir nieko nejutau. Tik skaudėjo paskui keleta dienų.

Ačiū už atsakymą.
Kad skaudėjo jau skaičiau 4u.gif
Dabar aš laukiu ir bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 06 23, 13:51)
O kodėl Jūs sakot kad jautėt kvapą?? Jums be narkozės darė?

Kvapą jutau tik atėjus į operacinę,prieš mane kitai moteriškei darė konizaciją.Tai kvapas kaip svilinamos kiaulės blush2.gif o atliko viską su narkoze,nieko nejaučiau,tik girdėjau trumpą atkarpą iš sesučių pokalbio unsure.gif bet ir tai nesu garantuota ar tai vyko per operaciją ar jau atsigaunant g.gif .....aš irgi labai bijojau,bet po visko manau,kad neverta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 23, 15:25)
Kvapą jutau tik atėjus į operacinę,prieš mane kitai moteriškei darė konizaciją.Tai kvapas kaip svilinamos kiaulės  blush2.gif  o atliko viską su narkoze,nieko nejaučiau,tik girdėjau trumpą atkarpą iš sesučių pokalbio  unsure.gif  bet ir tai nesu garantuota ar tai vyko per operaciją ar jau atsigaunant  g.gif .....aš irgi labai bijojau,bet po visko manau,kad neverta buvo  mirksiukas.gif

Aišku, dabar supratau smile.gif
Ačiū už nuraminimą 4u.gif aš gal irgi po visko pasakysiu, kad be reikalo bijojau, bet dabar bijau blush2.gif
Atsakyti
Nebijok wink.gif Nemalonu, kai pririša kojas ir rankas prie operacinio stalo smile.gif Paskui aš net gražų sapną susapnavau smile.gif Atsibudau jau palatoj, gavau į sėdynę vaistų nuo skausmo ir toliau sau miegojau smile.gif
Man baisiausia laukti atsakymo...dar jo neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 06 23, 16:21)
Nebijok wink.gif Nemalonu, kai pririša kojas ir rankas prie operacinio stalo smile.gif Paskui aš net gražų sapną susapnavau smile.gif Atsibudau jau palatoj, gavau į sėdynę vaistų nuo skausmo ir toliau sau miegojau smile.gif
Man baisiausia laukti atsakymo...dar jo neturiu.

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Siaubas: kojas rankas pririša blink.gif
O kiek laiko jų reik laukti? kaip po biopsijos ar ilgiau?
Atsakyti
sveikutes,

as ir pries 2 savaites atlaikiau sia operacija
dar iki siol i darbe negaliu eiti - nes labai negyj man viskas
ir jau du kartus teko kreiptis del per gausaus kraujavimo - tai tvarke vidu su vaistukais, geriau nuok resejimo vaistus ir pabaigai dar antibijotikus - tai dabar jau lyg ir i gera eina viskas..
Atsakyti
superjura gerai, kad bent dabar viskas tvarkosi.
ar jau zinai atsakymus?
Atsakyti
zinau,
rado antro laipsnio neoplazija CIN2 - pasalino labai daug 2/3 net kaklelio
na bet reik tiketis kad toliau neplis
po 3men darysiu onkocitologini - ziuresim ka rodys, jei vis vien bus pakitimai - tada spres ka toliau daryti
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 04 08, 16:21)
mokamą, vat butent, susimokejau, bet aišku čia ne kilinkos kaltė o labartorijos kurioj darė, nu bet jau pikta tai negaliu gun_bandana.gif

jei pakartotinas tyrimas del ju kaltes, tai moketi nereikia.
Buvo man taip - nemokejau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu su jumis pasidžiaugti savo atsakymais, šiandien sužinojau ka parodė Onkocitologinis tyrimas po konizacijos praėjus trims mėnesiams. Ogi jokių pakitimų nerasta thumbup.gif labai jau buvo neramu vakar vakare, visokios mintys lindo į galvą, bet Ačiūdie viskas gerai, dabar po trijų mėn man vėl reiks eit, aišku dar labai džiaugtis nereikia, manau dar keletą kartų reiktų sulaukt gerų atsakymų kad didesnė ramuma butų, tikiuosi taip ir bus.

Beto švietė man plaučius, darė viršutinių pilvo organų echoskopiją, tai taip pat nuramino, kad viskas gerai smile.gif
Labai noriu tikėt, kad viskas padaryta laiku ir kad galėsiu pasveikt.

Gal kuri nors jau taip pat žinot pirmus tyrimų atsak. po operacijos?
Atsakyti
Aš dar atsakymo neturiu. Tikrai gal tik po mėnesio sužinosiu. Ginė apžiūrėjo, sakė kadvisas židinys pašalintas smile.gif Tai manau, kad viskas turi būti gerai ir man.
Gal man į ligoninę paskambinti ar kaip, kad greičiau būtų ?
Atsakyti