Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

aš po dešimt dienų paskambinau,sužinojau,kad jau yra atsakymas ir nuvažiavau to išrašo pasiimti,o su juo pas savo ginę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 15, 15:31)
aš po dešimt dienų paskambinau,sužinojau,kad jau yra atsakymas ir nuvažiavau to išrašo pasiimti,o su juo pas savo ginę  4u.gif

matai kaip g.gif as net negavojau apie tai doh.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas savo ginę. Pratęsė biuletenį, nes man skauda sad.gif Nustebo "Kaip gali skaudėti po konizacijos blink.gif " Šiandien jau geriau jaučiuosi, bet vakar vakare užmigti be tabletės negalėjau. O tyrimai sakė, kad ilgai keliauja iki poliklinikos ir teks man palaukti jų.
Atsakyti
tai juk visų organizmai skirtingai reaguoja,keista,kad nustebo doh.gif ......aš jau po poros savaičių planuoju PAP pasikartoti,bus 3mėn po konizacijos unsure.gif norėčiau darytis tą skystoj terpėj,kiek girdėjau geresnis jis,gal kuri žino kur Vilniuj nebrangiai ir greitai padaro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 16, 13:37)
tai juk visų organizmai skirtingai reaguoja,keista,kad nustebo  doh.gif ......aš jau po poros savaičių planuoju PAP pasikartoti,bus 3mėn po konizacijos  unsure.gif  norėčiau darytis tą skystoj terpėj,kiek girdėjau geresnis jis,gal kuri žino kur Vilniuj nebrangiai ir greitai padaro?  4u.gif

Man darė Vilniaus Sveikatos namuose privačiai, bet už konsultaciją mokėsi ir plius už tyrimą. Dar yra sorpo medicininių tyrimų centras www.sorpo.lt pasiskambink ir užsirašyk. Reiktų pasidomėti, gal jį galima nusipirkti vaistinėje ir tavo ginė padarytų. Ten toks buteliukas su skystimu supakuotas.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 06 16, 11:56)
Šiandien buvau pas savo ginę. Pratęsė biuletenį, nes man skauda sad.gif Nustebo "Kaip gali skaudėti po konizacijos  blink.gif  "  Šiandien jau geriau jaučiuosi, bet vakar vakare užmigti be tabletės negalėjau. O tyrimai sakė, kad ilgai keliauja iki poliklinikos ir teks man palaukti jų.

ir man skaudėjo ir kraujavau nemazai...tikrai neisivaisduoju kaip kitom pasiseka ir po keliu dienu i darba eina...aš visa žiema pragulinėjau...tik vat man dar cistitas buvo dasidejas..nežinau kažkaip sunkokai pernešė man organizmas ta operacija...iki šiol mm neregulerios niekaip nesutvarkau...o kt nerašo liepe vis laukt tai šendien vaistineja augaliniu vaistuku davė sakė geri kur cikla reguliuoja nu žiūrėsma kaip čia bus...tik vat pacia operacija lengvai pernešiau...
Atsakyti
Daliuk, nuraminai smile.gif Ir man taip pat. Jau nebeskauda, tik kartais įduria, bet kraujuoja, teplioja. Kitą savaitę vizitas pas ginę. Manau viskas ten gerai su manim, tik taip mūsų organizmai reaguoja.
Atsakyti
Kiek čia skaičiau, tai beveik visoms per dvi savaites nukrenta šašas. Galiu pasakyti, kad ne visada taip būna. Šiandien buvau pas savo ginę. Man dar jokio šašo nėra, nors praėjo jau 10 dienų po operacijos. Šlapiuoja ir pakraujuoja. Guliu lovoje toliau ir laukiu savo šašiuko. Liepė šaltalankių žvakučių nakčiai panaudoti.

Jei kam įdomi pati operacija, galite pasižiūrėti šį video. Įspėju, kad vaizdelis ne iš maloniųjų ir jautrioms moterims geriau nežiūrėti. Kiek suprantu,pradžioje rodomas sunkesnis operacijos variantas, o nuo 4 minutės operacija su elektrine kilpa. Atrodo žymiai estetiškiau ir ne taip baisu.

http://www.encyclope...conization.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 23 birželio 2010 - 13:00
eina sau kaip žiauriai atrodo,vienu metu pajaučiau,kad pykina doh.gif nieko keisto,kad operacinėj toks šlykštus svylėsių kvapas unsure.gif o ir tikrai yra dėl ko jausti skausmą po visko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 23, 15:11)
vienu metu pajaučiau,kad pykina  doh.gif 

Ir aš taip pat. Džiaugiuosi, kad pamačiau jau po operacijos. Bet ta elektrinė kilpa visai normaliai žiurisi.
Atsakyti
tai manau pas mus su ta elekrine gal ir daro,bent man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 23, 14:11)
eina sau kaip žiauriai atrodo,vienu metu pajaučiau,kad pykina  doh.gif  nieko keisto,kad operacinėj toks šlykštus svylėsių kvapas  unsure.gif  o ir tikrai yra dėl ko jausti skausmą po visko  unsure.gif

QUOTE(Tokata @ 2010 06 23, 14:14)
Ir aš taip pat. Džiaugiuosi, kad pamačiau jau po operacijos. Bet ta elektrinė kilpa visai normaliai žiurisi.

Sveikutes 4u.gif
man irgi paskyre konizacija po 2 savaičių. Darys su ta karšta viela. O kodėl Jūs sakot kad jautėt kvapą?? Jums be narkozės darė?
Atsakyti