QUOTE(nefertite2006 @ 2010 04 08, 00:08)
Po operacijos turejo pasakyti kada pasiskambinti
Tai ir pasakė, po mėnesio, bet kai buvau dabar pas ginę tai sakė dažniausiai po 2sav jau būna, tai kitą savaitę bandysiu važiuoti gal jau bus.
QUOTE(lolita4611 @ 2010 04 08, 14:19)
Įsivaizduokit laukiau 3 savaites pakrtotinio onkocitologinio atsakymo, ir šiandien sužinojau kad "nepavyko padaryti", atėjo atsakymas (ar tai stikliukas sudužo ar tai kas nutiko ar ten pametė)nu nusišauti, vėl reiks eit darytis, ir vėl laukti atsakymo ilgiausiai
Nu čia tai viršūnė
Tik nesakyk, kad reikės mokėti vėl
Aš buvau pas ginę, 10dieną po K. Tai apžiūrėjo, viskas gerai, išrašė polygynax žvakučių, jos su antibiotikais, kad nebūtų kokio uždegimo ar pan, nes nieko nebuvo iškart po K skirta. O jau šašas krenta (gal nukrito) tai paraudonavusios kai kurios vietos (sakė taip ir turi būti), apnašos visos ir pan. Ginė tikisi, kad atsakymas kai pareis, rodys tik uždegimą ir jokių blogybių, o aš sakiau, kad taip ir bus jai
Klausė ar nėra nemalonaus kvapo, tai pasakiau, kad nėra, kai apžiūrėjo, sako na tikrai nėra, viskas gerai, tai pagalvojau kažkuri rašėte, kad nervina tas kvapas, tai sakau, gal kažkas negerai, jei yra kvapas kažkoks? Aš asmeniškai pirmas dvi dienas po K raudonai tepė, po to visas kitas dienas iki dešimtos dienos geltonai, dešimtąją ir vienuoliktą dienas raudonai, jau gausiau, pakraujavau, sakė dabar ir toliau gali būti gausesnis pakraujavimas. O toliau viskas priklausys nuo atsakymų, tai laukiu kitos savaitės, žiūrėsim kaip čia bus