Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(ramzyte @ 2010 04 09, 22:53)
esme tame,kad tikrai nebutina laukti menesi laiko atsakymo  thumbup.gif

Pernai Santariskiu abiejose laboratorijose per 2-5sav padarydavo smile.gif

Oj, as ten auksciau, susipainiojau, ne onkologiniam, o patologiniam centre ir bendroj laboratorijoj daro! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 04 08, 00:08)
Po operacijos turejo pasakyti kada pasiskambinti  g.gif

Tai ir pasakė, po mėnesio, bet kai buvau dabar pas ginę tai sakė dažniausiai po 2sav jau būna, tai kitą savaitę bandysiu važiuoti gal jau bus. 4u.gif

QUOTE(lolita4611 @ 2010 04 08, 14:19)
Įsivaizduokit laukiau 3 savaites pakrtotinio onkocitologinio atsakymo, ir šiandien sužinojau kad "nepavyko padaryti", atėjo atsakymas (ar tai stikliukas sudužo ar tai kas nutiko ar ten pametė)nu nusišauti, vėl reiks eit darytis, ir vėl laukti atsakymo ilgiausiai mega_shok.gif  frusty.gif

Nu čia tai viršūnė doh.gif Tik nesakyk, kad reikės mokėti vėl doh.gif
Aš buvau pas ginę, 10dieną po K. Tai apžiūrėjo, viskas gerai, išrašė polygynax žvakučių, jos su antibiotikais, kad nebūtų kokio uždegimo ar pan, nes nieko nebuvo iškart po K skirta. O jau šašas krenta (gal nukrito) tai paraudonavusios kai kurios vietos (sakė taip ir turi būti), apnašos visos ir pan. Ginė tikisi, kad atsakymas kai pareis, rodys tik uždegimą ir jokių blogybių, o aš sakiau, kad taip ir bus jai smile.gif Klausė ar nėra nemalonaus kvapo, tai pasakiau, kad nėra, kai apžiūrėjo, sako na tikrai nėra, viskas gerai, tai pagalvojau kažkuri rašėte, kad nervina tas kvapas, tai sakau, gal kažkas negerai, jei yra kvapas kažkoks? Aš asmeniškai pirmas dvi dienas po K raudonai tepė, po to visas kitas dienas iki dešimtos dienos geltonai, dešimtąją ir vienuoliktą dienas raudonai, jau gausiau, pakraujavau, sakė dabar ir toliau gali būti gausesnis pakraujavimas. O toliau viskas priklausys nuo atsakymų, tai laukiu kitos savaitės, žiūrėsim kaip čia bus smile.gif
Atsakyti
čia man kvapas labai nepatinka unsure.gif nu aš dar luktersiu iki kitos savaitės,gal kaip tik atsakymai bus,tai prie to pačio apžiūrės ir pasitarsiu unsure.gif
Atsakyti
Gal nebelauk, Ramzyt, tu su tuo blogu kvapu, negerai matyt, kazkas yra. As laukiau gal apie 10 dienu, kvapas baisus, ir prausiaus gal 2-3 kartus per diena, iklotus istisai keiciau, tai nepadejo, kai nuvariau pas gine, tai baisu uzdegima rado.
Atsakyti
vat ir man tas kvapas toks ryškus,kad užtenka tik nusiprausus dešimt minučių pabūti ir jau atrodo iš tolo užuodžiu doh.gif tai gerai,kad dar namie,o jei reiktų į kokį darbą ar svečius važiuoti,nežinočiau ką daryti doh.gif ir šiaip gaila visų įklotų ir paketų,nes per savaitę sunaudojau trigubai daugiau,nei per menstruacijas doh.gif ....o daugiau tai normaliai jaučiuosi,jau viską darau ir visur vaikštau,šviežio kraujo nesimato,temperatūros nėra g.gif bet jaučiu reiks skambintis pirmadienį ryte ir važiuoti unsure.gif
Atsakyti
ramzyte, butinai brangioji rupinkis savo sveikata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 09, 22:09)
čia man kvapas labai nepatinka  unsure.gif  nu aš dar luktersiu iki kitos savaitės,gal kaip tik atsakymai bus,tai prie to pačio apžiūrės ir pasitarsiu  unsure.gif

Nebelauk ilgiau, Ramzyte schmoll.gif
Atsakyti
aš kažkaip pradžioj galvojau,jog normalu kažkoks specifinis kvapas,nu sakau,gi ten su elektra darė,tai mėsą kepė biggrin.gif ir operacinėj šlykštus kvapas buvo unsure.gif o dar jūs taip ramiai sureagavot,tai maniau ir kitoms panašiai unsure.gif o dabar savaitgalį jau nėra kur dėtis,teks laukti pirmadienio unsure.gif ir galvoju kur važiuoti,ar kur operavo,ar pas savo ginę g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 10, 21:55)
aš kažkaip pradžioj galvojau,jog normalu kažkoks specifinis kvapas,nu sakau,gi ten su elektra darė,tai mėsą kepė  biggrin.gif  ir operacinėj šlykštus kvapas buvo  unsure.gif  o dar jūs taip ramiai sureagavot,tai maniau ir kitoms panašiai  unsure.gif  o dabar savaitgalį jau nėra kur dėtis,teks laukti pirmadienio  unsure.gif  ir galvoju kur važiuoti,ar kur operavo,ar pas savo ginę  g.gif

Tikrai, kad kreipkis, nu viskas bus gerai, tai ramiau pati jausies, o jei kažkas blogai, džiaugsies, kad anksčiau pasirūpinai savimi. O kreiptis manau užtenka ir pas savo ginę, mane tai mano ginė apžiūrėjo, nors ne ji operavo. 4u.gif
Atsakyti
ramzyte, kreipkis i savo gine mirksiukas.gif
mane tai operavo mano pacios gine ax.gif
Atsakyti
mane irgi mano gine operavo thumbup.gif as ja pasitikiu, ir seip manau, kad geriau kai pati gyd daro, mato kaip kas, toliau pati stebi... pas kita buciau ziauriai bijojusi darytis, butu teke turbut ir ikist i kisene g.gif
Papildyta:
man siandien 16 diena po operacijos, bet jokio gausesnio kraujavmo dar nebuvo g.gif
rytoj skambinsiuos del tyrimu rezultatu, tikiuosi jau tikrai bus unsure.gif
Atsakyti
šiandien jau ir šviežio kraujo pasirodė unsure.gif mėnesinės tik po dešimt dienų turėtų būti,tai nemanau,kad čia jau jos unsure.gif rytoj iš ryto skambinsiuos ir žiūrėsiu,kuri priims unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramzyte: 11 balandžio 2010 - 22:06