Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

Įdomu kai Tokata laikosi? g.gif vakar konizaciją jai darė lyg, nieko neparašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 06 09, 09:25)
Įdomu kai Tokata laikosi? g.gif  vakar konizaciją jai darė lyg, nieko neparašo g.gif

Labas visoms. Man matyt iš tų nervų mmm prasidėjo, tai operaciją nukėlėm į pirmadienį.
Atsakyti
Sveikos merginos,
man piimti tyrimai parode pakitusias vezines lasteles, taip pat didele infekcija. Infekcija jau kaip ir sutvarkeme, dabar paeme biopsija, ir laukiu atsakymo. Sioje situacijoje man baisiausias laukimas, beje niekam nenoriu pasakoti. Ir dabar vaikstau tame laukime. Nuotaika praskaidrina mazyliai mano. Tai ir galvoju dienos metu maziau, bet kai tik naktele ateina ir vel ivairios mintys. doh.gif Tad nutariau prisijungti prie jusu, jau dabar perskaiciau nemazai patarimu.
Atsakyti
Ta bjauri savijauta praeis wink.gif Prieš metus aš iš proto ėjau, o dabar į viską žiūriu optimistiškiau. Viskas bus gerai, tai dar ne vėžys.
Atsakyti
Aš jau po konizacijos. Skauda viską...Buvo pilna narkozė, tai nieko nejutau. Vakar visą dieną pramiegojau, paskui visą naktį miegojau. Geriu nuskausminamuosius. Neįsivaizduoju kaip kitos gali jau antrą dieną eiti į darbą... Man tik gulėti norisi ir nejudėti. Operacija pavyko sklandžiai, sakė viską išpjovė. Dabar lauksiu rezultatų. O kolkas man biuletenis.
Atsakyti
Aš tai neblogai jaučiausi,nemigdė,nepykino,po poros valandų valgyt kaip žvėris norėjau doh.gif tik maudė pilvo apačią kelias dienas smile.gif ....o kada atsakymai?
Atsakyti
Atsakymas maždaug po mėnesio ateis į mano moterų konsultaciją. Kiek laiko jums tepliojo ? Man antra diena šviežio kraujo yra, nors sakė, kad neturėtų kažkaip ypatingai tepti.
Guliu namuose, maudžia kaip per skausmingas mėnesines. Rytoj prašysiuos tęsti biuletenį.
Atsakyti
jetus kaip ilgai laukti atsakymo rolleyes.gif pas mane tai nemažai šviežio kraujo buvo,bet todėl,kad infekciją rado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 15, 13:06)
jetus kaip ilgai laukti atsakymo  rolleyes.gif  pas mane tai nemažai šviežio kraujo buvo,bet todėl,kad infekciją rado  4u.gif

Jep, tas mėnuo bus labai ilgas... Tikiuosi, kad viską išpjovė.
Atsakyti
man po konizacijos nieko absoliuciai neskaudejo, atsistojau ir ejau iskart i tualeta biggrin.gif ir siaip nesijauciau visai kaip po operacijos smile.gif
Tokata, geru atsakymu ir greito sveikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 06 15, 14:22)
man po konizacijos nieko absoliuciai neskaudejo, atsistojau ir ejau iskart i tualeta biggrin.gif

Kaip tau gerai. Aš vakar gavau į sėdynę gerų nuskausminamųjų, o šiandien geriu jau ką namuose turiu. Ačiū už palaikymą. Tikia jaučiuosi susikausčiusi, bijau net pasisukti staigiau. Sugysiu wink.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(Tokata @ 2010 06 15, 11:37)
Atsakymas maždaug po mėnesio ateis į mano moterų konsultaciją. Kiek laiko jums tepliojo ? Man antra diena šviežio kraujo yra, nors sakė, kad neturėtų kažkaip ypatingai tepti.
Guliu namuose, maudžia kaip per skausmingas mėnesines. Rytoj prašysiuos tęsti biuletenį.

man krauju ir rudai teplioti tik pries pora dienu pradejo, buvau sian pas gyd, sake tai sasiukas, o siaip viskas gerai gyja. Beje rezultatai i poliklinika dar neatejo, o jau beveik menuo praejo blink.gif siaip tai as jau po sav paskambinau ir suzinojau, o dabar gyd praso kad pati nuvaziuociau i ligonine ir atvezciau i poliklinika, ar kas nors is jusu taip dare? ar jie duoda i rankas? reikes bandyti rytoj skambinti klausti g.gif
Atsakyti