Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(lolita4611 @ 2010 06 02, 07:38)
kaip nustato tas uroplazmas? gal ir man išsitirti blush2.gif

Reikia daryti tyrimą,kai tiria mikoplazmas,chlamidijas ir ureaplazmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 02, 10:16)
Reikia daryti tyrimą,kai tiria mikoplazmas,chlamidijas ir ureaplazmas  4u.gif

o čia tepinėlis iš kaklelio imamas ane?
Atsakyti
man ėmė nuo žaizdelės, kad tiksliau būtų sakė g.gif
Atsakyti
buvau šiandien klinikoj, kitais reikalais, sutikau savo ginę tai ji pasakė kad LSIL yra geresnis negus ASCUS g.gif tipo ASCUS artimesnis HSIL*ui negu LSIL, tai išvis likau išsižiojus, ta pati patvirtino ir mano šeimos gydytoja kai jos paklausiau blink.gif nu kosmosas
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 06 02, 18:38)
buvau šiandien klinikoj, kitais reikalais, sutikau savo ginę tai ji pasakė kad LSIL yra geresnis negus ASCUS g.gif  tipo ASCUS artimesnis HSIL*ui negu LSIL, tai išvis likau išsižiojus, ta pati patvirtino ir mano šeimos gydytoja kai jos paklausiau blink.gif  nu kosmosas

pirma karta taip girdziu. g.gif tai jau mane seniai butu siunte pjaut, jeigu jau ASCUS artimesnis HSIL, nes pas mane 3 tokie ats buvo ir nei karto negirdejau, kad tai butu kazkas super blogo.
va pagooglinau: Lietuvoje priimta citologinio tepinėlio vertinimo sistema, patvirtinta 2001 metais Bethesdoje (JAV):

1. Nėra intraepitelinių pokyčių arba piktybinio naviko
2. Netinkamas tyrimui
3. ASCUS- Nenustatytos reikšmės (kilmės) atipinės plokščiojo epitelio ląstelės
4. ASC-H- Atipinės plokščiojo epitelio ląstelės, galimi žymūs intraepiteliniai plokščialąsteliniai pokyčiai
5. LSIL- Nežymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai
6. HSIL-Žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai

gal ASC-H gydytoja turejo omeny, nes kitu atveju nesupratau tokiu pareiskimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 03 birželio 2010 - 06:47
tai mano, pažiūrėjau, ASC-H, 4 punktas... tai čia dar ne pats blogiausias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 06 03, 08:18)
tai mano, pažiūrėjau, ASC-H, 4 punktas... tai čia dar ne pats blogiausias?  g.gif

žinoma, tokius pakitimus galima panaikinti ir be peilio smile.gif
Atsakyti
pas mane vis lieka po LSIL, bet gydytojas sako, kadangi kolposkopija nieko blogo nerodo, tik kad yra žaizdele, o OCT kartoti po 4-6 men, kai atsinaujins lasteles, kurios buvo pazeistos uzdegimo, kuri galima tiketis buvo sukelusios chlamidijos (del kuriu tiesiog sugalvojau issitirti).... rolleyes.gif tai reik tiketis kad tu bjaurybiu po antibiotiku neber, ir lasteles atsinaujins smile.gif
Atsakyti
Šiandien aš gavau naujo tyrimo atsakymą. Niekas nepagerėję, vėl CIN2. Antradienį paskrė konizaciją sad.gif Dedu į kelnes...
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 06 04, 11:40)
Šiandien aš gavau naujo tyrimo atsakymą. Niekas nepagerėję, vėl CIN2. Antradienį paskrė konizaciją sad.gif Dedu į kelnes...

g.gif negerai..
bet del konizacijos i kelnes deti nereikia schmoll.gif ax.gif sekmes ir greito gyjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 06 04, 15:43)
g.gif negerai..
bet del konizacijos i kelnes deti nereikia schmoll.gif  ax.gif  sekmes ir greito gyjimo 4u.gif

Ačiū. Baisiausia bus laukti atsakymo. Beje, manęs į santariškes nesiunčia, darys vietoje esančioje ligoninėje Antakalnyje.
Ar reikia už operaciją "atsidėkoti"?
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 06 04, 14:55)
Ačiū. Baisiausia bus laukti atsakymo. Beje, manęs į santariškes nesiunčia, darys vietoje esančioje ligoninėje Antakalnyje.
Ar reikia už operaciją "atsidėkoti"?

tai man irgi dare paprastoj Jurininku ligoninej, o ne kur nors kitur ax.gif
as neatsidekojau, nors mano gine superine bigsmile.gif ir po to labai graziai su manim ir maloniai elgiasi, nors ir nieko jai nedaviau bigsmile.gif
Atsakyti