Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

taip sveika ir jauna...jeigu taip butu nesirgtu maži ka tik gime vaikučiai visokiom baisiom ligom gi jie visai mažučiai...o pasižiūrėk kas darosi aplinkui...ne metuose esmė...taip mastydama nepakenk sau...ir aš šoke buvau kai sužinojau nes jokiu problemu niekada ten nebuvo bet vat atsitiko kaip atsitiko ir esu labai laiminga kad išsioperavau...kad laiku dar viskas...
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 30, 22:22)

man 24 alkoholio negeriu, nerūkau ir vyrų nekeičiu, nes turiu viena jau daug metu... o jai tai l. rūpi malonumai tai nesioperuok
Atsakyti
verysad.gif as merginos viska puikiai suprantu kad reikia, as tiesiog negaliu patiketi, kazkokia neigimo stadija man verysad.gif manau ateis ir susitaikymas su tuo, niekur nedingi
bet vis mastau uz ka kodel? toms atsiprasant kurv.s kurios simtais vyru turi nieko neisdaro, o cia gali tureti viena vieninteli ir sveikai gyventi bet kas is to verysad.gif sorry kad rasau be lietuvisku raidziu, kazko neveikia man jos nuo pat ryto klaviaturoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 31 gegužės 2010 - 08:46
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 31, 09:43)
verysad.gif as merginos viska puikiai suprantu kad reikia, as tiesiog negaliu patiketi, kazkokia neigimo stadija man  verysad.gif  manau ateis ir susitaikymas su tuo, niekur nedingi
bet vis mastau uz ka kodel? toms atsiprasant kurv.s kurios simtais vyru turi nieko neisdaro, o cia gali tureti viena vieninteli ir sveikai gyventi bet kas is to  verysad.gif  sorry kad rasau be lietuvisku raidziu, kazko neveikia man jos nuo pat ryto klaviaturoj

nebijok darosi ir toms...aš taip manyčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 31 gegužės 2010 - 08:54
QUOTE(daliuk @ 2010 05 30, 21:47)
kaip gali nesinorėti jeigu reikia..man atrodo žmogui pirmoje vietoje turi buti sveikata..ne pinigai ne malonumai...jeigu turėsi jos turėsi viska...man net minciu nekilo tokiu kad vat to negalėsiu ar to..per kelias minutes atsiduriau pas gydytoja kuris mane operavo ir netempiau gumos...

drinks_cheers.gif kiekvienas protingas savimi besirupinantis zmogus taip elgtusi.. as suzinojau pap tyrimu atsakymus, kad yra hsil, tai jau kita diena gulejau ligoninej ir dare biopsija, nes tiesiai is klinikos kur pasake atsakymus nuvaziavau i ligonine pas savo gyd ir paprasiau, kad siandien pat padarytu doh.gif bet padare tik kita diena tongue.gif
o kai suzinojau biopsijos ats, tai ant rytojaus ir konizacija padare, nelaukiau nei savaites, nei dienos..
Atsakyti
Turbūt kiekvienai iš mūsų pirmiausia kyla mintis, O KODĖL GI MAN? bet kai pagalvoji būna ir dar blogiau, kaip čia viena iš jūsų minėjote mažus vaikus, kaip jaustis vaikam, jų tėvam kai vaikučiai pabiručiai turi kokią tai nepagydomą sunkią ligą. Kokių baisybių yra gyvenime.

Taip, kad pakitimus išsioperuot nera jau tokia didelė problema.

Aš irgi nesupratau kodėl man ir iš kur tokie tyrimo rezultatai. Aš irgi nesu sena smile.gif 27 m. nerūkau, išgeriu saikingai, vyrų taip pat nekeičiu kaip kojinių, kontraceptikų esu naudojusi 4 mėnesius per savo gyvenimą, o va išsityriau, išsioperavau ir dar sužinojau, kad man ne pakitimai, o jau vėžys doh.gif

Konizacija mažiausia man atrodanti bėda buvo ir yra. Jei pasisaugai ir nėra komplikacijų jokių, tai labai jau ji nepakeičia gyvenimo. Sutikčiau aš ir kelis metus nesimaudyt jūrose, ar kažkas, kad tik nebūtų radę pas mane to brudo. Bet yra kaip yra, reikia susitaikyti su tuo kas tau blogai ir gydytis, nedvejoti, nefantazuoti, kad gal čia tyrimas netikslus, gal man nieko nėra, kodėl man...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 05 31, 09:52)
nebijok darosi ir toms...aš taip manyčiau...

darosi darosi..tik kai esi susikoncentraves i save, tai atrodo, kad vienas pats sergi tokiom baisiom ligom.. ai, ka as cia sneku, ne tokiom ir baisiom.. nesam maciusios kaip zmones is tikruju serga.. geriau ir nepatirti to
Papildyta:
ir apskritai, Lolita, man atrodo, kad tu viskas siek tiek perdedi.. dar net nezinodama kas tau yra, pergyvenai daugiau nei tos, kurios lauke opercijos, ar buvo ka tik suzinojusios blogas naujienas.. kapstaisi visur kur gali,, reikia nereikia.. geriau jau nusiramintum, issioperuotum ir gyventum iprasta gyvenima, o ne fantazuotum kas cia man yra ko nera, kodel yra ir tt...
nu pamoksla atskaiciau.. ga ir nereikejo.. bet negaliu susilaikyti nervas ima biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 31, 10:37)
darosi darosi..tik kai esi susikoncentraves i save, tai atrodo, kad vienas pats sergi tokiom baisiom ligom.. ai, ka as cia sneku, ne tokiom ir baisiom.. nesam maciusios kaip zmones is tikruju serga.. geriau ir nepatirti to
Papildyta:
ir apskritai, Lolita, man atrodo, kad tu viskas siek tiek perdedi.. dar net nezinodama kas tau yra, pergyvenai daugiau nei tos, kurios lauke opercijos, ar buvo ka tik suzinojusios blogas naujienas.. kapstaisi visur kur gali,, reikia nereikia.. geriau jau nusiramintum, issioperuotum ir gyventum iprasta gyvenima, o ne fantazuotum kas cia man yra ko nera, kodel yra ir tt...
nu pamoksla atskaiciau.. ga ir nereikejo.. bet negaliu susilaikyti nervas ima biggrin.gif biggrin.gif

manau reikėjo...ir aš manyčiau koks skirtumas kas kaip gyvena ar turi daug tu vyru ar mazai čia yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir jo gyvenimas ne kito...ir kiekvienas sprendžia savo problemas kaip tik nori...tai daryk kaip nori tu...tema še baigiu nes tikrai jau ir man kažko nervai pradėjo imti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 31 gegužės 2010 - 09:49
QUOTE(daliuk @ 2010 05 31, 10:44)
manau reikėjo...ir aš manyčiau koks skirtumas kas kaip gyvena ar turi daug tu vyru ar mazai čia yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir jo gyvenimas ne kito...ir kiekvienas sprendžia savo problemas kaip tik nori...tai daryk kaip nori tu...tema še baigiu nes tikrai jau ir man kažko nervai pradėjo imti...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man jau praejo, bet sia tema daugiau nediskutuosiu cool.gif
man vienodai, kas kaip moka, tas taip soka bigsmile.gif
Atsakyti
Jaučiuosi išauklėta smile.gif
Agnute tu sakei iškart suzinojus atsakymą tave operavo, o tai kiek zinau irkart po mm operaCIJĄ daro ar galima bet kuriuo laiku pvz vidury ciklo ?? ar tau taip sutapo kad ir mm kaip tik praėję buvo?
AŠ ir norėčiau kuo greičiau, bet pas mano gydytoją papulti reikia laukti kelis mėnesius, matot kiek ilgai laukiau kol biopsiją padarė, nes pastoviai važinėja po užsienius po konferencijas dar docentė ir skyriaus vedėja tai kosmosas pas ją papulti, bet gera gydytoja, todėl reikia laukti kada teiksis ji mane pagydyt rolleyes.gif

Ar kurios girdėję esat apie prišaldymus azotu ar uždeginimus lazeriu, gal šitie budai ir efektyvūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 31 gegužės 2010 - 10:32
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 31, 11:27)
Jaučiuosi išauklėta  smile.gif
Agnute tu sakei iškart suzinojus atsakymą tave operavo, o tai kiek zinau irkart po mm operaCIJĄ daro ar galima bet kuriuo laiku pvz vidury ciklo ?? ar tau taip sutapo kad ir mm kaip tik praėję buvo?

man buvo kelios dieno po mm
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 31, 11:29)
man buvo kelios dieno po mm

tai sutapo tau taip ane?
Atsakyti