merginos o po konizacijos kiek laiko negalima sėdėti?
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 27, 21:19)
merginos o po konizacijos kiek laiko negalima sėdėti?
nei kiek as atsigavau po narkozes kai mane atveze i palata, bet jauciau svaiguli, tai pamegojau dar pora val, a po to sake galiu sedeti, vaiksciuoti, valgyti, vien zo, gyventi iprastu gyvenimu po konizacijos praejus gal 4 val isedau i masina ir parvaziavau namo na, negalima men myletis, kelti sunkaus, maidytis vonioj, eiti i pirti ir t.t.
ramzyte, aš rašydama gal kažką ir susimaišiau, bet agniukė viską paaiškino, tik mane vienoje vietojo sunervino kad pati ginė be kolkoskopijos ar bipsijos nustatė CIN I
lolita tau matau neilia atsake...
o dėl sėdėjimo... aš sėdėjau, bet jai turi galimybė pagulėk... nes šeip kai sėdi gimda tempiasi ir gali truputėli skaudėti, tad aš daugiau stengiausi vaikščioti ir laiko radusi i lova eidavau...
o juk tau dar konizacijos nedarė?
lolita tau matau neilia atsake...
o dėl sėdėjimo... aš sėdėjau, bet jai turi galimybė pagulėk... nes šeip kai sėdi gimda tempiasi ir gali truputėli skaudėti, tad aš daugiau stengiausi vaikščioti ir laiko radusi i lova eidavau...
o juk tau dar konizacijos nedarė?
dar nedarė man gręsia liepos mėnesiui šis malonumas sugadinta visa vasara o aš taip jos laukiau, pamirsti visus ir turėsiu kaip kokia paskutinė ligonė lovoj gulėt
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 29, 19:43)
dar nedarė man gręsia liepos mėnesiui šis malonumas sugadinta visa vasara o aš taip jos laukiau, pamirsti visus ir turėsiu kaip kokia paskutinė ligonė lovoj gulėt
tai negulek.. ir nesioperuok tada, jei tau tokia kancia gydytis
as tai leisciau kad 10 kartu operuotu ir nesvarbu vasara ar ziema... svarbu sveikai buti, o dar tokia liga.. ne sloga visgi
Tai va negaliu nesioperuoti reikia, o taip nesinori
lolita4611,
po konizacijos galėsi ir ir tik maudytis jūroje negalėsi, tad gal merginos nedramatizuokim dėl tos konizacijos...
šeip tai nėra jau taip blogai... jai yra galimybe pirmą sav. pagulėti daugiau pailsėti, o vėliau bus viskas praeitį
po konizacijos galėsi ir ir tik maudytis jūroje negalėsi, tad gal merginos nedramatizuokim dėl tos konizacijos...
šeip tai nėra jau taip blogai... jai yra galimybe pirmą sav. pagulėti daugiau pailsėti, o vėliau bus viskas praeitį
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 29, 22:21)
Tai va negaliu nesioperuoti reikia, o taip nesinori
kaip gali nesinorėti jeigu reikia..man atrodo žmogui pirmoje vietoje turi buti sveikata..ne pinigai ne malonumai...jeigu turėsi jos turėsi viska...man net minciu nekilo tokiu kad vat to negalėsiu ar to..per kelias minutes atsiduriau pas gydytoja kuris mane operavo ir netempiau gumos...
Esmė tame kad aš jauna, "sveika", jauciuosi puikiai, o čia kažkokios pakitusios ląstelės, aš tiesiog patikėt negaliu ir man norisi pastebėt , pažiūrėti kas toliau, gal regresuos tie pakitimai arba gerės, negi be viruso gali taip buti kad ikivėžiniai išsivysto netikiu savo diagnoze ir viskas
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 30, 23:11)
Esmė tame kad aš jauna, "sveika", jauciuosi puikiai, o čia kažkokios pakitusios ląstelės, aš tiesiog patikėt negaliu ir man norisi pastebėt , pažiūrėti kas toliau, gal regresuos tie pakitimai arba gerės, negi be viruso gali taip buti kad ikivėžiniai išsivysto netikiu savo diagnoze ir viskas
O kiek tau metu jei nepaslaptis?
manai jaunom ir sveikom pakitimu nebuna? man irgi 26, nerukau, negeriu, sveikai maitinuosi, vyru kaip kojiniu nekeiciu, o se tau kad nori... suprantu kad operacijos nenori . bet ka padarysi, reikia tai reikia