Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

merginos o po konizacijos kiek laiko negalima sėdėti?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 27, 21:19)
merginos o po konizacijos kiek laiko negalima sėdėti?

nei kiek mirksiukas.gif as atsigavau po narkozes kai mane atveze i palata, bet jauciau svaiguli, tai pamegojau dar pora val, a po to sake galiu sedeti, vaiksciuoti, valgyti, vien zo, gyventi iprastu gyvenimu 4u.gif po konizacijos praejus gal 4 val isedau i masina ir parvaziavau namo biggrin.gif na, negalima men myletis, kelti sunkaus, maidytis vonioj, eiti i pirti ir t.t.
Atsakyti
ramzyte, aš rašydama gal kažką ir susimaišiau, bet agniukė viską paaiškino, tik mane vienoje vietojo sunervino kad pati ginė be kolkoskopijos ar bipsijos nustatė CIN I

lolita tau matau neilia atsake...
o dėl sėdėjimo... aš sėdėjau, bet jai turi galimybė pagulėk... nes šeip kai sėdi gimda tempiasi ir gali truputėli skaudėti, tad aš daugiau stengiausi vaikščioti ir laiko radusi i lova eidavau...
o juk tau dar konizacijos nedarė? g.gif
Atsakyti
dar nedarė man gręsia liepos mėnesiui šis malonumas cray.gif cray.gif cray.gif sugadinta visa vasara o aš taip jos laukiau, pamirsti visus tourist5.gif ir vacation1.gif turėsiu kaip kokia paskutinė ligonė lovoj gulėt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 29 gegužės 2010 - 18:44
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 29, 19:43)
dar nedarė man gręsia liepos mėnesiui šis malonumas  cray.gif  cray.gif  cray.gif sugadinta visa vasara o aš taip jos laukiau, pamirsti visus   tourist5.gif ir vacation1.gif  turėsiu kaip kokia paskutinė ligonė lovoj gulėt doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai negulek.. ir nesioperuok tada, jei tau tokia kancia gydytis doh.gif blink.gif
as tai leisciau kad 10 kartu operuotu ir nesvarbu vasara ar ziema... svarbu sveikai buti, o dar tokia liga.. ne sloga visgi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnute2555: 29 gegužės 2010 - 20:06
Tai va negaliu nesioperuoti reikia, o taip nesinori doh.gif
Atsakyti
lolita4611,
po konizacijos galėsi tourist5.gif ir vacation1.gif ir vacation4.gif tik maudytis jūroje negalėsi, tad gal merginos nedramatizuokim dėl tos konizacijos...
šeip tai nėra jau taip blogai... jai yra galimybe pirmą sav. pagulėti daugiau pailsėti, o vėliau bus viskas praeitį
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 29, 22:21)
Tai va negaliu nesioperuoti reikia, o taip nesinori  doh.gif

kaip gali nesinorėti jeigu reikia..man atrodo žmogui pirmoje vietoje turi buti sveikata..ne pinigai ne malonumai...jeigu turėsi jos turėsi viska...man net minciu nekilo tokiu kad vat to negalėsiu ar to..per kelias minutes atsiduriau pas gydytoja kuris mane operavo ir netempiau gumos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 30 gegužės 2010 - 20:49
Esmė tame kad aš jauna, "sveika", jauciuosi puikiai, o čia kažkokios pakitusios ląstelės, aš tiesiog patikėt negaliu ir man norisi pastebėt , pažiūrėti kas toliau, gal regresuos tie pakitimai arba gerės, negi be viruso gali taip buti kad ikivėžiniai išsivysto g.gif netikiu savo diagnoze ir viskas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 30 gegužės 2010 - 21:14
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 30, 23:11)
Esmė tame kad aš jauna, "sveika", jauciuosi puikiai, o čia kažkokios pakitusios ląstelės, aš tiesiog patikėt negaliu ir man norisi pastebėt , pažiūrėti kas toliau, gal regresuos tie pakitimai arba gerės, negi be viruso gali taip buti kad ikivėžiniai išsivysto g.gif  netikiu savo diagnoze ir viskas blink.gif

O kiek tau metu jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 05 30, 22:18)
O kiek tau metu jei nepaslaptis? blush2.gif

26 smile.gif
Atsakyti
manai jaunom ir sveikom pakitimu nebuna? man irgi 26, nerukau, negeriu, sveikai maitinuosi, vyru kaip kojiniu nekeiciu, o se tau kad nori... suprantu kad operacijos nenori schmoll.gif . bet ka padarysi, reikia tai reikia 4u.gif
Atsakyti