AREANA aciu uz palaikyma. Tikiuos kaip nors iveiksiu ta blogi
O tu irgi laikykis, nuolatos tikrinkis
QUOTE(neilia @ 2010 05 27, 08:21)
merginos, kada jums pasibaige tos skystos isskyros, man po konizacijos praejo 1.5 sav, pavargau jau nuo ju
Man irgi tepliojo iki pirmų mėnesinių,ir gal net porą dienų po jų .....Ir aš jau irgi ne kartą bandžiau sakyti,kad man PAP tyrimu CIN nustatė,gal tiksliau sakant ant popieriaus HSIL rašė,o tyrimą dariusi gydytoja ranka prirašė CIN3.Ir kai mane siuntė konizacijai,tai siuntime nieks jokių HSIL nerašė,o būtent CIN3 buvo parašyta.Taigi aš manau čia panašiai kaip ir su onkocitologiniu/citologiniu/PAP tyrimu,tas pats,tik galima kitaip pavadinti
Mano citologinis atsakymas LSIL o pries tai buvo tik uždegimas be ippn
biopsijos dar laukiu, bet jaučiu nieko gero jau nebesitikėti man kaip manot? ar buna su LSIL dar biopsija ne cin2/3?
prakeikti kontraceptikai
biopsijos dar laukiu, bet jaučiu nieko gero jau nebesitikėti man kaip manot? ar buna su LSIL dar biopsija ne cin2/3?
prakeikti kontraceptikai
QUOTE(saulele1982 @ 2010 05 27, 09:39)
neilia na dar pakentek su tais tepliojimais, man tai visa laik tepliojo iki pirmu menesiniu, tai uzkniso juodai. atrode taip laikas letai bega, galvojau greiciau tas menuo praeitu, na bet jau kai praejo, tai viskas ok dab.
tai iki pat mmm teks prasikankint itariu, ir mmm gausesnes buvo?
Lolita, gali buti kad LSIL bus CIN1, gali buti, kad CIN2.. nenusimink, gal neprireiks tau konizacijos, juk buna kad praeina cin 1 savaime, o tuo labiau, kad neturi zpv
nekaltink del visko kontraceptiku geriau gyvenk gerom emocijom.
nekaltink del visko kontraceptiku geriau gyvenk gerom emocijom.
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 27, 10:50)
Mano citologinis atsakymas LSIL o pries tai buvo tik uždegimas be ippn
prakeikti kontraceptikai
prakeikti kontraceptikai
nenusiteik saves anksciau laiko. maziau nervuosies, bus tik geriau. nors zinau, kaip sunku islikt ramiai. bet viska tolimesnis tyrimas parodys. o kas del KT, tai kazkaip as irgi juos sieju su sitom visom bedom, nors aisku yra ir kitu faktoriu, kurie visa tai gali paskatint.
Nedidelėm dozėm vartojami oraliniai kontraceptikai padidina gimdos kakelio neoplazijų riziką. Egzistuoja stiprus ryšys tarp hormonų sąlygoto gimdos kaklelio epitelio augimo ir gimdos kaklelio neoplazijos vystymosi tranformacijos zonoje (35). Oralinių kontraceptikų vartojimas ir hormonų koncentracijos plazmoje lygis susijęs su gimdos kakelio intraepiteline neoplazija (36).
cia iš mokslinio darbo ne vienam moksliniam darbe patvirtina deja, jei ne ZPV tai kt sukelia
cia iš mokslinio darbo ne vienam moksliniam darbe patvirtina deja, jei ne ZPV tai kt sukelia
merginos, pasidalinkit ziniom del kolposkopijos. neramu man, kaip ten viskas bus
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 27, 10:42)
Man irgi tepliojo iki pirmų mėnesinių,ir gal net porą dienų po jų .....Ir aš jau irgi ne kartą bandžiau sakyti,kad man PAP tyrimu CIN nustatė,gal tiksliau sakant ant popieriaus HSIL rašė,o tyrimą dariusi gydytoja ranka prirašė CIN3.Ir kai mane siuntė konizacijai,tai siuntime nieks jokių HSIL nerašė,o būtent CIN3 buvo parašyta.Taigi aš manau čia panašiai kaip ir su onkocitologiniu/citologiniu/PAP tyrimu,tas pats,tik galima kitaip pavadinti
didesnės nesamonės nesu girdėjusi kad pati gydytoja neatlikusi biopsijos ar kolposkopijos pati parašytų CIN III daugiau pas tokią neičiau, medikai turi remtis tyrimų rezultatais o ne patys juos išvedinėti
lolita Tu sakai "cia iš mokslinio darbo ne vienam moksliniam darbe patvirtina deja, jei ne ZPV tai kt sukelia "
ne vien tai yra ir kitų faktorių, kaip pvz. vyras, vyrai neserga bet yra nešiotojai net kelis metus jai nemeluoju iki 6 m.
Papildyta:
+2010 05 27, 15:54-->
QUOTE(kristinukas @ 2010 05 27, 15:54)
merginos, pasidalinkit ziniom del kolposkopijos. neramu man, kaip ten viskas bus
nieko tu ten nejusi
+2010 05 27, 14:54-->
Man pačiai nedarė,bet gali kokioj googlėj paieškoti kas ten vyksta,bet tikrai ten tavęs nepjaustys ir nieko skausmingo nebus ..............Rastika,aš nesuprantu kaip čia taip gaunasi,kad visos suvokiam,jog CIN ir tie raidiniai pavadinimai tas pats,o tik tu viena teigi priešingai gal gali pasakyti kuo skiriasi jie? nes aš matau raidinius tris variantus,nuo lengvo iki sunkaus,ir taip pat su CIN
QUOTE(kristinukas @ 2010 05 27, 14:54)
Man pačiai nedarė,bet gali kokioj googlėj paieškoti kas ten vyksta,bet tikrai ten tavęs nepjaustys ir nieko skausmingo nebus ..............Rastika,aš nesuprantu kaip čia taip gaunasi,kad visos suvokiam,jog CIN ir tie raidiniai pavadinimai tas pats,o tik tu viena teigi priešingai gal gali pasakyti kuo skiriasi jie? nes aš matau raidinius tris variantus,nuo lengvo iki sunkaus,ir taip pat su CIN
KRISTINUK, man dare kolposkopija ir ne viena karta, taigi tikrai nera reikalo bijoti, tai iprastine ginekologine apziura, tik gyd ziuri per mikroskopa i kakleli. is pradziu patepa kakleli jodo tirpalu, paskui ziuri per mikroskopa kaip jis nusidaze.. pakitusios kaklelio vietos nenusidazo, o sveikos nusidazo graziai. taip kad neiko absoliuciai baisaus, tik uztrunka siek tiek ilgiau nei iprasta apziura, nu kokias 10 min maximum nebijok
Papildyta:
nesigincykit merginos del tu raidziu trumpiniu, koks gi dabar skirtumas ar cia tas pats ar ne tas pats LSIL ir HSIL tai tiesiog dvi santraukos nusakancios laipsni placiaja prasem (zymus ar nezymus pakitimai), o jau konkreciai lasteliu pakitimus ivardija CIN'AI... LSIL atitinka CIN1, o HSIL atitinka CIN2 ir CIN3... ir visa cia politika
Papildyta:
nesigincykit merginos del tu raidziu trumpiniu, koks gi dabar skirtumas ar cia tas pats ar ne tas pats LSIL ir HSIL tai tiesiog dvi santraukos nusakancios laipsni placiaja prasem (zymus ar nezymus pakitimai), o jau konkreciai lasteliu pakitimus ivardija CIN'AI... LSIL atitinka CIN1, o HSIL atitinka CIN2 ir CIN3... ir visa cia politika