Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(neilia @ 2010 05 24, 16:14)
o biopsija dareisi?

to paties ir as zadejau paklausti ax.gif
Atsakyti
Tokata nzn kad CIN savaime išnyksta g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 24, 18:18)
to paties ir as zadejau paklausti ax.gif

Nea, nedarė man kolkas.
Atsakyti
Tokata, kodėl? nzn kaip tu bet sakau kaip aš daryčiau, bet negalvok kad primetu tau, tiesiog pasakau savo nuomonę... aš pati prašyčiau kad mane nuodugniai ištirtų ir išsiaiškintų kokio laipsnio yra pas mane CIn, nes tikrai nesu girdėjusi kad CIN savaime išnyktų, juk ir moksliniuose leidiniuose rašo, kad laiku pastebėjus ikivėžinę stadiją ir panaikinus šias lasteles galima išvengti vėžio. O plaunat arbatomis, kaip tu, jos tik uždegimą gydo... žinoma tavo kūnas ir tu pati sprendi ką daryti... Sveikatos galiu tik palinkėti
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 05 25, 08:40)
Tokata nzn kad CIN savaime išnyksta  g.gif  blink.gif

mano gine aiskino taip: jei yra CIN1 arba CIN2 galima laukti kol praeis savaime tik tuo atveju, jei nera onkogeninio tipo ZPV (16 ar 18), taciau jei turi viena ar abu siuos tipus, laukti negalima ir reikalinga operacija tiek esant CIN1, tiek esant CIN2.
Papildyta:
visiskai sutinku su Rastika, nelaukciau tikrai, ypac turint 16 tipa viruso..
bet cia kiekvieno zmogaus apsisprendimo laisve..
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 25, 11:17)
mano gine aiskino taip: jei yra CIN1 arba CIN2 galima laukti kol praeis savaime tik tuo atveju, jei nera onkogeninio tipo ZPV (16 ar 18), taciau jei turi viena ar abu siuos tipus, laukti negalima ir reikalinga operacija tiek esant CIN1, tiek esant CIN2.
Papildyta:
visiskai sutinku su Rastika, nelaukciau tikrai, ypac turint 16 tipa viruso..
bet cia kiekvieno zmogaus apsisprendimo laisve..

Aš manau, kad pirmiausia reikėtų tą 16 tipą nugalėti, tada darytis operaciją. Kitu atveju virusas darbuosis toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 05 25, 11:32)
Aš manau, kad pirmiausia reikėtų tą 16 tipą nugalėti, tada darytis operaciją. Kitu atveju virusas darbuosis toliau wink.gif

tai kad jis neisgydomas...deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 25, 12:45)
tai kad jis neisgydomas...deja verysad.gif

Taip, bet jį galima nuslopinti stiprinant imuninę sistemą. Kitaip sakant "užmigdyti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 25 gegužės 2010 - 10:57
QUOTE(Tokata @ 2010 05 25, 11:56)
Taip, bet jį galima nuslopinti stiprinant imuninę sistemą. Kitaip sakant "užmigdyti"

na, taip, tik duok dieve, kad beslopinant ta virusa nieko blogo neivyktu.
nenoriu plestis ir aiskinti, bet mano nuomone visiskai kitokia... bet tiek to 4u.gif
Atsakyti
Kiekviena turim savo nuomone ir savo prižiūrinčius gydytojus wink.gif Kam pjauti, jei galima nepjauti, arba tą pjovimą atidėti kuo vėlesniam laikotarpiui ? Man per metus nieko neatsitiko, tyrimas tik pagerėjo, o toliau bus matyt.
Atsakyti
Pas mane konizacijos tyrime jokių CIN nerado,tai sielojaus,kad be reikalo išpjovė,o vėliau gydytoja tik nuramino,pasakius jog čia geriausias nutikęs dalykas,nes pakitimų nėra,o kaklelis dabar kaip naujas.Net jeigu būčiau tik išsigydžius infekciją,tai būtų buvę laikina,nes kaklelis jau senai atrodė negražus.Taigi,prie CIN,aš irgi būčiau už konizaciją.Tuo labiau,kad su mirkymais gali tik išorę apgydyti,o ląstelės juk eina ir gilyn 4u.gif
Atsakyti
ramzyte, o ką biopsija rodė?
bėja sveikinu ir linkiu toliau savimi rūpintis ir žinoma sveikatos oro_buckis.gif
Atsakyti