Lolita, pasitaiko, kad blogai paima tepineli, todel neinformatyvus jis buna, labai daug priklauso nuo gines, kuri ima o visus onkocitologinius siuncia i valstybinis patologiju centra, nesvarbu ar privaciai darai ar ne, ir laukti visiems menesi reikia
nu man biškutį juokinga ......kai dariausi nemokamai,tai jį ten kažkur siuntė ir atsakymo laukiau mėnesį,kai dariausi mokamą,jį pasiūlė tirti kažkur privačiai,atsakymą gavau greičiau nei per savaitę nejaugi čia visos PAP tyrimo atsakymo laukia po mėnesį ? nesvarbu ar už pinigus ar nemokamai,privačiam kabinete ar poliklinikoj?
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 09, 13:43)
nu man biškutį juokinga ......kai dariausi nemokamai,tai jį ten kažkur siuntė ir atsakymo laukiau mėnesį,kai dariausi mokamą,jį pasiūlė tirti kažkur privačiai,atsakymą gavau greičiau nei per savaitę nejaugi čia visos PAP tyrimo atsakymo laukia po mėnesį ? nesvarbu ar už pinigus ar nemokamai,privačiam kabinete ar poliklinikoj?
Na, as laukiau tik valanda atsakymo rezultatu, jei nebutu buve pacientu daugiau, butu dar greiciau padare, kiek supratau.
nu va,vadinasi tikrai nėra būtina kažkur per visą miestą ar net į kitą miestą siųsti ir laukti tų atsakymų po mėnesį laiko ir dabar kai kartosiu tyrimą,prašysiu mokamo,kad tik nereiktų ilgai laukti ir nervintis
manau, kad kazka maisot, merginos dabar specialiai paguglinsiu, nes tikrai netikiu, kad citologini per tiek laiko padarytu
mes kalbam apie onkocitologinį/PAP tyrimą,kuriuo žiūrima ar yra gimdos kaklelyje pakitimų na nebent gali skirtis trukmė dėl miestų
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 09, 16:18)
mes kalbam apie onkocitologinį/PAP tyrimą,kuriuo žiūrima ar yra gimdos kaklelyje pakitimų na nebent gali skirtis trukmė dėl miestų
Tikrai taip, nieko nemaisau, butent po apziuros, sedejau ir laukiau apie valanda atsakymo, kuris parode ascus. Ir antra kart tas pats. Tai nemanau, kad kazkoks kitas tyrimas parodytu ascus pakitimus.
dariausi nemokamai, atsakymai buvo po savaites ar dvieju. Tyrimai siunciami ir man keista, kad po valandos buvo atsakymas
as laukiau nepamenu 10 ar 14 d. bet gal tikrai nuo miesto prilauso nes gyvenu nedideliam mieste
as pirma karta dariausi nemokamai, siunte i Vilniu, tai laukiau 2 menesius, nes issiuncia tik kai prisirenka daugiau megineliu, todel ir uztruka taip, o antra karta dariausi mokamai, tame paciame mieste kur ir gyvenu, sake bus po savaites, bet jau po dienos paskambino mano ginekologe, nes jau gavo atsakyma ir jis buvo blogas.
Zinau, kad yra privaciu kabinetu kurie vietoje ir tiria, tai atsakymai buna kita diena, o kad istire po valandos, tai kodel gi ne? juk neziuri ten visa para
Zinau, kad yra privaciu kabinetu kurie vietoje ir tiria, tai atsakymai buna kita diena, o kad istire po valandos, tai kodel gi ne? juk neziuri ten visa para
Kiek as zinau o/c PAP tyrima daro tik Santariskiu onkologiniam ir bendros ligonines laboratorijoj. Tai gau t atsakyma per valanda nebent jus vienoj is situ vietu daretes? Bet vistiek skamba neitiketinai, ar ne sis tyrimas yra tik spirite mirkomas apie val, paskui dazymas ir tik paskui mikroskopuoja....
esme tame,kad tikrai nebutina laukti menesi laiko atsakymo