Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 05 24, 10:40)
pasigirsiu mano OCT atsakymai geri  thumbup.gif  ploja.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

labai džiugu, labai labai smile.gif
Atsakyti
saulele1982, nu nafig... jaigu tokie įstatymai LT doh.gif
aš tau iš visos širdelės linkiu kad viskas būtų praeiti ir liktų kaip sapnas ir neprisimintum tokios ligos...

o man nuo konizacijos praėjo 4 mėn. ginė iš voso buvo liepusi po pusmečiau ateiti, bet neiškentėjau tiek ilgai laukti nuejau anksciau blush2.gif
Atsakyti
Rastika suprantu tave, kad neiskentei, ir gerai padarei, kam cia laukti mirksiukas.gif dabar uztat ramiau gali gyventi.

Man ir buvo sakiusi ginekologe, kad jei bus konizacijos tyrimai cin 1,2,3 ten, tai po puses metu, o kadangi buvo blogiau, tai dabar kas 3 menesiu butinai visus metus, poto kas 4men, kas puse metu ir t.t. jei nebus vel dideliu pakitimu rasta.

Labai noreciau, kad butu geri tyrimai, bet noreti nepakanka. Baigineju dabar gerti ryklio tauku kapsules, bandau stiprinti imunine sistema, skaiciau, kad labai geras dalykas.
Atsakyti
Rastika, labai labai del taves dziaugiuosi smile.gif smile.gif
Saulele, o tai tau nedare jokios operaccijos ar as kazka praleidau? nustate tokia diagnoze ir tik tyrimus kartos po 3men??? nelabai as cia suprantu..
Atsakyti
man tyrimai rode HSIL.
Dare Konizacija, o tyrimai jau po jos buvo 1 laipsnio ......operacija atliko po tyrimu taip greit kaip tik imanoma.nedelsem su biopsijom ir t.t. ir del to labai dziaugiuosi, nes ka cia zinai kas butu buve kad ir po keliu men.
AciuDie, kad dar laiku spejom, nes laipsnis pats maziausias ir atsakymuose buvo blogiuko dydis, gyd aiskino, jog tai reiskia, kad viskas siam kartui pasalinta.
Todel dabar lieka stebet kas toliau vyksta kas tris menesius, issitirt del metastaziu, nes kaip teko skaityt, nors tai ir mazo laipsnsio, bet tikimybes negalima atmest, reikia tikrintis.

Labai sunku buvo apsiprast, susitaikyt su tuo, beto labai mazai informacijos galima rast. Bet radau, kad tokiu atveju galimas daigtas kad uztex tokio pat gydymo kaip ir priesveziniams susirgimams, priklausys nuo mano organizamo, ar jis leis vel atsinaujinti ligai.
Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2010 05 24, 13:03)
man tyrimai rode HSIL.
Dare Konizacija, o tyrimai jau po jos buvo 1 laipsnio ......operacija atliko po tyrimu taip greit kaip tik imanoma.nedelsem su biopsijom ir t.t. ir del to labai dziaugiuosi, nes ka cia zinai kas butu buve kad ir po keliu men.
AciuDie, kad dar laiku spejom, nes laipsnis pats maziausias ir atsakymuose buvo blogiuko dydis, gyd aiskino, jog tai reiskia, kad viskas siam kartui pasalinta.
Todel dabar lieka stebet kas toliau vyksta kas tris menesius, issitirt del metastaziu, nes kaip teko skaityt, nors tai ir mazo laipsnsio, bet tikimybes negalima atmest, reikia tikrintis.

Labai sunku buvo apsiprast, susitaikyt su tuo, beto labai mazai informacijos galima rast. Bet radau, kad tokiu atveju galimas daigtas kad uztex tokio pat gydymo kaip ir priesveziniams susirgimams, priklausys nuo mano organizamo, ar jis leis vel atsinaujinti ligai.

viskas aisku 4u.gif dekui dievuliui, kad viskas laiku pastebeta ir pasalinta mirksiukas.gif
tikiuosi tolimesni tyrimai bus TIK patys geriausi 4u.gif
Atsakyti
Man ginė užsiminė, kad paskutinėje konferencijoje buvo aiškinta, kad su CIN1 ir 2 nieko daryti nereikia. Todėl man kolkas nieko ir nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 05 24, 13:19)
Man ginė užsiminė, kad paskutinėje konferencijoje buvo aiškinta, kad su CIN1 ir 2 nieko daryti nereikia. Todėl man kolkas nieko ir nedaro.

o ka tau tyrimai rodo? g.gif
jei man butu CIN2, as liepciau, kad man darytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 24, 13:32)
o ka tau tyrimai rodo? g.gif
jei man butu CIN2, as liepciau, kad man darytu biggrin.gif

aš taip pat unsure.gif

saulele džiaukis gyvenimu mažiau streso ir viskas bus gerai bigsmile.gif laikau kumštukus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif

As seip jau ir nebestresuoju del to, nes zinau, kad tai tik pakenktu unsure.gif

Pirma savaite tai zinoma negalejau saves kontroliuot, atrode pasaulio pabaiga, bet poto kaip sakant teko susiimt bigsmile.gif

Kai yra vilties pasveikti, reikia nepasiduoti biggrin.gif
Atsakyti
Agnute, Rastika, pirmą kartą kai dariau (prieš metus) rodė CIN2-3. Labai prigasdino mane, puoliau į paniką, bet susiėmiau ir nuėjau privačiai išsitirti. Tyrimas skystoje terpėje parodė CIN1 su įtarimu cin2. Dabar vėl nuėjau pakartotino tyrimo tai displazija labai nežymi, atsakymo kolkas neturiu. Sužinosiu jį kito mėn pradžioje po echoskopo. Ir dar virusiuką turiu 15 ir 16, tai jie darbuojasi manau...
Ginė pati dvejoja ką su manim daryti. O kol ji dvejoja darausi voneles: 1 š. ugniažolės, 2 š. ramunėlių, 2 š. medetkų. Patarė viena teta wink.gif Vėliau įdomumo dėlei pakartosiu tyrimą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 24 gegužės 2010 - 13:31
QUOTE(Rastika @ 2010 05 24, 10:40)
pasigirsiu mano OCT atsakymai geri  thumbup.gif  ploja.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

sveikinu 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(Tokata @ 2010 05 24, 14:27)
Agnute, Rastika, pirmą kartą kai dariau (prieš metus) rodė CIN2-3. Labai prigasdino mane, puoliau į paniką, bet susiėmiau ir nuėjau privačiai išsitirti. Tyrimas skystoje terpėje parodė CIN1 su įtarimu cin2. Dabar vėl nuėjau pakartotino tyrimo tai displazija labai nežymi, atsakymo kolkas neturiu. Sužinosiu jį kito mėn pradžioje po echoskopo. Ir dar virusiuką turiu 15 ir 16, tai jie darbuojasi manau...
Ginė pati dvejoja ką su manim daryti. O kol ji dvejoja darausi voneles: 1 š. ugniažolės, 2 š. ramunėlių, 2 š. medetkų. Patarė viena teta wink.gif Vėliau įdomumo dėlei pakartosiu tyrimą wink.gif

o biopsija dareisi?
Atsakyti