neilia, man ir gausis kad metus lauksiu o po to vėl neaisku per kiek laiko pastosiu, o gal teisingai neaišku kiek kievienai yra nupjautas kaklelis, man buvo CIN III
na, jei as noreciau pastoti, tai turbut vis tiek palaukciau pusmeti, kad ramia sazine paskui jau galeciau daryti leliu
o del kaklelio nutrumpinimo, tai nemanau, kad labai jau skiriasi kiek kiekvienai nupjauna, manau, kad kuo maziau stengiasi pjauti.. man buvo CIN3, tai gine sake patrumpino minimaliai..vien del to, kad atseit noresiu dar vaiku nors as jai aiskinau iki nukritimo, ka pjautu daug ir negailetu, nes vaiku nebenoresiu
o del kaklelio nutrumpinimo, tai nemanau, kad labai jau skiriasi kiek kiekvienai nupjauna, manau, kad kuo maziau stengiasi pjauti.. man buvo CIN3, tai gine sake patrumpino minimaliai..vien del to, kad atseit noresiu dar vaiku nors as jai aiskinau iki nukritimo, ka pjautu daug ir negailetu, nes vaiku nebenoresiu
QUOTE(Rastika @ 2010 05 20, 14:54)
neilia, man ir gausis kad metus lauksiu o po to vėl neaisku per kiek laiko pastosiu, o gal teisingai neaišku kiek kievienai yra nupjautas kaklelis, man buvo CIN III
sveiki norejau paklausti ar tu ka nors jutai pries nustatant tau cin III, ar kraujavai ar kokios isskyros itartinos buvo?
QUOTE(AREANA @ 2010 05 20, 22:16)
sveiki norejau paklausti ar tu ka nors jutai pries nustatant tau cin III, ar kraujavai ar kokios isskyros itartinos buvo?
nieko nejaučiau, jokių kraujavimų grybelių ir pan. tik l. skaudžios mmm, bet čia matyt tikrai su tuo nesusiję... už tai ir patartina moterims tikrintis, kad laiku pastebėtų
laba diena
ne manes klausi, bet atsakysiu jog nieko nejutau
tikrinkytes, mergaites, netingekit gulejau palatoje su jauna moteriske, kuriai nustatytas gimdos kaklelio vezys 3 stadija, isoperuoti neimanoma, taiko spinduline terapija kad nors kiek sumazetu auglys, gal tada pavyktu isoperuoti, o jei nepades... 6 metus nesilanke pas gine, atrodo, toks trumpas laikotarpis
QUOTE(AREANA @ 2010 05 20, 22:16)
tikrinkytes, mergaites, netingekit gulejau palatoje su jauna moteriske, kuriai nustatytas gimdos kaklelio vezys 3 stadija, isoperuoti neimanoma, taiko spinduline terapija kad nors kiek sumazetu auglys, gal tada pavyktu isoperuoti, o jei nepades... 6 metus nesilanke pas gine, atrodo, toks trumpas laikotarpis
QUOTE(neilia @ 2010 05 21, 14:52)
laba diena
eik tu sau kaip baisu, aš iki šito 4metus nesilankiau, net nenumaniau kad tokiom jaunom būna kazkas panašaus apart cistų, o nei šeimos gydytoja nei pati ginė neliepė tikrintis dažnai, juolab aš juk kt gėriau
QUOTE(AREANA @ 2010 05 21, 16:31)
Nuas pernai lankiausi padare visu tyrimus ir oct ir eho dare ir kiausides ziurejo, viskas aciu Dievuliui gerai Nu man gine pasake, kad jei viskas tvarkoj viena karta i metus arba i du reikia tikrintis
pritariu. cia tas pats, kaip ir pas odontologa profilaktiskai nueit i metus bent karta reikia. suprantu, kad kitoms labai diskomfortas pas ginekologes lankytis, bet jau svarbiau sveikata, nei kad tokios bedos, kokia paminejo pasisakyme auksciau.
AREANA, užtenka vieno karto i metus pasitikrinti jai viskas, gerai, nes dažni tyrimai sausina gleivine ir ja dirgina, nera irgi l. gerai.... bet tikrintis turi kiekviena suaugusi ir tvarkinga moteris
Man paskyrė kito mėn. pradžioj vaginalinį echo, o paskui jau spręs ar daryti konizaciją Baisu baisu ...
Dabar žolelių voneles darausi, gal kas pagėrės.
Papildyta:
Tas mane labiausiai džiugina ir kartu neramina
Dabar žolelių voneles darausi, gal kas pagėrės.
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 19, 15:54)
mergaitės,man vis iš galvos neišeina.Kai užklausiau pas savo ginę dėl vaikučio planavimo,sakė galit planuoti nors ir dabar sako kakleliui tai jokios įtakos nedaro,tik pasiūlė sugerti vitaminų kursą,bet tik tam,kad po antibiotikų organizmas atsigautų ir norisi planuoti ir baisu,nes žiūriu visos bent pusmetį laukia
Tas mane labiausiai džiugina ir kartu neramina
pasigirsiu mano OCT atsakymai geri
Rastika sveikinu Dziaugiuosi uz tave.
O kiek laiko praeje buvo po konizacijos kai dareisi? kazkaip neatrodo, kad daug
As po gero menesio darysiuos, tai truputi neramu, aisku dar neramiau bus kai pasidarysiu ir lauksiu rezultatu. Man bus praeje tada 3 menesiai. Seip kiek skaiciau dazniausiai po 3 men ir daro, kazkur radau, kad rekomenduojama ne anksciau nei po 2 men.
Beje pasiguosiu, kad man nesamone gavosi su tais tyrimais, kuriuos tex kartoti kas tris menesius
As lankiausi tokiam pusiau privaciame seimos centre, turiu ten seimos gydytoja, todel ginekologes apziuros nekainuoja nieko.
Dabar kai man tokia diagnoze buvo suzinojau, kad manes negali seimos centre priziuret.
Kadangi nenoriu eit i onkologini pas kita gyd, pas kuria jau teko pasibut ir pakraupt, tai radom iseiti, kad lankysiuos pas ta pacia gydytoja tik kitam pastate, jau tikroj ligoninen, ne seimos centre, uzvesim kortele ir uz kiekviena tada ejima plosiu i kasa virs 40 Lt. vat kokie puikus pas mus istatymai, kurie tik nervina ligonius, tustina ju kisenes ir sudaro nepatogumu.
Nes pvz man i ankstesne klinika patogiau nuzygiuot ir vietos atzvilgiu ir laiko. bet kagi tex suktis taip kaip yra. Is ten gydytoja gales jau duot siuntimus issitirt del metastaziu i plaucius ir pilvo organus. O seip dabar negali net siuntimu rasyt, neturi teises. vat taip vat. Lietuvoje geriau jau nesirgt....
O kiek laiko praeje buvo po konizacijos kai dareisi? kazkaip neatrodo, kad daug
As po gero menesio darysiuos, tai truputi neramu, aisku dar neramiau bus kai pasidarysiu ir lauksiu rezultatu. Man bus praeje tada 3 menesiai. Seip kiek skaiciau dazniausiai po 3 men ir daro, kazkur radau, kad rekomenduojama ne anksciau nei po 2 men.
Beje pasiguosiu, kad man nesamone gavosi su tais tyrimais, kuriuos tex kartoti kas tris menesius
As lankiausi tokiam pusiau privaciame seimos centre, turiu ten seimos gydytoja, todel ginekologes apziuros nekainuoja nieko.
Dabar kai man tokia diagnoze buvo suzinojau, kad manes negali seimos centre priziuret.
Kadangi nenoriu eit i onkologini pas kita gyd, pas kuria jau teko pasibut ir pakraupt, tai radom iseiti, kad lankysiuos pas ta pacia gydytoja tik kitam pastate, jau tikroj ligoninen, ne seimos centre, uzvesim kortele ir uz kiekviena tada ejima plosiu i kasa virs 40 Lt. vat kokie puikus pas mus istatymai, kurie tik nervina ligonius, tustina ju kisenes ir sudaro nepatogumu.
Nes pvz man i ankstesne klinika patogiau nuzygiuot ir vietos atzvilgiu ir laiko. bet kagi tex suktis taip kaip yra. Is ten gydytoja gales jau duot siuntimus issitirt del metastaziu i plaucius ir pilvo organus. O seip dabar negali net siuntimu rasyt, neturi teises. vat taip vat. Lietuvoje geriau jau nesirgt....