Sveikos
dziaugiuosi labai uz tas, kurios sulaukia geru tyrimu atsakymu
Raimuxe, o kas tau neaisku is atsakymu? kazkas keisto parejo ar kaip?
Rastika, ar dareisi jau PAP?
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 19, 10:24)
Sveikos
parašiau į až.
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 19, 13:24)
aga dariausi laukiu ats. tikiuosi šią sav. bus ir ats. bus neigiamas kaip tu?
QUOTE(Rastika @ 2010 05 19, 13:46)
aga dariausi laukiu ats. tikiuosi šią sav. bus ir ats. bus neigiamas kaip tu?
to tau ir linkiu
as normaliai, kol kas gyvenu ramiai o vat kai prades rugpjutis lipti ant kulnu, vel prasides baime, nes vel daysiuosi PAP kol kas stengiuosi negalvoti
mergaitės,man vis iš galvos neišeina.Kai užklausiau pas savo ginę dėl vaikučio planavimo,sakė galit planuoti nors ir dabar sako kakleliui tai jokios įtakos nedaro,tik pasiūlė sugerti vitaminų kursą,bet tik tam,kad po antibiotikų organizmas atsigautų ir norisi planuoti ir baisu,nes žiūriu visos bent pusmetį laukia
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 19, 14:54)
mergaitės,man vis iš galvos neišeina.Kai užklausiau pas savo ginę dėl vaikučio planavimo,sakė galit planuoti nors ir dabar sako kakleliui tai jokios įtakos nedaro,tik pasiūlė sugerti vitaminų kursą,bet tik tam,kad po antibiotikų organizmas atsigautų ir norisi planuoti ir baisu,nes žiūriu visos bent pusmetį laukia
man irgi neliepe nieko laukti, sake galiu nors ir dabar cia taip sake, kai kaklelis sugijo
ta prasme praėjus kokiam mėnesiui taip pasakė?
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 19, 17:32)
ta prasme praėjus kokiam mėnesiui taip pasakė?
taip
Dėkui Agnute,vadinasi nelauksim pusės metų ir po truputį planuosimės
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 19, 18:13)
Dėkui Agnute,vadinasi nelauksim pusės metų ir po truputį planuosimės
o man neleido planuoti, tipo kaklelis pusmeti gyja, o taip noriu vaiku, bet kai pusmecio islauksiu 3 mėn. būsiu viena tai nebus kaip planuoti tai va iki planavimo busiu vos ne metus islaukusi ir dar nezinia kada pastosiu
laba diena
truputi isiterpsiu i pokalbi apie nestumo planavima man gyd sake laukti apie metus paklausiau dar google'o jei visai nelaukti, kaklelis gali neatlaikyti vaikelio daktarai gali neleisti isnesioti iki galo, gale neleisti paciai gimdyti. Na, paskutis dalykas gal ir gerai , bet kiti... aisku, ne faktas, kad su jumis taip bus, juk viskas labai individualu, yra silpnesniu organizmu, yra stipresniu, as asmeniskai tai nerizikuosiu
cia tik mano nuomone, ka suzinojau is google ta parasiau, nepagalvokit, kad pamokslauju
truputi isiterpsiu i pokalbi apie nestumo planavima man gyd sake laukti apie metus paklausiau dar google'o jei visai nelaukti, kaklelis gali neatlaikyti vaikelio daktarai gali neleisti isnesioti iki galo, gale neleisti paciai gimdyti. Na, paskutis dalykas gal ir gerai , bet kiti... aisku, ne faktas, kad su jumis taip bus, juk viskas labai individualu, yra silpnesniu organizmu, yra stipresniu, as asmeniskai tai nerizikuosiu
cia tik mano nuomone, ka suzinojau is google ta parasiau, nepagalvokit, kad pamokslauju
teisingai,čia kiekvienai individualu,juk ir išpjauna kiekvienai skirtingai.Aš savo gydytoja pasitikiu,manau tikrai būtų pasiūlius lukterti,o dabar labai drąsiai pasakė,kad galit planuoti pati aš tikriausiai vistiek negimdysiu,nes ir pirmas per cezarį gimė na tik baisu,kad išnešiočiau normaliai bet juk ir nepastosiu gal iš karto,tai ir gausis po konizacijos kokie trys mėnesiai