Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

Sveikos smile.gif
dziaugiuosi labai uz tas, kurios sulaukia geru tyrimu atsakymu smile.gif
Raimuxe, o kas tau neaisku is atsakymu? kazkas keisto parejo ar kaip?
Rastika, ar dareisi jau PAP?
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 19, 10:24)
Sveikos smile.gif
dziaugiuosi labai uz tas, kurios  sulaukia geru tyrimu atsakymu smile.gif
Raimuxe, o kas tau neaisku is atsakymu? kazkas keisto parejo ar kaip?

parašiau į až. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 19 gegužės 2010 - 12:46
QUOTE(agnute2555 @ 2010 05 19, 13:24)

aga dariausi laukiu ats. tikiuosi šią sav. bus ir ats. bus neigiamas bigsmile.gif kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 05 19, 13:46)
aga dariausi laukiu ats. tikiuosi šią sav. bus ir ats. bus neigiamas  bigsmile.gif kaip tu?

to tau ir linkiu 4u.gif
as normaliai, kol kas gyvenu ramiai smile.gif o vat kai prades rugpjutis lipti ant kulnu, vel prasides baime, nes vel daysiuosi PAP ax.gif kol kas stengiuosi negalvoti smile.gif
Atsakyti
mergaitės,man vis iš galvos neišeina.Kai užklausiau pas savo ginę dėl vaikučio planavimo,sakė galit planuoti nors ir dabar g.gif sako kakleliui tai jokios įtakos nedaro,tik pasiūlė sugerti vitaminų kursą,bet tik tam,kad po antibiotikų organizmas atsigautų unsure.gif ir norisi planuoti ir baisu,nes žiūriu visos bent pusmetį laukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 19, 14:54)
mergaitės,man vis iš galvos neišeina.Kai užklausiau pas savo ginę dėl vaikučio planavimo,sakė galit planuoti nors ir dabar  g.gif  sako kakleliui tai jokios įtakos nedaro,tik pasiūlė sugerti vitaminų kursą,bet tik tam,kad po antibiotikų organizmas atsigautų  unsure.gif ir norisi planuoti ir baisu,nes žiūriu visos bent pusmetį laukia  g.gif

man irgi neliepe nieko laukti, sake galiu nors ir dabar smile.gif cia taip sake, kai kaklelis sugijo smile.gif
Atsakyti
ta prasme praėjus kokiam mėnesiui taip pasakė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 19, 17:32)
ta prasme praėjus kokiam mėnesiui taip pasakė?  4u.gif

taip ax.gif
Atsakyti
Dėkui Agnute,vadinasi nelauksim pusės metų ir po truputį planuosimės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 19, 18:13)
Dėkui Agnute,vadinasi nelauksim pusės metų ir po truputį planuosimės  thumbup.gif

o man neleido planuoti, tipo kaklelis pusmeti gyja, o taip noriu vaiku, bet kai pusmecio islauksiu 3 mėn. būsiu viena tai nebus kaip planuoti tai va iki planavimo busiu vos ne metus islaukusi ir dar nezinia kada pastosiu doh.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
truputi isiterpsiu i pokalbi apie nestumo planavima 4u.gif man gyd sake laukti apie metus doh.gif paklausiau dar google'o blush2.gif jei visai nelaukti, kaklelis gali neatlaikyti vaikelio schmoll.gif daktarai gali neleisti isnesioti iki galo, gale neleisti paciai gimdyti. Na, paskutis dalykas gal ir gerai blush2.gif , bet kiti... aisku, ne faktas, kad su jumis taip bus, juk viskas labai individualu, yra silpnesniu organizmu, yra stipresniu, as asmeniskai tai nerizikuosiu schmoll.gif
cia tik mano nuomone, ka suzinojau is google ta parasiau, nepagalvokit, kad pamokslauju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
teisingai,čia kiekvienai individualu,juk ir išpjauna kiekvienai skirtingai.Aš savo gydytoja pasitikiu,manau tikrai būtų pasiūlius lukterti,o dabar labai drąsiai pasakė,kad galit planuoti g.gif pati aš tikriausiai vistiek negimdysiu,nes ir pirmas per cezarį gimė 4u.gif na tik baisu,kad išnešiočiau normaliai unsure.gif bet juk ir nepastosiu gal iš karto,tai ir gausis po konizacijos kokie trys mėnesiai g.gif
Atsakyti