Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

laba diena visom cia susirinkusioms 4u.gif ir man buvo atliktos jau ir biopsijos ir kolizacijos. tik tai nepadejo verysad.gif 2009m.rugpjucio men . buvo paimtas tepinelis. po men gautas atsakymas kad yra pakitimu. nuvaziavau pas gydytoja ir paime maza kazkoki gabaleli is ten ir vel issiunte tyrimas. vel atsakymas teigiamas. tai teko daryti konizacija. atrodo viskas pavyko. susveikau greitai. po men i darba isejau. remonendavo po 3men vel pasidaryti tepineli pakartoti. na as ir ji vel pasidariau. jau atejo ir 2010metai pradzia sausio tai kol atejo atsakymai vasaris ejoi pabaiga. ir vel randama pakitimu, bet jau ivardijama HSIL. truputeli apsitvarkiusi savo reikalus nuvaziavau i ligonine tik balandzio 18d. gydytojas patare kaip tik galima greiciau gultis operacijai. na jau as isoperuota, sveikstu jau 3sav. prapizintas carcinoma in situ. nepeturiu jau nieko verysad.gif . del ko keltu man problemu. o as ir niekada ju neturejau sirgau l. gerai tris dienos ir viskas. du vaikus pagimdziau pati ir neturejau problemu ir set kad nori. islindo. bet nereikia viso to bijoti. visas operacijos buvo su narkoze. uzmigde ir viskas. tikiuosi pasibaige mano vargelis. bet rizika dar lieka!
Atsakyti
Labas vakaras.
Seniai čia pas jus bebuvau. Sekmės visoms tebevarstančioms medicinos įstaigų duris dėl šios problemėlės console.gif
Merginos kiek laiko praėjus po diatermokonizacijos galima pradėti sportuoti? Ne intensyviai, bet su dviračiu pasivažinėti, pabėgioti truputi?
Atsakyti
Sveikutės,aš jau daugiau kaip mėnuo po konizacijos,tai jau trumpam užlipu ant dviratuko smile.gif buvau pas ginekologę,atsargiai apžiūrėjo kaklelį,sakė labai gražiai operacija padaryta ir super gyja thumbup.gif paėmė tepinėlį smile.gif ir mano didžiai nuostabai,kai užklausiau kiek laiko dabar laukti kol galėsim planuoti vaikutį,pasakė galit laisvai planuoti blink.gif sakau mes kol nežinojom,kad tokia liga yra,tai pardžioj vasarą planavom,tai sako ok,taip ir toliau planuokit g.gif sakė tik pagerti kokių vitaminų abiems su vyru,kad organizmas nebūtų nusilpęs,atsigautume smile.gif ......Laimasa,tai jums pašalino visą kaklelį? gimdą tyrė ar neišplitę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 05 07, 18:56)
O ka daryti ir kaip elgtis, jei rasti pakitimai ascus yra jau keturis metus? jie tokie visada ir yra, kai padaro oct.  g.gif tyrimeli kartoju vis kas 3-4 menesius.

tiesiog lankykis reguliariai pas gin.ir stebes.buna pradingsta tie pakitimai,vel atsiranda,visaip.sekmes
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 05 11, 08:52)
Sveikutės,aš jau daugiau kaip mėnuo po konizacijos,tai jau trumpam užlipu ant Laimasa,tai jums pašalino visą kaklelį? gimdą tyrė ar neišplitę?  4u.gif

taip visa kakleli, gimda ir viena kiauside. taip, tyrti issiunte gimda, laukiu atsakymo dabar.
Atsakyti
Laimasa,labai linkiu,kad viskas gerai būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos aš ryt einu darytis biopsijos po kurios ir paaiškės ar reikia nupjauti kaklelį ar ne blink.gif
Atsakyti
laimasa norejau paklausti, o kokia rizika lieka poto, kai jau viska pašalina? turbut placiau tave informavo gydytojai? jei man negeres situacija, tai lauks ta pati operacija, todel ir klausiu g.gif klastingos tokios ligos, nervina verysad.gif
Atsakyti
laimasa, ir saulute laikykitės ir sveikatos

o aš laukiu irgi pakartotino ats. iš OCT g.gif tikiuosi šią sav. gausiu ir bus neigiamas ax.gif
Atsakyti
išgyvenau 4 biopsijas, ėmė iš visų kaklelio pusių, siaubas kazkoks, db prikišta binto nes kraujuoja blush2.gif pasakė kad man displazija iš to ką mato, kas zino kas tai per daiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 05 17, 18:07)
išgyvenau 4 biopsijas, ėmė iš visų kaklelio pusių, siaubas kazkoks, db prikišta binto nes kraujuoja blush2.gif  pasakė kad man displazija iš to ką mato, kas zino kas tai per daiktas ax.gif

Grubiai tariant, lasteliu issivertimas lauk is gimdos kaklelio. Cituoju vienos gyd. zodzius: "Pasak gyd. dr. Ingridos Karvčenkienės, gimdos kaklelio displazija - tai gimdos kaklelio epitelio pažeidimas, sukeltas Žmogaus papilomos viruso ( ŽPV). Displazija yra ikivėžinis susirgimas, dažniausiai pacientė neturi jokių nusiskundimų ir jį galima aptikti tik atlikus tyrimus.
Displazija - tai ne vėžys. Skirtingai nuo vėžio, esant displazijai audinių pakitimai būna mažiau gilūs, labiau paviršiniai. Displazijos gali būti trijų laipsnių: pirmo (CIN I), antro (CIN II) ir trečio (CIN III). Šie laipsniai skiriasi pagal audinio pažeidimo lygį. CIN I nustatomas, kai pažeidimai labai nežymūs, kartais gali išnykti be gydymo, CIN II - pažeidimai vidutinio laipsnio, reikalingas gydymas. CIN III - būtinas skubus gydymas, nes pažeidimai dideli, negydomi gali pereiti į vėžį."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 17 gegužės 2010 - 17:23
QUOTE(viltuse @ 2010 05 17, 18:19)
Grubiai tariant, lasteliu issivertimas lauk is gimdos kaklelio. Cituoju vienos gyd. zodzius: "Pasak gyd. dr. Ingridos Karvčenkienės, gimdos kaklelio displazija - tai gimdos kaklelio epitelio pažeidimas, sukeltas Žmogaus papilomos viruso ( ŽPV). Displazija yra ikivėžinis susirgimas, dažniausiai pacientė neturi jokių nusiskundimų ir jį galima aptikti tik atlikus tyrimus.
Displazija - tai ne vėžys. Skirtingai nuo vėžio, esant displazijai audinių pakitimai būna mažiau gilūs, labiau paviršiniai. Displazijos gali būti trijų laipsnių: pirmo (CIN I), antro (CIN II) ir trečio (CIN III). Šie laipsniai skiriasi pagal audinio pažeidimo lygį. CIN I nustatomas, kai pažeidimai labai nežymūs, kartais gali išnykti be gydymo, CIN II - pažeidimai vidutinio laipsnio, reikalingas gydymas. CIN III - būtinas skubus gydymas, nes pažeidimai dideli, negydomi gali pereiti į vėžį."

Tai va o man ŽPV atsakymas neigiamas iš visų 100 rūšių unsure.gif tai iš kur ta displazija????????????????????
Atsakyti