Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

River,tai manau čia tas pats ir bus mirksiukas.gif bet jį patartina kas porą metų,dar geriau kas metus tikrintis,tai vistiek nieko blogo bus,jei pasidarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
leone, ne aš ne kaunietė ats. bus po 3 sav. bet aš jau anksciau skambinsiu neiskentėsiu bigsmile.gif
snd tepe ten man su jodu žiūrėjo ar viskas gerai sakė gražiai gyja tai tokių ir ats. tikiuosi biggrin.gif

merginos necituokite visos didelės pastraipos

kristinita nzn kokios ten pas mane raidės buvo, nes kai pasakė kad yra pakitimų nė nemaniau kad viena koja aš jau į vėžininkių stdijas keliauju, čia pati gine pasakė kad po mmm iš karto ateini padarysim biopsija rolleyes.gif kristinita džiugu kad nera pas tave ŽPV drinks_cheers.gif

dėl planavimo galiu pasakyti,kad drasei planuok, nusipirk folio rūkšties ir planuok bigsmile.gif

river dažnai tepinėlių imtis nėra patartina, jai nėra jokių pakitimų sliuloma kas 2 m. na mano atveju kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Rastika
truputi ziauriai issireiski sakydama, kad butum jau buvus vezininke ir pan. tas zodelis ne kaip skamba schmoll.gif ir nuteikia doh.gif , ypac tokias kaip as, tavo zodziais tariant vezininkes verysad.gif
Atsakyti
mane, tiesa sakant, siek tiek sokiruoja, kad kai kuris moterys, netgi jau gimdziusios, nezino kas yra onkocitologinis tyrimas blink.gif blink.gif o dar geriau, kai nezino ar daresi ji kada gyvenime ar nesidare.. nu cia tai virsune.. sorry, cia, aisku, ne vieta tokiems komentarams, bet labai nustebau, kad dar taip gyvenime buna ir neiskentejau neparasiusi smile.gif
Atsakyti
nu man tarkim irgi buvo kosmosas tie visi pavadinimai,biopsija,konizacija,kolposkopija,visi cin,o ir tas kaklelio tyrimas vadinamas citologiniu,onkocitologiniu,OCT,PAP tai kur čia žmogus kartais viską žinosi doh.gif
Atsakyti
saulele1982, tikrai nenorėjau kažkaip kitaip sugrupuoti, l. atsiprašau, gal ne taip išsireiškiau. Vis nepasimokau, kad prieš sakant ir rašant reikia rinkti žodžius blush2.gif
o kaip tu brangioji laikaisi, ar gydymas vyksta? unsure.gif
Atsakyti
Na dabar laukiu kol praeis trys menesiai po konizacijos ir leksiu darytis vel OCT tyrima. Prisikaiciau literaturos, isklausiau keliu gydytoju nuomones ir nusprendziau nieko drastisko nedaryti, nes tokioj stadijoj gali buti, kad uzteks tokio pat gydymo (konizacijos) kaip ir priesveziniams pakitimams.
Beto tyrimai parode, kad visas blogis siai dienai pasalintas. Aišku jei tyrimai vel blogi bus, tada jau reiskias cia man jau vien tuo apsistoti negalima. O jei nebus blogi, tuomet istisai tex darytis kas 3 men tyrimus, veliau kas 4, poto kas 6, bet cia geriausiu atveju, jie nieko labai blogo neaptiks ir bus galima laukt ir pakankamai ramiai gyvent.
Labai to noreciau bigsmile.gif

dar gydytoja israsys siuntimus issitirt kitus organus, kad nebutu metastaziu, sako mazai tiketina, bet tirtis privalu. ir paciai ramiau bus aisku.

Siais laikais ko tik nebuna ir is tu mazai tiketinu dalyku visko pasitaiko, neapsileisiu, tikrsiuos ka tik reikia.
Atsakyti
Saulele labai linkiu,kad viskas susitvarytų thumbup.gif tu tai įveiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Saulele1982, uoj tai dar ilgai laukti? bet greitai bus silti orai ir dienos greitai paeis, tikiuosi bus viskas gerai wub.gif
Atsakyti
Na jau 1,5 menesio beveik praejo, reikia maziau apie tai galvoti kazkaip ir laikas greiciau praeis, aisku gerai butu, kad orai pasitaisytu, nes jau taip atsibodo saltis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2010 05 07, 10:55)
Na jau 1,5 menesio  beveik praejo, reikia maziau apie tai galvoti kazkaip ir laikas greiciau praeis, aisku gerai butu, kad orai pasitaisytu, nes jau taip atsibodo saltis doh.gif

saulele1982 viskas bus gerai,ir linkiu to 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O ka daryti ir kaip elgtis, jei rasti pakitimai ascus yra jau keturis metus? jie tokie visada ir yra, kai padaro oct. g.gif tyrimeli kartoju vis kas 3-4 menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 07 gegužės 2010 - 16:57