QUOTE(neilia @ 2010 04 22, 16:27)
Ramzyte, kadangi tu irgi gydaisi Santariskese, norejau taves paklausti, kaip vyko tas procesas
Man sakė atvažiuoti iki 10h,pirmiausiai liepė ateiti pasa ginekologę į kabinetą,bet kaip supratau,tave jau dabar apžiūrėjo,o manęs negalėjo,nes tuo metru mmm buvo,todėl prieš guldant apžiūrėjo. Tada pasakė,kad eiti į 7-tą aukštą į ginekologinį,o ten pasakiau kas aš tokia,pasirašiau dokumentus,tada atvedė į palatą,padavė operacijai drabužėlius.Po kiek laiko atėjo operuojanti gydytoja,viską papasakojo,pasiūlė dar paimti tuos papildomus tyrimus,surašė telefono numerius,kada skambinti dėl atsakymo ir liepė eiti persirengti. Na tai palatoj gal valandą laiko pralaukiau,kol atsilaisvins operacinė,ir tada nuėjau į operacinę.Ten jau pasodino į kėdutę,prijungė aparačiuką,paėmė kraujo,pastatė kateterį ir suleido narkozę,po operacijos kokių dešimt minučių dar gulėjau prie operacinės,kol pamatė kad tikrai atsigaunu ir atvežė į palatą.Aš labai normaliai jaučiausi,beveik nepykino,nieko neskaudėjo,tik galva sukosi norint atsikelti. Iš operacinės atvežė apie 12h,o išvažiavau iš ligoninės apie kokias 16-17h Tada po dešimt dienų paskambinau dėl atsakymo ir nuvažiavau pasiimti .....tyrimus visus ir dariausi,kuriuos išrašė,žinok,kad jie savaitės laiko senumo galioja,tai reikia prieš pat operacijos dieną ir darytis nu ir aišku dokumentų reikia,siuntimo