Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (4 tema)

QUOTE(neilia @ 2010 04 22, 16:27)
Ramzyte, kadangi tu irgi gydaisi Santariskese, norejau taves paklausti, kaip vyko tas procesas  ax.gif 

Man sakė atvažiuoti iki 10h,pirmiausiai liepė ateiti pasa ginekologę į kabinetą,bet kaip supratau,tave jau dabar apžiūrėjo,o manęs negalėjo,nes tuo metru mmm buvo,todėl prieš guldant apžiūrėjo. Tada pasakė,kad eiti į 7-tą aukštą į ginekologinį,o ten pasakiau kas aš tokia,pasirašiau dokumentus,tada atvedė į palatą,padavė operacijai drabužėlius.Po kiek laiko atėjo operuojanti gydytoja,viską papasakojo,pasiūlė dar paimti tuos papildomus tyrimus,surašė telefono numerius,kada skambinti dėl atsakymo ir liepė eiti persirengti. Na tai palatoj gal valandą laiko pralaukiau,kol atsilaisvins operacinė,ir tada nuėjau į operacinę.Ten jau pasodino į kėdutę,prijungė aparačiuką,paėmė kraujo,pastatė kateterį ir suleido narkozę,po operacijos kokių dešimt minučių dar gulėjau prie operacinės,kol pamatė kad tikrai atsigaunu ir atvežė į palatą.Aš labai normaliai jaučiausi,beveik nepykino,nieko neskaudėjo,tik galva sukosi norint atsikelti. Iš operacinės atvežė apie 12h,o išvažiavau iš ligoninės apie kokias 16-17h 4u.gif Tada po dešimt dienų paskambinau dėl atsakymo ir nuvažiavau pasiimti 4u.gif .....tyrimus visus ir dariausi,kuriuos išrašė,žinok,kad jie savaitės laiko senumo galioja,tai reikia prieš pat operacijos dieną ir darytis 4u.gif nu ir aišku dokumentų reikia,siuntimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 22, 18:20)
  nu ir aišku dokumentų reikia,siuntimo  4u.gif

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kokiu dokumentu reikia? ir reikia vel imti is savos gines siuntimo?
Atsakyti
neilia, nemanes klausiai bet taip pat galiu atsakyti tyrimus poliklinikoje pries operacija pasidariau.
Operacijos diena kai atvykau 8 val. tai uzregitravo nuvede i palata kur pasidejau daiktus nusirengiau ir laukiau sesutes kol ateis ir istatys kateteri, o tada jau gydytojos laukiau i operacine nuvykau tik kazkur 11 val. atsigavau greitai ir l. gailiuosi kad buvau viena nes man kazko sunkiai sekesi vienai atsigauti po narkozes o salia nieko nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neilia @ 2010 04 22, 18:41)
o kokiu dokumentu reikia? ir reikia vel imti is savos gines siuntimo?

taip,siuntimo iš savo ginekologo reikia smile.gif dokumentų,tai paso,sodros pažymėjimo,jei nedirbi,tai iš darbo biržos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 04 22, 19:49)
neilia, nemanes klausiai bet taip pat galiu atsakyti tyrimus poliklinikoje pries operacija pasidariau.
Operacijos diena kai atvykau 8 val. tai uzregitravo nuvede i palata kur pasidejau daiktus nusirengiau ir laukiau sesutes kol ateis ir istatys kateteri, o tada jau gydytojos laukiau i operacine nuvykau tik kazkur 11 val. atsigavau greitai ir l. gailiuosi kad buvau viena nes  man kazko sunkiai sekesi vienai atsigauti po narkozes o salia nieko nebuvo  verysad.gif

aš labai lengvai atsigavau...ant operacinio stalo jau su sesutėm šnekėjau..o kai parvežė tai iš sykio už telefo griebiau skambint biggrin.gif matyt labai doze gerai buvo nutaike ..o apetitas koks buvo...neištvėriau sesutės valgyt prašiau tai ta iš kažkur sriubikės suveikė... biggrin.gif o iš dokumentu tai pasa turėjau ir siuntima ir daugiau nieko...nes jie patys susitikrina ar draustas prieš atvykima operuotis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 22 balandžio 2010 - 22:16
Laba diena 4u.gif
QUOTE(Rastika @ 2010 04 22, 19:49)

QUOTE(ramzyte @ 2010 04 22, 20:32)

QUOTE(daliuk @ 2010 04 22, 23:14)

mergaites, visoms didelis aciu uz atsakymus 4u.gif bigsmile.gif turbut reikes dar pasiimti vandenuko su sausainiais smile.gif

Atsakyti
[quote=Rastika,2010 04 21, 09:56]

[quote=daliuk,2010 04 21, 10:04]

[quote=raimuxe,2010 04 21, 22:53]

[quote=FETA,2010 04 21, 23:52]

Ačiū merginos uz atsakymus.

Atsakyti
sveikos, kuriomis ciklo dienomis reikia darytis biopsija (ne konizacija), ar turi reikšmės ciklo diena g.gif
Atsakyti
Rekomenduojama iskart po menesiniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2010 04 26, 14:37)
Rekomenduojama iskart po menesiniu unsure.gif

hmm o jei taloną pas gydytoją tada kad tik apie ciklo vidury išpuola, tai jaučiu kitų laukti g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
kaip suprantu, visoms viskas gerai bigsmile.gif na ir aciu D 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif vel as pas Jus... visur kur tik skatynejau, paarasytta kad paema pap, o jei kas neaisku tada daro kolposkopija. bet man gyd visada paimdavo tik pap, o tada iskart nelaukiant atsakymo, tos pacios apziuros metu, kaip supratau dare ta kolposkopija... na ziurejo i vidu kazkokiu prietaiseliu... ar ta kolposkopa kiekviena gyd valdiskoj pol gali turet??? man 2007 diagnozavo erozija, na ta "zaizdele", o va kovo men siu metu pasake, kad dar mazyte atsirado viena... bet sako svelni erozija tik
Atsakyti