Įkraunama...
Įkraunama...

aguonpienis

QUOTE(Dai'na @ 2008 12 14, 11:47)
As ir siais metais pirma karta gaminsiu,tai dabar suku kaip cia jass man susmulkinti,nes kavamales neturiu,mesmales ir...tik mikseri,bet su juo gal nieko man neiseis g.gif


Su blenderiu .....bet jei ir jo neturi .....tai tada visai nemalk , tik paprasto pieno reikes ipilti , nes nebus spalvos . schmoll.gif
Atsakyti
O kai sumalat su blenderiu, uzplikot vandeniu paskui aguonu nenusunkiat? Su tirsciais valgot? Ar as cia kazkaip ne taip supratau
Atsakyti
Jau per para isbrinkintas aguonas malame su blenda , o kai atsiranda pienas tai kag dziaugsmo buna , bu jis skanutis tongue.gif clap.gif
Atsakyti
Peržvelgiau aguonpienio mėgejų receptukus jie visi kažkuo panašūs,bet visi dalele viena ,kita skiriasi.
Jeigu neturite smulkintuvo,neturite mėsmalės,juk galima aguonas sutrinti trintuvėje,jei ir tos neturite galima panaudoti medinį kočelą,{tai rašoma senuose kulinarijos receptuose}
Aš,vieno negaliu suprasti,kam aguonas tiek ilgai laikyti nuplikius,juk ,ar neužtenka jas nuplikyti anksti ryte.[ar aguonos nepraranda savo skonio,jos neapkarsta nesurūgsta}
Antra,užplikius aguonas ,jos ,geriau brinksta kambario temperatūroje,juk šaldytuve šalta,nebent ,dedate,tam,kad jos neprarugtų.
Dėl ,kviečių,juos gi galima ir miesto salygomis įdėti į orkaitę,galima paskaninti razinomis,gliaudytomis salėgrąžomis riešutais papajų gabaliukais.
Paruoštus galima užpilti syrupu,arba konkėnsuotu pienu,ar medumi.
Dar galima į dėti išbrinkintų aguonų.
Atsakyti
Šiemet pirmą kartą pati darysiu aguonų pieną, bo paskutinįsyk jį ragavau prieš kokius 18metų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 12 20, 14:44)
Šiemet pirmą kartą pati darysiu aguonų pieną, bo paskutinįsyk jį ragavau prieš kokius 18metų cool.gif


blink.gif blink.gif blink.gif taip seniai.... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling... @ 2008 12 15, 15:26)
O kai sumalat su blenderiu, uzplikot vandeniu paskui aguonu nenusunkiat? Su tirsciais valgot? Ar as cia kazkaip ne taip supratau


Tai ar reikia tas aguonas nusunkt? g.gif Pasidalinkit kaip jus darote mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip , reikia nupilti vandeni , juk taskysis kai su blenda plaksite ( smulkinsite ) .
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 20, 20:24)
blink.gif  blink.gif  blink.gif taip  seniai....  blink.gif  blink.gif  blink.gif

As tai nesu visai ragavus
Atsakyti
Pasidariau aguonpienio su kavamale, labai greitai ir lengvai. Pasinaudojau 1psl. duotu patarimu. Sausas aguonas sumalti su kavamale, tada užpilti verdančiu vandeniu ir pasaldinti. Gavosi tikras aguonų pienas, skanu ir smagu, kad taip greitai ir lengvai galima pasidaryti. Su mėsmale man nieko nesigauna, niekas ten nesimala, aguonos gi tokios smulkios... Tik va nežinau koks ten aguonų ir vandens santykis turi būti. Ar daug turi būti aguonų?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama Jurga: 24 gruodžio 2008 - 14:31
Nesuprantu tavo sypseneles schmoll.gif , del ko ji ??? unsure.gif
Atsakyti