as tai gaminu labai paprastai. aguonas puode uzpilu verdanciu vandeniu, kad apsemtu ir kelias minutes paverdu (tada ju brinkint nereik). paskui sutrinu blenderiu, uzpilu atvesintu ar karstu virintu vandeniu. pagal skoni pasaldinu ir atsaldau. va ir psio
Aš tai sausas aguonas sumalu kavamale ir užpilu karštu vandeniu, įdedu cukraus ir gatava.
siais metais jauciu su kombainu smulkinsiu ismirkytas aguonas
o anksciau uzpildavau verdanciu vandeniu, o kai isbrinkdavo, maldavau su mesmale kelis kartus, tada uzpildavau virintu vandeniu, idedavau cukraus ir ant stalo nesdavau
o anksciau uzpildavau verdanciu vandeniu, o kai isbrinkdavo, maldavau su mesmale kelis kartus, tada uzpildavau virintu vandeniu, idedavau cukraus ir ant stalo nesdavau
QUOTE(ausrytuke @ 2005 12 08, 23:21)
siais metais jauciu su kombainu smulkinsiu ismirkytas aguonas
o anksciau uzpildavau verdanciu vandeniu, o kai isbrinkdavo, maldavau su mesmale kelis kartus, tada uzpildavau virintu vandeniu, idedavau cukraus ir ant stalo nesdavau
o anksciau uzpildavau verdanciu vandeniu, o kai isbrinkdavo, maldavau su mesmale kelis kartus, tada uzpildavau virintu vandeniu, idedavau cukraus ir ant stalo nesdavau
Aš ir taip gaminu aguonpienį. Gera mintis dėl kombaino, o aš pabandysiu su blenderiu sutrinti, nes kombaino neturiu.
Kiek aš esu bandžius tai vis del to sausas geriau daryt, aš irgi sumalu aguonas sausas su kavos malimo aparatu ,o tada jau plikau, taip labiau aguonos paleidžia savo piena .
QUOTE(*joli* @ 2005 12 09, 09:53)
Kiek aš esu bandžius tai vis del to sausas geriau daryt, aš irgi sumalu aguonas sausas su kavos malimo aparatu ,o tada jau plikau, taip labiau aguonos paleidžia savo piena .
nu man blenderis labai gerai susmulkina, o va kombaine bandziau, tai s... gal per daug tu aguonu buvo - i krastus "lipo" ir taskes. mikseri tas pats...
gaminimas priklauso turbut nuo to koki prietaisai po ranka turi as pvz. kavamales neturiu tai tenka panaudoti mesmale na bet jei sakot kad kombainas negerai, tai naudosiu kombaino mesmale, vis greiciau ir daugiau kartu permalsiu, nei su rankine
O aš visąlaik keleta kartų užplikau verdančiu vandeniu ir sumalu su mėsmale.Kartą malu vienas,kitą jau su cukrum.Ir dedu aguonas į virintą jau atvesusį vandenį.
SVEIKOS GAMINANT AGUONPIENI PIRMIAUSIAI SU KAVAMALE SUMALU AGUONAS POTO JAS UZPLIKINU VERDANCIU VANDENIU IR LEIDZIU BRINKTI VISADA GAUNASI GERAI
GALUZE, būtent, mes taip pat gaminam. Lengva ir greit:) Nevirinant vitaminai visi išlieka (jei ten kokių yra ), neišnyksta ir tas poveikis, kad po aguonpienio ragavimo labai gerai miegasi
pirma karta darysiu aguonpieni viska supratau kaip daryti, bet kiek gramu reikia aguonu ir kiek panasiai ml pilti vandens?