Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(jurhea @ 2010 04 12, 11:33)
mes pradejom eit i paprasta, taip su maistu tai vargelis...bet jauciu isibegesim iprasim lakstyt su savo rysuleliais ir viskas bus ok smile.gif bet kauno alergiuku darzelis priima tik nuo 3ju metu. tikrai zinau kad siauliuose yra kur leisti alergiukus, berods "pusele" vadinas priima nuo 2ju. vilniuj irgi yra tik nezinau nuo kada priima.

priima nežinau nuo kada, bet kad nuo gimimo jau reik žinot, kad alergiškas ir eit rašyt. mes pvz patenkam nuo 5 metų doh.gif

aš įsivaizduoju, kai produktų draudžiamų yra labai daug, tai tuomet tikrai vargas su bendraisiais darželiais sad.gif bet vat kai tik keli ir lengvai pašalinami, ypač kai virėjos tokios geranoriškos ir net mėsytę ryte sūnui atideda gabaliuką ir atskirai iškepa, kad nebūtų su batono trupiniais, tai mums labai pasisekė thumbup.gif

vat su mažąja gali būti daugiau problemų,nes jai miegot neišeina toj patalpoj kur dulkių erkutės, iš karto sloga, o su alergine greit ir infekcijos kabinas, bet dar negalvoju,gal po metų jau kita situacija bus. nes mums tas alerginis darželis bet kokiu atveju taip toli, kad užsikasim bevežiodami (jau dabar vežiojam sūnų, tai žinom ką tai reiškia doh.gif ).
Atsakyti
[quote=Vanilla Cookie,2010 04 12, 08:54]
aciu uz ats 4u.gif bet gal dar is savo patirties zinote mazdaug per kiek laiko turetu praeiti ta alergine reakcija nenaudojant alergeno ir ar nereiktu to berimo parodyti gydytojui?

na grubiai tariant, literaturoje raso kad per 2 savaites(kazkur skaiciiau), bet manau individualiai, gali ir per savaite, ir ilgiau, ziurint ar smarkiai isialergizavo. bet norint susekti nuo ko. tai reikia grieztai ziureti ka dedi i burnyte. esu ziauriai visa tai praejusi, metus laiko maitinau, tai patikekit, kiek save alinau...
Atsakyti
Sveikos mamytes ir vaikuciai kurie vargsta del sios baisios ligos.
Mano mergytei jau 5 metai ir mes tyrime AD nuo 1 metuku.
Gydemes visur ir ligonineje gulejome ir privaciai vazinejome pas gyd. niekas nepadejo.
Viena mama rekomendavo nuvykti pas prof. Baleviciene i privacia klinika, kai nuvykome gyd. man pazadejo jog vaika tikrai isgydys, bet dabar israse labai stipriu vaistu netgi geriamus antibiotikus nes organizme anot jos gyvena bacila kuria reikia sunaikinti, ir parase receptuka pasigaminti pavilgoms kurias laikome apie dvi valandas.
Buvom praejusi ketvirtadieni ir siandien pirmadienis mano mergyte dvi naktis ismiegojo nenusidraskiusi ir patalyne ne kruvina ir pizamyte svari, po menesio pasirodyti reikia vel pas ja.
Labai viliuosi jog ji pades jei kam idomu galesiu i a.z. parasyti ar mums padejo nes siaip brangiai kainuoja vien uz konsultacija sumokejom 150 Lt. ir vaistai kainavo panasiai zodziu jeigu pades tikrai buvo verta.
Paklausiau del maisto ji mane patikino jog AD nieko bedro neturi su maistu.
Atsakyti
QUOTE(ausrabut @ 2010 04 12, 12:29)
Sveikos mamytes ir vaikuciai kurie vargsta del sios baisios ligos.
Mano mergytei jau 5 metai ir mes tyrime AD nuo 1 metuku.
Gydemes visur ir ligonineje gulejome ir privaciai vazinejome pas gyd. niekas nepadejo.
Viena mama rekomendavo nuvykti pas prof. Baleviciene i privacia klinika, kai nuvykome gyd. man pazadejo jog vaika tikrai isgydys, bet dabar israse labai stipriu vaistu netgi geriamus antibiotikus nes organizme anot jos gyvena bacila kuria reikia sunaikinti, ir parase receptuka pasigaminti pavilgoms kurias laikome apie dvi valandas.
Buvom praejusi ketvirtadieni ir siandien pirmadienis mano mergyte dvi naktis ismiegojo nenusidraskiusi ir patalyne ne kruvina ir pizamyte svari, po menesio pasirodyti reikia vel pas ja.
Labai viliuosi jog ji pades jei kam idomu galesiu i a.z. parasyti ar mums padejo nes siaip brangiai kainuoja vien uz konsultacija sumokejom 150 Lt. ir vaistai kainavo panasiai zodziu jeigu pades tikrai buvo verta.

o labai butu idomu suzinoti nuo kokiu aplinkybiu paastreja AD bigsmile.gif
Atsakyti
mums is tikruju buna geriau buna katastrofa,ypac vakarais ir naktimis, kai nuvaziuosiu o vaziuosim geguzes pradzioje galesiu paklausti.
Atsakyti
QUOTE(ausrabut @ 2010 04 12, 12:29)

Kad toks abejotinas pasakymas. g.gif Gal jusu atveju tikrai Ad nealerginis, bet buna kur tikrai maistas turi labai daug itakos. Bet tikiuosi kad pades jum gydymas 4u.gif
Atsakyti
kaip tai maistas įtakos neturi g.gif pirmą kart girdžiu g.gif mums tai tikrai maistas įtaką daro, mums sakė, kad 95 proc, kad esam alergiški maistui, dėl to ir turim AD.aišku čia kiekevienam individualiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 12, 13:48)
Kad toks abejotinas pasakymas.  g.gif Gal jusu atveju tikrai Ad nealerginis, bet buna kur tikrai maistas turi labai daug itakos. Bet tikiuosi kad pades jum gydymas  4u.gif

tai aš manau tą gyd ir turėjo omeny, kad būtent šiuo atveju alergija ne nuo maisto.
kažkaip tie alergijos pasireiškimai būna netipiški, jei sukeliami bakterijų.
bent jau mums tai su šalčio alergija iš karto gyd įtarė, kad bakterinės kilmės, nes jos pasireiškimai buvo nevisai tipiški. o paski ir pasitvirtino. na, aišku kitą žiemą dar išbandyusim ar tikrai, išsigydėm nuo jautrumo šalčiui.
Atsakyti
http://www.homeoint....alp/jalp4-6.htm
Первый случай узнать, что знает, а чего не знает мой доктор, представился, когда у нашего сына в возрасте 3 месяцев появился дерматит — сначала он был на лице, а через несколько недель распространился отдельными очагами от лица до колен....

Zemiau yra daugiau nuorodu pasiskaitymui apie dermatita ir skiepus.

Daugiau informacijos sudejau i tema:
http://www.supermama...?...3707&st=384

Mano vaikas yra neigalus: autistas. Neigalus del skiepu padarytos zalos. Kitas vaikas maziau, bet irgi nukentejo.
Jam taip pat vaikysteje buvo 1,5-2 metus dermatitas ant koju.

Beje tam, kad pasalinti ligos simptomus, reiktu surasti jos priezasti. Kai organizmas yra apnuodytas sunkiaisiais metalais, siuloma salinti tuos metalus.
Atsakyti
Mes kai gulejome ligonineje mums dare tyrimus kam esame alergiskos niekam, tai yra odos liga, kuri nepriklauso nuo maisto.
Nes as pati irgi nesuprasdavau kai man sakydavo ka ziureti masita as galvoju ir taip derinu nekisu jokio slamsto, bet vis tiek mus beria.
Mums berimai yra ant koju per sulenkimus, rankyciu riesai ir per rankyciu sulenkimus, o daugiau kunelis visas grazus. Ir dar uzpakaliukas nubertas,bet ne tiek kiek kojos ir rankos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrabut: 12 balandžio 2010 - 13:27
QUOTE(ausru @ 2010 04 11, 19:32)
Loveco, ar tu konkreciai domejaisi kas ten per E Neocate? As tai seniai kiekviena is tu numeriuku issianalizavus - nieko ten blogo. Zinai turbut, kad net citrinu rugstis yra zymima E su atitinkamu numeriu - cia tik pavyzdys. Kiek prisimenu tie visi E Neocate yra skirtingu pavidalu vitaminas E - nemoku detaliai paaiskink. Ivesk kiekviena is tu numeriuku i google ir ismes kiek nori info. Be reikalo is tikruju nerimauji - kas jau kas, o neocatas tai tikrai nealergizuoja.

na nesakau, kad ten blogis kazkoks, tiesiog sakau, kad skiriasi vitaminas C, tarkim, is vaisiu, ir is neocate. Jei gali alergizuoti polivitaminai (nesciosioms kazkodel kai kurie gyd nerekomenduoja ju, atseit vaikas alergiskas gims (mano atveju taip ir buvo biggrin.gif ), tai gal gali alergizuoti ir kudikiams, jei ju yra ju maistelyje. Dabar vaiko kunelis grazus, na liko visas kunas raudonas, bet jau be spuogu, tik tarsi sudirginta odele, tad vel siandien nuo sausto ryziu pradejau primaitinti...neocate negauna gal 10 dienu ar 7, per jas odele stulbinamai isgrazejo... nezinau, gal sutapimas..
o gal jos liga uzmuse AS... o gal mano geriamas kordicepsas padejo- nu kas dabar pasakys biggrin.gif
QUOTE(Singė @ 2010 04 11, 19:43)
irisas, ačiū už atsakymus thumbup.gif .

Mamytės, o jūs girdėjot naują bajerį-išleistas įsakymas, kad galima komeponsuoti tik 9 kg. NEOCATE. Astrauskaitė labai kovoja su šituo dalyku, rašė raštus, skambinėjo į ligonių kasas, bet neaišku, ar kas pasikeis. doh.gif

man ji sake, kad ministras prieme istatyma, kad tik 3 MENESIUS konpensuoja, sake, kovos su tuo, nes nesusipratimas cia kazkoks.

O as dabar taupau ta neo, kol per daug jo nereikia, tol neduodu, bet ne is skurdo taupau, cia del alergenu eksperimento is tikro smile.gif smile.gif

QUOTE(dautan @ 2010 04 12, 11:13)
Nuo 2010 rugsėjo bus lopšelinukų grupė. Tik eilės ten....

nu sakau, mes uzsirasem 2009 spali, kai maziukei buvo menuo, sake laisvai prieisim ta eile. Esme, kad girdejau, jog vasara darys, man atro visur, kad jei pvz uzrasei vaika nuo 2 metu, ir ateina ta diena, o tu apsigalvoji, kad leisi nuo 3 metu, tai tave is naujo uzraso i eile. Arba pvz nori nuo 2,5 o ne nuo 2, tai jau gali ir nebepatekt, nes is naujo i eile stoji g.gif

as pvz nzn. Jei turesiu koius pametinukus ar pan, o vaikas bus alergiskas, gal man patogiau bus su juo namie but blush2.gif nei kazkur leist i darza, kur vis tiek "nesterilios salygos", kalbu apie aplinkos alergenus, ploviklius ir t.t.

beje, kuo pasipiktinau ligoninese- nu blin, kur jau kur, bet alergiuku palatom valyti gal galetu kazkoki naturalu, ekologiska valikli rinktis, o ne toki, kuriuo isvalius, net man kvapa uzgniauze....

tai kas darzeliuose vyksta...geriau jau tada kas 3 dienas valyti, nei kasdien su chemija...
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 12, 13:35)
as pvz nzn. Jei turesiu koius pametinukus ar pan, o vaikas bus alergiskas, gal man patogiau bus su juo namie but blush2.gif  nei kazkur leist i darza, kur vis tiek "nesterilios salygos", kalbu apie aplinkos alergenus, ploviklius ir t.t.

Kokius valiklius ir t.t. nunešite - tokiais ir plaus mirksiukas.gif
Atsakyti