QUOTE(ausru @ 2010 04 11, 19:32)
Loveco, ar tu konkreciai domejaisi kas ten per E Neocate? As tai seniai kiekviena is tu numeriuku issianalizavus - nieko ten blogo. Zinai turbut, kad net citrinu rugstis yra zymima E su atitinkamu numeriu - cia tik pavyzdys. Kiek prisimenu tie visi E Neocate yra skirtingu pavidalu vitaminas E - nemoku detaliai paaiskink. Ivesk kiekviena is tu numeriuku i google ir ismes kiek nori info. Be reikalo is tikruju nerimauji - kas jau kas, o neocatas tai tikrai nealergizuoja.
na nesakau, kad ten blogis kazkoks, tiesiog sakau, kad skiriasi vitaminas C, tarkim, is vaisiu, ir is neocate. Jei gali alergizuoti polivitaminai (nesciosioms kazkodel kai kurie gyd nerekomenduoja ju, atseit vaikas alergiskas gims (mano atveju taip ir buvo
), tai gal gali alergizuoti ir kudikiams, jei ju yra ju maistelyje. Dabar vaiko kunelis grazus, na liko visas kunas raudonas, bet jau be spuogu, tik tarsi sudirginta odele, tad vel siandien nuo sausto ryziu pradejau primaitinti...neocate negauna gal 10 dienu ar 7, per jas odele stulbinamai isgrazejo... nezinau, gal sutapimas..
o gal jos liga uzmuse AS... o gal mano geriamas kordicepsas padejo- nu kas dabar pasakys
QUOTE(Singė @ 2010 04 11, 19:43)
irisas, ačiū už atsakymus
.
Mamytės, o jūs girdėjot naują
bajerį-išleistas įsakymas, kad galima komeponsuoti tik 9 kg. NEOCATE. Astrauskaitė labai kovoja su šituo dalyku, rašė raštus, skambinėjo į ligonių kasas, bet neaišku, ar kas pasikeis.
man ji sake, kad ministras prieme istatyma, kad tik 3 MENESIUS konpensuoja, sake, kovos su tuo, nes nesusipratimas cia kazkoks.
O as dabar taupau ta neo, kol per daug jo nereikia, tol neduodu, bet ne is skurdo taupau, cia del alergenu eksperimento is tikro
QUOTE(dautan @ 2010 04 12, 11:13)
Nuo 2010 rugsėjo bus lopšelinukų grupė. Tik eilės ten....
nu sakau, mes uzsirasem 2009 spali, kai maziukei buvo menuo, sake laisvai prieisim ta eile. Esme, kad girdejau, jog vasara darys, man atro visur, kad jei pvz uzrasei vaika nuo 2 metu, ir ateina ta diena, o tu apsigalvoji, kad leisi nuo 3 metu, tai tave is naujo uzraso i eile. Arba pvz nori nuo 2,5 o ne nuo 2, tai jau gali ir nebepatekt, nes is naujo i eile stoji
as pvz nzn. Jei turesiu koius pametinukus ar pan, o vaikas bus alergiskas, gal man patogiau bus su juo namie but
nei kazkur leist i darza, kur vis tiek "nesterilios salygos", kalbu apie aplinkos alergenus, ploviklius ir t.t.
beje, kuo pasipiktinau ligoninese- nu blin, kur jau kur, bet alergiuku palatom valyti gal galetu kazkoki naturalu, ekologiska valikli rinktis, o ne toki, kuriuo isvalius, net man kvapa uzgniauze....
tai kas darzeliuose vyksta...geriau jau tada kas 3 dienas valyti, nei kasdien su chemija...