QUOTE(kar @ 2010 05 05, 14:19)
Kokia mesa duodat maziams? Mes jautiena, sakau gal nuo jos beria? Nors zinoma gali nuo bet ko bert
Mano mazius (1m 5 men) siuo metu valgo kalakutiena, triusiena. Po kiek laiko pabandziau duot jautiena - regis vis dar netinka. Skaiciau, jei alergizuoja pieno baltymas tai greiciausiai versiena ir jautiena netiks. Nors tai nera taisykle.
Buvau pradejus duot kiauliena - zandai akimirksniu uzsiliepsnodavo
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 05 05, 16:11)
LiloSun, aciu uz palaikyma, tikrai gali but kad su kiausinuku paskubejom... Nors taip norejosi ta meniu greiciau praplesti... rrr....
Vargsiukes jus....
Ai, gal neskubekit su tuo meniu prapletimu, visas gyvenimas dar pries akis. Pati irgi vis norejau duot tai to ragaut tai to, bet kai pamatai po to rezultata nedziuginanti - fantazija atsoka. As is vis kiausini pabandziau duot (tiksliau imust) tik suejus 1m 1 men. Nieko gero.....
QUOTE(kar @ 2010 05 05, 16:14)
O kaip jus gaminat darzoviene su mesyte? Troskinat ar verdat? Dedat kokiu prieskoniu? As virdavau ir sublenderiuodavau...bet sakau gal bandyt viska troskint
gal skaniau bus, gal valgys geriau...
Ir taip ir taip. Ai, dar verdu garuose.
Mesyte as bunu susimalus ir uzsisaldzius tokiais kukuliukais. Paprastai tai atsildau juos (kiek suvalgys per karta), verdu. Kai uzverda, nupilu ir is naujo uzpilu svieziu vandenuku. Tada dedu darzoves gabaliukais supjaustytas ir viskas.
Dabar kai mazius mano didesnis, ai keptuveje pakepu truputi mesyte (farsa), koki svoguniuka ar pora, darzoves, o tada uzpilu vandenuku ir troskinu.