QUOTE(rapugis @ 2010 05 04, 22:47)
Kaip Biodermos Aderma PP? Ar naudojate kas nors? Ar tinka?
Mes naudojam jau seniai. Kiek eksperimentavau su kitais kremukais (Uriage, Essex, Emolium, dabar ir taukmedzio svietu, i kuri dejau daug vilciu,) deja, susigadindavom odyte ir situacija pablogedavo. Tad vis grįztam prie Aderma PP. Kol kas jis mums Nr.1
Beje, kadangi netiko mums taukmedzio sviestas, gal kas norit??? Pirkau su akcija uz tiek ir susitartume. Turiu 3 po 30 ml. Parasykit az, jei ka domintu
QUOTE(Fedes @ 2010 05 04, 23:40)
kaip kažkas svarstėt, kad jei baltymui alergiškas, tai visiems tuomet, tai tikrai netiesa, nes tų baltymų yra N+K, alergi6kas gali būti vienas ar daugeliui, nuo to ir priklauso,a r gali naudoti kefyrą, o pieno ne ir pan.
pvz mums pasisekė - alergija matyt tokiam baltymui, kuris žūsta virinant, nes pieniškas košes jau senokai galim, svarbu kad pienas būtų būtinai užviręs.
šiaip su assorti.lt tai manau galit ir tartis, kad kai tik užsiveš, kad jums atidėtų iš karto.bent jau man jie pasirodė gan lankstūs.
pvz mums pasisekė - alergija matyt tokiam baltymui, kuris žūsta virinant, nes pieniškas košes jau senokai galim, svarbu kad pienas būtų būtinai užviręs.
šiaip su assorti.lt tai manau galit ir tartis, kad kai tik užsiveš, kad jums atidėtų iš karto.bent jau man jie pasirodė gan lankstūs.
Aciu uz patarima su assorti.lt
Dabar kai parasei, pagalvojau gal ir mums tas variantas, del pieno.
QUOTE(kar @ 2010 05 05, 09:12)
Kas daretes tyrimuka is kraujo....vaziavot vienos su vaiku ar ir vyras kartu? Ar vienai imanoma islaikyti vaika?
Vaziavau su vyru, bet proceduru metu abu kartus buvo uz duru. Kai buvom santariskese, tai buvau tik as ir sesele kuri eme krauja. Tai tiesa sakant, vos nulaikiau. O kai buvom Kauno klinikose laikem 3 Maniskiui tiesiog nera priimtina poza gulet ant nugaros, o dar kai vercia, tai is vis Miegam mes ant pilvo...Vargsai tie musu vaikiukai.....
QUOTE(rapugis @ 2010 05 05, 09:35)
Girdejau kaip senoveje buvo gydomos odos ligos . Demes drekinti su rasos vandeniu nuo aprasojusio lango stiklo arba trinti svieziu voratinkliu
Zinok, man uosvene ta jau seniai sake... Bet nebandziau...