kaip kažkas svarstėt, kad jei baltymui alergiškas, tai visiems tuomet, tai tikrai netiesa, nes tų baltymų yra N+K, alergi6kas gali būti vienas ar daugeliui, nuo to ir priklauso,a r gali naudoti kefyrą, o pieno ne ir pan.
pvz mums pasisekė - alergija matyt tokiam baltymui, kuris žūsta virinant, nes pieniškas košes jau senokai galim, svarbu kad pienas būtų būtinai užviręs.
QUOTE(viskas_bus_gerai_
@ 2010 05 03, 17:32)
Zinojot sita ar cia tik man vienai nauja info (kuria, beje, ir vieno alergiuko mamyte man buvo pateikus)?
If you have multiple food allergies, the offending foods must be eliminated and
all other foods should be eaten at intervals of 4 to 5 days or longer. This is known as a 'rotation' diet. Rotation diets are necessary for people with multiple allergies because if you have overt allergies to many foods, it is likely that you have slight, subclinical allergies to many other foods which you consider safe. Eating these foods on a rotated basis reduces your exposure to them and hopefully will help preserve your tolerance for them.
Saltinis.
super info, ačiū
QUOTE(šešėlis @ 2010 05 04, 09:24)
aš irgi iš pradžių labai džiaugiausi, kad manoji nesikaso. bet supratau, kad ji tiesiog buvo per maža ir nemokėjo kasytis. dabar jau išmoko
tas tiesa, ne visi vaikai iš karot išmoksta kasytis...
QUOTE(ausryta_aa @ 2010 05 04, 13:58)
Aciu visoms uz pasidalijima info del TS.
Del kefyro. Mums tai netinka nei kefyras, nei jogurtai, nei varskes.
Turbut kezeino netoleruojam. Pienas irgi netinka.
Geriam vis NAN HA 2, nors mums jau 1m 5men. Siaip maciau internete, kad yra NAN HA 3, bet kiek ieskojau prekybos centruose - nera. Internete, kur parduoda minisukus, raso, kad isparduotas.
Ir taip jau puse metu...
šiaip su assorti.lt tai manau galit ir tartis, kad kai tik užsiveš, kad jums atidėtų iš karto.bent jau man jie pasirodė gan lankstūs.
QUOTE(iewavil @ 2010 05 04, 22:06)
Mamytes, gal kuri noretumet "BIFIDUMBAKTERIN" is kaliningrado. nezinau ar taip gali buti, bet mums jos netiko ir is viso kokias bandem gert bakterijas, mums buvo blogai, nuo vienu berdavo, kitos vidurius kietindavo, siandien gastroenterologe patare is viso nekist, jei jau taip yra, tai vat turiu beveik 9 dezutes, gal kas noretumet. cia turbut Klaipedietems tiktu info.
o jie su laktoze? su pieno likučiais?
QUOTE(rapugis @ 2010 05 04, 22:47)
O kodel negerete? Siandien kalbejau su gydytoja, tai sake viskas uztenka 3-4 dienas.
Del bakteriju, grieztai pasake nevartoti, nes jos taip pat gali alergizuoti
Tik vakar pasidziaugiau, kad svieseja demes, siandien vel grazuole
Kaip Biodermos Aderma PP? Ar naudojate kas nors? Ar tinka?
šiaip jau keisti tokie gydytojų pasakymai. gyventi irgi pavojinga - gali numirti.