Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(ausryta_aa @ 2010 05 04, 13:58)
Geriam vis NAN HA 2, nors mums jau 1m 5men.  Siaip maciau internete, kad yra NAN HA 3, bet kiek ieskojau prekybos centruose - nera. Internete, kur parduoda minisukus, raso, kad isparduotas.  doh.gif  Ir taip jau puse metu...

asorti.lt maciau yra jusu ieskomo misinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 05 04, 15:33)
asorti.lt maciau yra jusu ieskomo misinuko mirksiukas.gif

Oi, aciu, tikrai bigsmile.gif . Pastaruoju metu kai ziurejau, vis rasydavo kad ner prekyboj..
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 05 04, 15:52)
Mus tai irgi kamuoja didelis niežulys, ypač žandukus draskosi ir draskosi. Naktys tai bemiegės, nes turim laikyt už rankyčių, kad nenusidrąskytų, nei vaikas išsimiega, nei mes su vyru. verysad.gif nepamenu tokios nakties, kad būtume visą išmiegoję, taip vargstam jau nuo poros mėn. bet nieko nepakeisi, norisi, kad kuo greičiau ta liga pasitrauktų, bet yra kaip yra.

Oj, kokia tiesa, kaip trūksta to miego.
Mūsiškis kraupiai draskosi užmigdamas ir tada, kai užsimano valgyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2010 05 03, 15:43)
Mamytes, o kiek laiko galima duoti slopinancia mikstura nakciai? Mes jau savaite geriam ar nelaikas jau nutraukti?

Kad tas lomilan, kur rašei, tai ne koks slopinantis, o tiesiog antihistamininis - priešalerginis preparatas g.gif Jis šiaip ne iš tų stipriųjų, tai ir geriant ilgiau nei savaitę nieko neatsitiks. Mum preparatą su loratadinu buvo skyrę trims mėnesiams. Tik va kad negėrėm mes jo biggrin.gif

QUOTE(zizliuke @ 2010 05 04, 08:18)
Norėjau pasiūlyti ar pasiteirauti, gal kas bandė Aloe vera priemones odai. Aš išbandžiau sau ir mergaitei, tai man labai patiko, sakau gal ir alergiukams tiktų.  g.gif

http://www.aloe-vera...ex.php?cPath=38

Aš bandžiau Aloe vera Gelį.  thumbup.gif  sultis su persikais, vaikams reiktų po 1 š. duoti. Ir gi geras dalykas. Sakau gal padėtų. Tuo labiau, kad ši produkcija ne kokia "padelka".

Alijošiaus gelį tepti bandžiau ant dukrytės - net blogiau nuo jo pasidarė. Tik keliuose ploteliuose, kur buvo tokios giluminės užsisenėjusios, bet nesudirgusios vietos, lyg pabalo. Man pačiai rankas išsitepus taip labai nemaloniai sutraukdavo odą.
Sulčių, kur rašei, irgi buvom nusipirkę, bet mergikei labai nepatiko skonis ir negėrė, tai negaliu efekto ar jo nebuvimo pakomentuoti. Pati išgėriau tą butelį smile.gif Kas nepatiko, tai kad sudėtyje ten konservantų yra dėta, o kadangi nuo visokių E maniškę beria, tai neaišku, ar blogiau nebūtų buvę nuo to gėrimo.
Atsakyti
kiek zinau, tai konservantu tose sultyse nera, nes pati buvau prezentacijoj tik pries savaite. abejoju, jei jau sako, kad nera, tai manau, kad nera.

Mamytes, gal kuri noretumet "BIFIDUMBAKTERIN" is kaliningrado. nezinau ar taip gali buti, bet mums jos netiko ir is viso kokias bandem gert bakterijas, mums buvo blogai, nuo vienu berdavo, kitos vidurius kietindavo, siandien gastroenterologe patare is viso nekist, jei jau taip yra, tai vat turiu beveik 9 dezutes, gal kas noretumet. cia turbut Klaipedietems tiktu info.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 05 04, 20:27)
Kad tas lomilan, kur rašei, tai ne koks slopinantis, o tiesiog antihistamininis - priešalerginis preparatas  g.gif Jis šiaip ne iš tų stipriųjų, tai ir geriant ilgiau nei savaitę nieko neatsitiks. Mum preparatą su loratadinu buvo skyrę trims mėnesiams. Tik va kad negėrėm mes jo  biggrin.gif

O kodel negerete? Siandien kalbejau su gydytoja, tai sake viskas uztenka 3-4 dienas.
Del bakteriju, grieztai pasake nevartoti, nes jos taip pat gali alergizuoti blink.gif Tik vakar pasidziaugiau, kad svieseja demes, siandien vel grazuole doh.gif verysad.gif Kaip Biodermos Aderma PP? Ar naudojate kas nors? Ar tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 04 gegužės 2010 - 21:48
kaip kažkas svarstėt, kad jei baltymui alergiškas, tai visiems tuomet, tai tikrai netiesa, nes tų baltymų yra N+K, alergi6kas gali būti vienas ar daugeliui, nuo to ir priklauso,a r gali naudoti kefyrą, o pieno ne ir pan.
pvz mums pasisekė - alergija matyt tokiam baltymui, kuris žūsta virinant, nes pieniškas košes jau senokai galim, svarbu kad pienas būtų būtinai užviręs.

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 05 03, 17:32)
Zinojot sita ar cia tik man vienai nauja info (kuria, beje, ir vieno alergiuko mamyte man buvo pateikus)?

If you have multiple food allergies, the offending foods must be eliminated and all other foods should be eaten at intervals of 4 to 5 days or longer. This is known as a 'rotation' diet. Rotation diets are necessary for people with multiple allergies because if you have overt allergies to many foods, it is likely that you have slight, subclinical allergies to many other foods which you consider safe. Eating these foods on a rotated basis reduces your exposure to them and hopefully will help preserve your tolerance for them.

Saltinis.

super info, ačiū 4u.gif
QUOTE(šešėlis @ 2010 05 04, 09:24)
aš irgi iš pradžių labai džiaugiausi, kad manoji nesikaso. bet supratau, kad ji tiesiog buvo per maža ir nemokėjo kasytis. dabar jau išmoko verysad.gif

tas tiesa, ne visi vaikai iš karot išmoksta kasytis...

QUOTE(ausryta_aa @ 2010 05 04, 13:58)
Aciu visoms uz pasidalijima info del TS.

Del kefyro. Mums tai netinka nei kefyras, nei jogurtai, nei varskes. doh.gif Turbut kezeino netoleruojam. Pienas irgi netinka.

Geriam vis NAN HA 2, nors mums jau 1m 5men.  Siaip maciau internete, kad yra NAN HA 3, bet kiek ieskojau prekybos centruose - nera. Internete, kur parduoda minisukus, raso, kad isparduotas.  doh.gif  Ir taip jau puse metu...

šiaip su assorti.lt tai manau galit ir tartis, kad kai tik užsiveš, kad jums atidėtų iš karto.bent jau man jie pasirodė gan lankstūs.

QUOTE(iewavil @ 2010 05 04, 22:06)

Mamytes, gal kuri noretumet "BIFIDUMBAKTERIN" is kaliningrado. nezinau ar taip gali buti, bet mums jos netiko ir is viso kokias bandem gert bakterijas, mums buvo blogai, nuo vienu berdavo, kitos vidurius kietindavo, siandien gastroenterologe patare is viso nekist, jei jau taip yra, tai vat turiu  beveik 9 dezutes, gal kas noretumet. cia turbut Klaipedietems tiktu info.

o jie su laktoze? su pieno likučiais?

QUOTE(rapugis @ 2010 05 04, 22:47)
O kodel negerete? Siandien kalbejau su gydytoja, tai sake viskas uztenka 3-4 dienas.
Del bakteriju, grieztai pasake nevartoti, nes jos taip pat gali alergizuoti blink.gif Tik vakar pasidziaugiau, kad svieseja demes, siandien vel grazuole doh.gif  verysad.gif Kaip Biodermos Aderma PP? Ar naudojate kas nors? Ar tinka?

šiaip jau keisti tokie gydytojų pasakymai. gyventi irgi pavojinga - gali numirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 04 gegužės 2010 - 22:41
QUOTE(rapugis @ 2010 05 04, 22:47)
Del bakteriju, grieztai pasake nevartoti, nes jos taip pat gali alergizuoti blink.gif Tik vakar pasidziaugiau, kad svieseja demes, siandien vel grazuole doh.gif  verysad.gif Kaip Biodermos Aderma PP? Ar naudojate kas nors? Ar tinka?

Mes naudojom. Mums tiko. Net tas sausas demytes uzgyde ax.gif Bet as dazniausiai ji ir tepu tik ant tu sausuoliu.

Kas daretes tyrimuka is kraujo....vaziavot vienos su vaiku ar ir vyras kartu? Ar vienai imanoma islaikyti vaika?
Atsakyti
žinok, aš buvau viena, tai teko dar ir seselę pasikviest kitą, laikėm tryse, irtai vos išlaikėm, priklauo šiaip nuo vaiko, bet maniškis lb gydytojų bijo, tai labai blaškos bet kokią kai procedūrą jam atlieka doh.gif mano mažiaus kūnas jau buvo baltas, gražus, dabar vėl kažkiek vos pabėrė, nesuprantu-jau bus kažko užvalgęs g.gif nors atrodo nieko mandraus nedaviau g.gif beje, maniškis rado saldainį šokoladinį nukritusį po stalu, net nemačiau kaip atsilupo ir patvarkė doh.gif dabar tai bus jaučiu jam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 05 05, 08:12)
Kas daretes tyrimuka is kraujo....vaziavot vienos su vaiku ar ir vyras kartu? Ar vienai imanoma islaikyti vaika?

Kraują iš venos pirmą kartą ėmė, kai zuikiui buvo 6 mėn. Nereikėjo ypatingai laikyti, paskui dar gal 7-8 kartus darė, kateteris buvo įvestas. Neteko man jo labai laikyti. Daugiau kalbinti. Bet jei labai jaudinsitės - vaikutis tai jaus ir taip pat nerimaus. Tuomet gal geriau tėtis tegul su juo būna.
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 05 05, 09:12)
Mes naudojom. Mums tiko. Net tas sausas demytes uzgyde  ax.gif  Bet as dazniausiai ji ir tepu tik ant tu sausuoliu.

Aha reiks pabandyti ir mums.
Mes vaziavome kartu su MB i Sorp. Bet manau, kad butume ir vienos susitvarkiusios. Turi ten zaisliuku, priemeja-registratore salia buvo, labai svelni laborante. Tik ji stresavo ir metesi i kuria rankyte bakstelti, neva venu neranda. Perdure vena, bet pataike. Be to, nuo vaiko labai priklauso ir kaip tuo momentu sureaguos 4u.gif
Girdejau kaip senoveje buvo gydomos odos ligos biggrin.gif . Demes drekinti su rasos vandeniu nuo aprasojusio lango stiklo arba trinti svieziu voratinkliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 05 05, 08:12)

Tai kad tikrai nuo vaikucio priklauso, maniskei irgi kaip Dautan sake, nuo 6 men eme krauja, ir veliau dar 4 ar 5 kartus, tai visada pati laikiau, nereikejo nei sesuciu nei vyro. Daugiau kalbinu glostau, biski paverkia ir tiek. Svarbu kad mama butu rami, tada ir vaikutis bus ramesnis.
Atsakyti