Na po isberimo nuo Fluditec'o istepiau kakliuka gaminamu tepaliuku (hormonas+essex kiek supratau). Na ka, jau pora dienu grazutis, baltutis Ziuresiu kaip toliau bus, ar nebebers
Ant kojytes demele sausa irgi isnaikinau su Atoderm PP ir essexu. Nezinau Atodermas ant akiu nunaikino ta sausuoli. Niekada nebuciau ir patikejus.
O ka jus mergaites manot apie Essex krema? Kazkuo reiketu tepliot, kad nesausetu edyte. TS kaip ir nelabai tinka. Po dvieju kartu pabandymo isbere nugaryte. Gal sutapimas, bet kitas bandymas bus daaaaaug veliau
QUOTE(kar @ 2010 04 28, 14:41)
O ka jus mergaites manot apie Essex krema? Kazkuo reiketu tepliot, kad nesausetu edyte. TS kaip ir nelabai tinka. Po dvieju kartu pabandymo isbere nugaryte. Gal sutapimas, bet kitas bandymas bus daaaaaug veliau
mums nuo Essexo raudonavo. netiko.
padrėkinimui turim Emolium kūno emulsiją. šita tinka, nors nesižaviu aš ja, pridėta visokio š bet tai nieko nesugalvoju, kuo tą sausumą tept, vien sviestų negana, reikia ne tik riebalo...
QUOTE(šešėlis @ 2010 04 28, 15:53)
mums nuo Essexo raudonavo. netiko.
padrėkinimui turim Emolium kūno emulsiją. šita tinka, nors nesižaviu aš ja, pridėta visokio š bet tai nieko nesugalvoju, kuo tą sausumą tept, vien sviestų negana, reikia ne tik riebalo...
O ka manai apie sudeti essexo? Mums neraudonuoja ir kazkaip labai gerai geriasi. istepi ir jokio riebumo nelieka. nors nezinau ar tai pliusas
essex vazelina tepdavau, nes niekas nedrekindavo, net ir tas susigerdavo ir po penkiu min vel sausa serpetojanti odele budavo...apie ts isvis nekalbu, akimirksniu issausedavo tad essex kaip ir nieko, bet siaip neteplipoju jau, nes nebe taip sausa...
essex man nelabai patiko mmytės, babandykit atsisakyt tų kremų visų brangiausių, o aš jų išbandžiau krūvas įvairių, niekas kitas taip mums nepadeda kaip alyvuogių aliejus aukščiausios rūšies, nerafinuotas būtinai ir pirmo spaudimo.vienu žodžiu turi būti kokybiškis nebetepu niekuom išskyrus juo ir dar lakišiaus vonelės maudant mano mažiaus kūnas atrodo fantastiškia, nepamenu tokio jo gražaus ir balto, aišku dar yra plėmukų ir pabėrimų, bet ne visas kūnas kaip seniau kad neprisikalbėčiau ir vėl nepablogėtų.dar mes atsisakėm iš maisto paletės produktų, tai gal viskas susidėjo ir mano mažiukas vėl ramiai išmiega visą naktį
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 28, 20:57)
essex man nelabai patiko mmytės, babandykit atsisakyt tų kremų visų brangiausių, o aš jų išbandžiau krūvas įvairių, niekas kitas taip mums nepadeda kaip alyvuogių aliejus aukščiausios rūšies, nerafinuotas būtinai ir pirmo spaudimo.vienu žodžiu turi būti kokybiškis nebetepu niekuom išskyrus juo ir dar lakišiaus vonelės maudant mano mažiaus kūnas atrodo fantastiškia, nepamenu tokio jo gražaus ir balto, aišku dar yra plėmukų ir pabėrimų, bet ne visas kūnas kaip seniau kad neprisikalbėčiau ir vėl nepablogėtų.dar mes atsisakėm iš maisto paletės produktų, tai gal viskas susidėjo ir mano mažiukas vėl ramiai išmiega visą naktį
Aha, mes taip pat tepem alyvuogiu aliejum. Man irgi visai patiko. Gal reiks ir vel pradet tepliot juo. Tik tiek, kad maniskiui baisiai tos proceduros nepatinka, o jau su aliejum reik gerokai itrint. Ir kai sirgo mazius jis nelabai tiko, nes nenorejau dar labiau erzint. Bet kai jau baigsis visos slogos ir kosuliai tai vel pereisim ant alyvuogiu aliejaus.
Tikrai mamytes, pabandykit. Jei maziui netiks tai baisiai gerai plaukams kaukes
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 28, 20:57)
labai džiugu skaityt tokias naujienas džiaugiamės už jus norėjau paklausti, o kokį būtent alyvuoogių aliejų naudojate
beje, dar noriu paklausti mamyčių dėl taukmedžio sviesto laikymo, nusipirkau aš jo nemažai, norėjau paklausti kur geriau jį laikyti, kambaryje, o gal šaldytuve geriau
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 28, 20:52)
labai džiugu skaityt tokias naujienas džiaugiamės už jus norėjau paklausti, o kokį būtent alyvuoogių aliejų naudojate
beje, dar noriu paklausti mamyčių dėl taukmedžio sviesto laikymo, nusipirkau aš jo nemažai, norėjau paklausti kur geriau jį laikyti, kambaryje, o gal šaldytuve geriau
taukmedis laikomas kambario temperaturoj, avokadu, makadamijos, abrikosu kauliuku sviestai saldytuve. Kiti aliejai irgi kambario temp atrodo.
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 28, 21:52)
Tai svarbiausia, kad aliejus butu nerafinuotas. Mes turim extra, man atrodo tai ir rodo klase Kai nusipirkom buvau prisikaiciusi apie alieju klasifikacija, dabar nebepamenu. Vienu zo, kuo geresnis, tuo geriau
Eisiu paieskosiu info, bet gal is jusu kas zino ar liepziedziai alergizuoja? Nes nupirkau kose su liepziedziais per neapsiziurejima ir nzn ar ji tiks
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 28, 21:53)
taukmedis laikomas kambario temperaturoj, avokadu, makadamijos, abrikosu kauliuku sviestai saldytuve. Kiti aliejai irgi kambario temp atrodo.
dėkui už info
Papildyta:
QUOTE(kar @ 2010 04 28, 21:55)
Tai svarbiausia, kad aliejus butu nerafinuotas. Mes turim extra, man atrodo tai ir rodo klase Kai nusipirkom buvau prisikaiciusi apie alieju klasifikacija, dabar nebepamenu. Vienu zo, kuo geresnis, tuo geriau
Sveikos mamytes. Atleiskit jei pasikartosiu, nes labai daug temoje prirasyta, kol kas neperskaiciau. Kadangi turite patirties su sia problema, gal kuri galetumet pakonsultuoti. Mano vaikuciui greit bus du menesiukai. Buvo labai smarkiai isbertas veidelis. Pradzioj sake gal hormonai tvarkosi, bet kai ilgai nepraejo gydytoja uzrase diagnoze AD. Nelabai man ka paaiskino, norejo skiepyti, tai gerai kad buvau skaicius kad sergant AD gali buti pavojingi skiepai. Tai pasiunte pas alergologus. Maitinu savo pienu, siek tiek primaitinu misinuku. Daugelis netiko, dabar valgom Isomil1. As is pradziu atsisakiau pieno produktu, nepadejo, tada susidariau maisto sarasa (bulves, morkos, mesa, koses) ir grieztai kelias dienas valgiau, berimas beveik praejo.
O kaip pazinti ar tai tikrai AD, o gal tiesiog reguliuojasi virskinimas? Tikiuosi gauti atsakyma is alergologu, taciau gal jus ka patartumet, nes ne visi gydytojai geranoriskai ir is sirdies dirba savo darba. Kartais is ten iseini su dar didesniu neaiskumu.
O ypatingai mane domina skiepu klausimas. Ar visi skiepai pavojingi sergant AD ar tik tam tikri?
O kaip pazinti ar tai tikrai AD, o gal tiesiog reguliuojasi virskinimas? Tikiuosi gauti atsakyma is alergologu, taciau gal jus ka patartumet, nes ne visi gydytojai geranoriskai ir is sirdies dirba savo darba. Kartais is ten iseini su dar didesniu neaiskumu.
O ypatingai mane domina skiepu klausimas. Ar visi skiepai pavojingi sergant AD ar tik tam tikri?