QUOTE(Singė @ 2010 04 08, 19:20)
. Nebuvo jums tokių laikotarpių su vaikeliu?
ar nevalgiadieniu, ar nemieganakciu nebuvo, klausi?
nakti TIK DABAR KAI SERGA pradejo geriau miegot, ir maziau prakaituot
siaip keliasi kas 20 min
QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2010 04 09, 14:50)
Mamytės, gal galite parašyti savo nuomonę- dukrytę beria visą veiduką ir galvytę, gyd.sakė praeis, bet bėrimas tęsiasi savaitę. Mažylei 3 sav. Ar čia alergija nuo mano maisto (šiaip stengiuos žiūrėt, ką valgau), ar kažkas kito? Kaip prižiūrėti tokią odelę (valau virintu vandenuku)? Ačiū už patarimus
mano maziukei nuo savaites amziaus tas pats buvo, nu is foto bent jau identiski spuogeliai, bet pediatre sake, kad cia naujagimiu spuogai. SAko nekreipkit demesio. Dvieju menesiu tiek isbere, kad jau pas neurologa teko vazineti, o galiausiai po 6 menesiu padarius tyrimus aptiko, kad auksinis stafilokokas gyvena visur (ir odoje, ir zarnyne, ir nosiarykleje, ir dar mano piene), ir kadangi nuo gimimo beveik maziuke taip beria, tai prielaida tokia- stafilokoka turi nuo gimimo. Tikrai nei gasdinu, nei guodziu- tiesiog mano patirtimi pasinaudojusi, jus galetumet uzkirsti kelia visiems tiems dalykams, jum tereikia pasidaryti ismatu ir odos paseli, jei viskas idealu, tai manau ateity tik alergologo konsultacijos reikes. Bet jei lauksit ir absoliuciai nieko nesitirsit- tai va kaip man gali but
aisku, gyvos sveikos mes, nu bet vis tiek, buciau anksciau drasiau gydytojus atakavus, gal butu kitaip...
siandien temperatura nukrito iki tiek, kokios nebuvau maciusi 4 menesius- 37,0
dabar matuosiu i vakara, nes kazkaip nenormaliai net man, ir kol buvo auksta tempa, neprakaitavo, tik nukrito iki zemos, - prakaituoja kaip visada, gausiai.
Nieko sau, ane?
o berimai nuo fucidin gereja, patepiau gal 2-3 kartus, dabar tik basaliu, leidziu odai paciai tvarkytis, ir vel pradesim nuo primaitinimo po puse saukstelio....
nes siuo metu, kai serga, valgo TIK MP. Neocate visiskai nuemiau.
Beje, pavaduojanti pediatre pamate israsa is ligonines, su scorad, sako, tai ko jus invalidumo nesitvarkot? sako, taigi va, pediatre jusu surasys visus dokus.... (o tai alergologes nereikia? nes mum antakalnyje vedeja sako: "invalidumas jum priklausytu, bet kadangi jis skiriamas tik iki metu, o iki metu vaikai dazniausiai isauga, tai ir neskiriu as jum, BE TO, jus valstybe IR TAIP JAU REMIA, nes neocate siek tiek kompensuoja"
kas cia per?...?