Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(jurhea @ 2010 04 09, 11:58)

fedes ir mes siand be miego, virusa is darzo parsinesem sad.gif

sad.gif
tie darželiai doh.gif o ir be jų negerai rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytės, gal galite parašyti savo nuomonę- dukrytę beria visą veiduką ir galvytę, gyd.sakė praeis, bet bėrimas tęsiasi savaitę. Mažylei 3 sav. Ar čia alergija nuo mano maisto (šiaip stengiuos žiūrėt, ką valgau), ar kažkas kito? Kaip prižiūrėti tokią odelę (valau virintu vandenuku)? Ačiū už patarimus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2010 04 09, 14:50)
Mamytės, gal galite parašyti savo nuomonę- dukrytę beria visą veiduką ir galvytę, gyd.sakė praeis, bet bėrimas tęsiasi savaitę. Mažylei 3 sav. Ar čia alergija nuo mano maisto (šiaip stengiuos žiūrėt, ką valgau), ar kažkas kito? Kaip prižiūrėti tokią odelę (valau virintu vandenuku)? Ačiū už patarimus

Sveika. Sunku pasakyti, kai tokia mazyte, ir kai dar neilgai tas berimas tesiasi. g.gif Gali buti kad praeis, o jei ne prasykit siuntimo pas dermatologe arba alergologe, tegu paziuri.
Del prieziuros, galite pabandyti prideginti tuos spuogelius baltus Metyleno Meliu, jis gaminamas vaistinese. Arba praplauti ramuneliu nuoviru, jie irgi dezinfekuoja. Daugiau jei odyte ne sausa, kai ir nieko nereikia.
Sveikatytes dukriukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 04 08, 19:20)
. Nebuvo jums tokių laikotarpių su vaikeliu?

ar nevalgiadieniu, ar nemieganakciu nebuvo, klausi? smile.gif nakti TIK DABAR KAI SERGA pradejo geriau miegot, ir maziau prakaituot blink.gif doh.gif siaip keliasi kas 20 min blink.gif

QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2010 04 09, 14:50)
user posted image

mano maziukei nuo savaites amziaus tas pats buvo, nu is foto bent jau identiski spuogeliai, bet pediatre sake, kad cia naujagimiu spuogai. SAko nekreipkit demesio. Dvieju menesiu tiek isbere, kad jau pas neurologa teko vazineti, o galiausiai po 6 menesiu padarius tyrimus aptiko, kad auksinis stafilokokas gyvena visur (ir odoje, ir zarnyne, ir nosiarykleje, ir dar mano piene), ir kadangi nuo gimimo beveik maziuke taip beria, tai prielaida tokia- stafilokoka turi nuo gimimo. Tikrai nei gasdinu, nei guodziu- tiesiog mano patirtimi pasinaudojusi, jus galetumet uzkirsti kelia visiems tiems dalykams, jum tereikia pasidaryti ismatu ir odos paseli, jei viskas idealu, tai manau ateity tik alergologo konsultacijos reikes. Bet jei lauksit ir absoliuciai nieko nesitirsit- tai va kaip man gali but doh.gif unsure.gif aisku, gyvos sveikos mes, nu bet vis tiek, buciau anksciau drasiau gydytojus atakavus, gal butu kitaip...

siandien temperatura nukrito iki tiek, kokios nebuvau maciusi 4 menesius- 37,0 blink.gif dabar matuosiu i vakara, nes kazkaip nenormaliai net man, ir kol buvo auksta tempa, neprakaitavo, tik nukrito iki zemos, - prakaituoja kaip visada, gausiai.
Nieko sau, ane? smile.gif o berimai nuo fucidin gereja, patepiau gal 2-3 kartus, dabar tik basaliu, leidziu odai paciai tvarkytis, ir vel pradesim nuo primaitinimo po puse saukstelio....

nes siuo metu, kai serga, valgo TIK MP. Neocate visiskai nuemiau.

Beje, pavaduojanti pediatre pamate israsa is ligonines, su scorad, sako, tai ko jus invalidumo nesitvarkot? sako, taigi va, pediatre jusu surasys visus dokus.... (o tai alergologes nereikia? nes mum antakalnyje vedeja sako: "invalidumas jum priklausytu, bet kadangi jis skiriamas tik iki metu, o iki metu vaikai dazniausiai isauga, tai ir neskiriu as jum, BE TO, jus valstybe IR TAIP JAU REMIA, nes neocate siek tiek kompensuoja" doh.gif kas cia per?...?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 09, 17:00)
padarius tyrimus aptiko, kad auksinis stafilokokas gyvena visur (ir odoje, ir zarnyne, ir nosiarykleje, ir dar mano piene), ir kadangi nuo gimimo beveik maziuke taip beria, tai prielaida tokia- stafilokoka turi nuo gimimo.

Zodis zodin parasiau ta pati kitoje temoje-apie berimus 4u.gif Kai esi zmogus susidures su tokiom problemom, atpazisti ir is nuotraukos bjaurybe doh.gif
Atsakyti
gavau rezultatus 36 maisto produktų thumbup.gif kažkokia viltis dabar atsirado, kad pradės mums gerėti drinks_cheers.gif tai va, negaliu patikėt, kad mano vaikas alergiškas stipriai bulvėms doh.gif o visą tą laiką jas daviau doh.gif dar alergija rugiams, ką taip pat daviau, o kviečių nedaviau-jiems alergijos 0 pasirodo thumbup.gif stipriausiai mus alergizuoja kiaušinis ir riešutai. riešutų nedaviau, o va kiaušinio dėdavau į kepinius, kuriuos jis valgė, gal jam ir nepatiko vargšiukui verysad.gif kas keisčiausia, kad galvojau kad alergizuoja 100 proc braškės, šokoladas, bananas, persikai, apelsinas-jiems 0 reakcijos mano vaikui thumbup.gif pagaliau viltis išlindo mano niūrioje kasdienybėje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 04 09, 10:59)
manau kad gali tept jei sausa labai
nors as po tu tepimu tuo cutivate sumaisytu su kremu verkiau kaip draskesi tai... na cia jau tavo reikalas...

Na, neramesnis ir mano mažulis praėjusią naktį po peumo tepimo buvo, o štai dieną jau neiko, lauke labai puikiai beveik tris valandas išmiegojo, odelė jau kiek gražesnė. O dėl niežėjimo mąstau taip - gi kai ima žaizdelės gyt, visad niežėjimas atsiranda, tai ir čia matyt taip. g.gif Alergologė niežulio slopinimui liepė zyrteką ir tavegilį duot (1/3 tabletės). Pabandžiau dabar prieš naktį, žiūrėsiu kaip miegos.

O šiaip... siūlė dar anoj temoj kažkas pasimelst už mūsų sergančius vaikučius - kasdien tą darau - Dievas gali viską, kai tuo tikim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 09, 18:24)
gavau rezultatus 36 maisto produktų thumbup.gif kažkokia viltis dabar atsirado, kad pradės mums gerėti drinks_cheers.gif tai va, negaliu patikėt, kad mano vaikas alergiškas stipriai bulvėms doh.gif o visą tą laiką jas daviau doh.gif dar alergija rugiams, ką taip pat daviau, o kviečių nedaviau-jiems alergijos 0 pasirodo thumbup.gif stipriausiai mus alergizuoja kiaušinis ir riešutai. riešutų nedaviau, o va kiaušinio dėdavau į kepinius, kuriuos jis valgė, gal jam ir nepatiko vargšiukui verysad.gif kas keisčiausia, kad galvojau kad alergizuoja 100 proc braškės, šokoladas, bananas, persikai, apelsinas-jiems 0 reakcijos mano vaikui thumbup.gif pagaliau viltis išlindo mano niūrioje kasdienybėje drinks_cheers.gif

tai persasi isvada, kad ka daugiausiai ragavo tam dabar alergija, tai kitus produktus stenkites kaitaliot, kad per daug nebutu kokio vieno. Su braskem ir sokoladais atsargiau doh.gif
Atsakyti
žinok kaip tik priešingai-bulvių duodavau, bet ne dažnai, kartą gal du per savaitę, kiaušinio net nėra ragavęs, tik kepiniuose kokiuose nors jei sudėty buvo, riešutų neragavo, kviečiais maitinau visą laiką, tik dabar kokį mėnesiuką nedaviau, nes pamaniau, kad gal taip čia nuo jų, bet paaiškėjo, kad jie mums nieko blogo nedaro, vištieną ir visą laiką duodavau, tik mėnesį nedaviau, nes maniau kad ir alergizavo.o paaiškėjo, kad priešingai 0 ji mums thumbup.gifo šokolado ir braškių jis dar ilgai neragaus, tik keista kad nealergizuoja ji mūsų, nors ir nėra ragavęs jis jų. ir dar toli gražu jam iki šokolado cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spensera1: 09 balandžio 2010 - 19:38
Mamos, cia geras straipsnis apie mazakraujyste - http://www.emedicina...ezies_stoka.pdf - gal kam pravers .
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 09, 19:24)
gavau rezultatus 36 maisto produktų thumbup.gif:

O ar yr tokių vaikučių, kam nerodo visai jokių alerginių reakcijų maistui? Man alergologė aiškino, kad nėr tikslo tą tyrimą daryt, nes labai dažnai nuliukus rodo vos ne viskam, o vaikučio odelė baisi būna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2010 04 09, 21:06)
Man alergologė aiškino, kad nėr tikslo tą tyrimą daryt, nes labai dažnai nuliukus rodo vos ne viskam, o vaikučio odelė baisi būna.  unsure.gif

man irgi daug kas sake,jog nieko nerodys,nes maza...bet nebandysi-nezinosi,as nusprendziau visgi padaryt,kita savaite vaziuosim,bus matyt,nes jau nebeismastau nuo ko beria...
Atsakyti