Gal kuri nors jūsų turit patirties ir galit patart, ar geriau bandyti pirkti NAN active mišinuką, ar NAN HA?
QUOTE(kicia @ 2010 04 26, 18:01)
Del berimo nuo misiniu: kai buvom pas alergologe tai pasake kad tie visi misiniai, pieniskos uzpiltines koses yra tike "prifarsyruoti" vitaminu, kad ten nieko naturalaus nera. Zodziu, gali berti ir nuo ju, nes organizmas perdozuoja vitaminu.
tai dar nieko alergologe pasitaike mes kai apsilankem pas savo,tai be aptamilo reklamos ir vaistu kruvos,daugiau nieko neisgirdau ir nesuzinojau
Singe,gal HA bandyk is patiries sunku pasakyt,kas tinka vienam-gali netikt kitam.
QUOTE(frangi @ 2010 04 26, 19:58)
Ačiukas tau.
QUOTE(Singė @ 2010 04 26, 18:48)
Gal kuri nors jūsų turit patirties ir galit patart, ar geriau bandyti pirkti NAN active mišinuką, ar NAN HA?
Mes NAN HA geriam. Na kiek zinau, tai jei yra bent kokia rizika i alergija rekomenduoja gert HA
Papildyta:
Tiesa, gali tamsiai zaliai kakoti
kas dėl temperatūros guodėtės, akd nenumuša, tia bandykit ibufeno preparatus, kad ir tabletę laužyt ir sutrint, jei mikstūros bijot. nes paracetamolis ne prie visų ligų muša, o ir ne ivsiems apskritai veikia. man pvz ir vaikams tik puse laipsnio max jis ir numuša, beprasmiška duot.
QUOTE(kar @ 2010 04 26, 20:52)
Mes NAN HA geriam. Na kiek zinau, tai jei yra bent kokia rizika i alergija rekomenduoja gert HA
Papildyta:
Papildyta:
O nekietėja viduriukai? Nes mane šitas labai gąsdina, keičiant mišinukus. Kažkaip nei Aptamil Allergy Care, nei Neocate nekietino. APtamil HA buvo užkietinęs.
Jei nekietina, reikia bandyti NAN HA.
QUOTE(Singė @ 2010 04 26, 20:01)
O nekietėja viduriukai? Nes mane šitas labai gąsdina, keičiant mišinukus. Kažkaip nei Aptamil Allergy Care, nei Neocate nekietino. APtamil HA buvo užkietinęs.
mums nekietino,bet spalva laaabai jau zalia buvo.As pamenu kai skaiciau atsiliepimus apie misinukus,tai labai skirtingai vaikuciams,nuo tu paciu vieniems susitvarko viduriukai,kitiems uzkieteja,kiti viduriuot pradeda.Nebandysi-nezinosi tik reikia laiko kad pamatytum ar tinka,nuo savaites iki triju mazdaug,nors cia gal irgi kiekvienam skirtingai,bet po dienos ar triju dar nereiktu skubet daryt isvadu.
QUOTE(frangi @ 2010 04 26, 21:07)
mums nekietino,bet spalva laaabai jau zalia buvo.As pamenu kai skaiciau atsiliepimus apie misinukus,tai labai skirtingai vaikuciams,nuo tu paciu vieniems susitvarko viduriukai,kitiems uzkieteja,kiti viduriuot pradeda.Nebandysi-nezinosi tik reikia laiko kad pamatytum ar tinka,nuo savaites iki triju mazdaug,nors cia gal irgi kiekvienam skirtingai,bet po dienos ar triju dar nereiktu skubet daryt isvadu.
Aišku.
Na rekia bandyti. Reikės į assorti nuvykt ir nusipirkt.
QUOTE(frangi @ 2010 04 26, 20:07)
Siaip HA yra kartoko skonio: skirtingu firmu kartumo lygis skiriasi (kiek zinau karciausi aptamilai), o ar pucia- nepucia pilvo pamatysit mazdaug po 3-4 paru, tada ir pasimatys ar viduriuojat, o del kietinimo tai pasimatys kai jusu normalus "grafikas" nepasikartos mazdaug po sav.:na pirmom dienom tiesiog gali organizmas persiorientuoti i nauja ir apsipratinet todel tas grafikas nusistoves tik po sav. Bent mum taip budavo kai keisdavom misini Kai pamenu kaip jis valgydavo pirmom dienom (kas 2 val po 180 ml) tai plaukai piestu stojasi Na dabar tai tik 2-3 kartus nakti po 150 ml besuvalgo
Sveikos
Tik nepykit jei kvailai pasirodysiu, man sitie dalykai pradzia dukrai 1,7 m . Skaiciau pirmame poste, kad tyrimas nors ir su siuntimu mokamas. O sakykit kaip tada daryti? Buvome siandien pas dermatologe privaciai, itaria atopine oda ir alergija turbut maistui (pradziai). Skyre vaistus, tepalus ir t.t. taip pat sake pasidaryti tyrima. Siuntima tyrimui atlikti ar gali duoti pediatre? Ar tik siuntima pas alergologa? Alergologas skiria tyrima? Kur geriausiai daro? Labai laukiu info ir dekoju is anksto
Tik nepykit jei kvailai pasirodysiu, man sitie dalykai pradzia dukrai 1,7 m . Skaiciau pirmame poste, kad tyrimas nors ir su siuntimu mokamas. O sakykit kaip tada daryti? Buvome siandien pas dermatologe privaciai, itaria atopine oda ir alergija turbut maistui (pradziai). Skyre vaistus, tepalus ir t.t. taip pat sake pasidaryti tyrima. Siuntima tyrimui atlikti ar gali duoti pediatre? Ar tik siuntima pas alergologa? Alergologas skiria tyrima? Kur geriausiai daro? Labai laukiu info ir dekoju is anksto
QUOTE(kar @ 2010 04 26, 18:52)
Pasakykit man nezinanciai, o jei nuo misinuko zaliai kakoja, tai jau netinka?
QUOTE(rapugis @ 2010 04 26, 21:51)
Sveikos
Siuntima duoda pediatre pas alergologa. Ten badymus mums nemokamai dare, o vat kraujo tyrima darem privaciai, tai kainuoja ( paletes ikvepiamu, misriu ar maisto alergenu apie 180lt). Kraujo tyrimui siuntimas nebutinas. Mes darem Sorpo centre, tikrai tiksliai nustate
QUOTE(laurrencja @ 2010 04 27, 09:19)
Pasakykit man nezinanciai, o jei nuo misinuko zaliai kakoja, tai jau netinka?
Tas zaliai kakojimas nieko bendro neturi su tikimu ar ne. Kaip suprantu cia nuo pacio misinio toks kakas, kaip pvz. butu melynas nuo melyniu
Na mums irgi viduriu nekietino. bet ir niekada neturejom tokiu problemu, tad sunku pasakyti...