del neocate alergizavimo, as lygiai taip pat jau anksciau rasiau, kad tai vis tiek sintetika, ir vitaminai yra sintetiniai, juk skirtums yra, kur misinyje vitaminas C, ir kur kokiame nors obuolyje. todel, jei vaikui nera reakcijos, as tikrai mieliau duociau obuoli nei misini. juk ir nesciosioms daznai siulo NEGERTI polivitaminu, nes gali buti alergiskas vaikas.
beje, neocate yra ir B grupes vitaminu, o siems musu visa seima alergiska. stipriai. o tas viso kunelio isberimas nuo tos dienos, kai gavo pirma neocate porcija... kazkaip labai jau susije....
o siaip gerai gyvenam. Jei nematau berimu (su rubeliais buna), tai daznai ir pamirstu apie juos. Tik pamatau raudoni- vaje, neigiamos mintys. Todel nusprendziau, kad mano atveju, didesne nauda bus kasdien negalvopt apie tai, ir matyti kiek imanoma sveika vaiko odele, tada mintys teigiamos bus, kad va, sveikstam tad istepiau tuo tepaliuku, kur biski advantano kremo yra deta. pora dienu tepsiu, uzsimerksiu....
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 26, 00:56)
Kodel nesuprasta? Juk jum nerodo alergijos maistui, reiskias aisku galite bandyti daugiau produktu. Is kitos puses misinukas (Neocate) tikrai nekenkia, juk berimai prasidejo ne su jo vartojimo pradzia. Dabar apie vitaminus, ar juos vartojote kai pradejo berti? Jei pati maitinote tai apie koki pertekliu galima sneketi
Kol maitinau MP, mano vaikjučio visiškai nebėrė, visas bėrimas prsidėjo iš karto nuo to, kai pradėjau duoti mišinuką. Nežiūrint, kad jį keičiau, bėrė vienodai. Gal todėl aš ir prisimislinau, kad mums per daug jame esančių visų vitaminų .
QUOTE(Loveco @ 2010 04 26, 10:01)
del neocate alergizavimo, as lygiai taip pat jau anksciau rasiau, kad tai vis tiek sintetika, ir vitaminai yra sintetiniai, juk skirtums yra, kur misinyje vitaminas C, ir kur kokiame nors obuolyje. todel, jei vaikui nera reakcijos, as tikrai mieliau duociau obuoli nei misini. juk ir nesciosioms daznai siulo NEGERTI polivitaminu, nes gali buti alergiskas vaikas.
o siaip gerai gyvenam. Jei nematau berimu (su rubeliais buna), tai daznai ir pamirstu apie juos. Tik pamatau raudoni- vaje, neigiamos mintys. Todel nusprendziau, kad mano atveju, didesne nauda bus kasdien negalvopt apie tai, ir matyti kiek imanoma sveika vaiko odele, tada mintys teigiamos bus, kad va, sveikstam tad istepiau tuo tepaliuku, kur biski advantano kremo yra deta. pora dienu tepsiu, uzsimerksiu....
Taip, ir man tai sintetika, nors tu ką.....
O ką jūs naudojat nuo niežulio? Ar esat atradę kažkas, kas malšintų.
Vakar išmaudžius vaikiuką ištepliojau TS. Kažkaip baisiai kasėsi. Vis tik nenaudosim mes jo. Atrodė, kad jau viskas tvarkoj, kad jis tinka, bet kažkaip vėl sutpo, kad būtent po ištepliojimu TS vėl atsirado niežulys.
QUOTE(Singė @ 2010 04 26, 08:19)
Kol maitinau MP, mano vaikjučio visiškai nebėrė, visas bėrimas prsidėjo iš karto nuo to, kai pradėjau duoti mišinuką. Nežiūrint, kad jį keičiau, bėrė vienodai. Gal todėl aš ir prisimislinau, kad mums per daug jame esančių visų vitaminų .
a tada kita situacija Gal jum vis tik yra kokiam pieno baltymui alergija. O nebndet neduot misinio, o daugiau kosu duot, be pieno aisku. Gal ir pasitaisytu situacija?
QUOTE(Singė @ 2010 04 25, 21:24)
Žinau, kad skeptiškai pažiūrėsit, kad būsiu nesuprasta, bet jau 3 savaitės duodu vaikui sausainukų, jogurto, juodos duonos. Tikrai neišbėrė daugiau, man atrodo, kad netgi mažiau. Noriu kuo mažiau duoti mišinio, kurį vadinu sintetika. Galgi aplamai ateis pagėrėjimas po truputį įvedinėjant maistą. Nežinau. Tiesiog radau aprašytą tokį atvejį, jog vieną vaikutį bėrė būtent nuo mišinuko-tiesiog jam buvo per daug vitaminų, kuriuos jis gaudavo, gerdamas mišinį. Kartais jau pradedu galvoti, gal ir mums taip?
Galvoje milijonai minčių, milijonai versijų. Ir vis tiek viskas vyksta eksperimentuojant.... Tiek su maistu, tiek su kremais ir t.t.
Galvoje milijonai minčių, milijonai versijų. Ir vis tiek viskas vyksta eksperimentuojant.... Tiek su maistu, tiek su kremais ir t.t.
vistik akivaizdu, kad AD tokia liga, kur kiekvienam yra kitos priežastys ir tinka kitokios priemonės ir labai džiaugiuosi, kad mamos pasidalina tokiom skirtingom patirtim, tada iš vienos prisitaikai sau viena, iš kitos - kita ir taip po truputį po truputį randi ir savo kelią
mums AD prasidėjo dar nevalgant mišinuko ir manau, kad neocate mums padeda. skaičiau, kad sualergizavus, organizmas išsivalyt gali net per 3 mėnesius ir kantriai laukiu, va jau du mėn. neocate ir jaučiu, kad gerėja (tpfu tpfu tpfu )
o TS mums nuima paraudimus geriau nei sudocremas
Mamytes, ne is tos operos, dovanokit, bet pasitart noriu su Jumis...
Ar naturalu, kad auksta vaikucio temperatura 39 ir daugiau, tepavyksta numusti vos iki 38,5? /dedu paracitamolio zvakutes, drekinu kuneli ir pan./ Man tai kelia baime.... Buvo gydytoja, israse ivairiu vaistuku, tame tarpe, slapimo tyrimus bei antibijotikus. Reikia laiko, zinau... bet tas laukimas toks sunkus...
Gal ka sudomins? http://www.svarusmai...i-Spelta-miltai
Ar naturalu, kad auksta vaikucio temperatura 39 ir daugiau, tepavyksta numusti vos iki 38,5? /dedu paracitamolio zvakutes, drekinu kuneli ir pan./ Man tai kelia baime.... Buvo gydytoja, israse ivairiu vaistuku, tame tarpe, slapimo tyrimus bei antibijotikus. Reikia laiko, zinau... bet tas laukimas toks sunkus...
QUOTE(Loveco @ 2010 04 25, 19:40)
laurencija, musu atveju skyre, o kai pamate, kad vaikas visa nakgti ant kruties "iskabejo", tai vien del to misini sako reik duot, kad pailsetumet. Atseit, kas antra maitinima maitinti. Deja, nepasiteisino, Kaip beria, taip bere, net labiau, vaikui viduriukai kieteja, nesitustina po 5 paras, nors pries neocate budavo po 8 kartus per para. Nervingumas ir mamyciukizmas irgi staigiai atsirado.
Niu va, mes po antakalnio. Negulde musu, padare badymus, tai nemazai suzinojom. Pienui, kiausiniui ir katei pasitvirtino, kad didziausia alergija (taip rode ir kraujo tyrimai). O neocato neisrase, nes svorio priauga. Ji israso tiems, kam svorio neuztenka. Mums taip pasake alergologe Tad jei bus juodos dienos su MP, tuomet soju misinuka duot.. O del maitinimo naktimis, tai maniske prasos kas 3val, tai jau irgi vargina.. Siaip kremuku prirase bent 3 pavadinimus, tad galiu rinktis koki pirkt
QUOTE(Singė @ 2010 04 25, 21:24)
Žinau, kad skeptiškai pažiūrėsit, kad būsiu nesuprasta, bet jau 3 savaitės duodu vaikui sausainukų, jogurto, juodos duonos. Tikrai neišbėrė daugiau, man atrodo, kad netgi mažiau. Noriu kuo mažiau duoti mišinio, kurį vadinu sintetika. Galgi aplamai ateis pagėrėjimas po truputį įvedinėjant maistą. Nežinau. Tiesiog radau aprašytą tokį atvejį, jog vieną vaikutį bėrė būtent nuo mišinuko-tiesiog jam buvo per daug vitaminų, kuriuos jis gaudavo, gerdamas mišinį. Kartais jau pradedu galvoti, gal ir mums taip?
musu patirtis su misinukais irgi ne kokia...nes taip ir neatradom tinkamo,o isbandem turbut visus kiek tik yra,na gal koks vienas ir uzsiliko nepabandytas,bet dabar jau net nebenoriu ziureti i misiniu puse.Visi sake jog beria,nes netinkamas misinukas,keisk,ieskok tinkamo tik kuo toliau tuo labiau rankos nekilo juos kist vaikui,todel labai atsargiai pabandzius ir nepastebejus jokios reakcijos pradejom gerti ozkos pienuka.Berimai nesiliove,bet blogiau tikrai netapo.O man irgi buvo tokios mintys,jog greiciau pradetu daugiau valgyt papildomo maisto,kad tik kuo maziau tu misiniu reiktu.Dziaugiuosi jog pabandziau,nors yra be galo daug nuomoniu,ypatingai apie piena iki metu,o dar alergiukui.Daremes tik misria palete,tad apie maista placiau nezinau,bet is turimu rezultatu matyt jog alergizuoja aplinka.
QUOTE(iewavil @ 2010 04 26, 08:55)
as apie viduriuku kietejima truputuka.
turbut pati cia ir perskaiciau kazkurios mamytes patarima ir jis mums labai padejo, mes susimaldavom linu semenis ir i kosyte dedavom mazdaug po sauksteli, nuo to karto man vaikas labai tvarkinga po 2 kartus per diena tustinasi.
turbut pati cia ir perskaiciau kazkurios mamytes patarima ir jis mums labai padejo, mes susimaldavom linu semenis ir i kosyte dedavom mazdaug po sauksteli, nuo to karto man vaikas labai tvarkinga po 2 kartus per diena tustinasi.
O juos verdant deti reikia ar jau i paruosta kosyte?
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 26, 15:19)
Mano vyresneliui zvakutes nenumusdavo tempos pakankamai. Gal ir jums tas pats? Gal pabandyk ko nors is geriamo. Nebent alergizuoja. Na jei antibiotikus geriat tuoj ir temperatura prades krist.
Mes mn atrodo si kart be antibiotiku issisukom, nors dar bijau girtis. Pirmas dickis atgule, paskui mazylis, dabar as su sloga ir itariu su temperatura
Bet uztat isbere nuo fluditeco
Sveikit sergantys
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 26, 14:19)
zinoma kiekviena situacija skirtinga, bet mano didzkis kai dar buvo maziukas tai visada sirgdavo su laabai auksta tempa, kuria numusti budavo begalo sunku Pora jkartu esu net greitaja kvietusi butent del nenumusamos tempos,tai suleisdavo analgino. Veliau jau pati matydavau jei nenumusu su Ibufen'u, tai maisydavau su kokiu ketvirciu analgino tabletes....
laurencija, na jo maniske mazai priaugdavo, siaip po 600 gr, bet paskutini menesi prieds ligonine- tik 200 gr. Tada po misinio davimo per 10 d pavare 600 gr, dabar vel sustojo, apie 200 per menesi.
Sveikos
Del berimo nuo misiniu: kai buvom pas alergologe tai pasake kad tie visi misiniai, pieniskos uzpiltines koses yra tike "prifarsyruoti" vitaminu, kad ten nieko naturalaus nera. Zodziu, gali berti ir nuo ju, nes organizmas perdozuoja vitaminu.
Del tempos :mum niekada nenumusa tempos zvakutes (maximum 0,5 laipsnio), tad duodu sirupa. Ir jei pradesit gert antibus, tai kaip rase kazkuri mama, tempa zenkliai prades kristi mazdaug po paros: tada mazdaug pradeda "veikt".
Jau kelinta diena tepu "avent" kremuku (turejau meginuka, jame yra sviestmedzio aliejaus, lanolino ir dar ten kazko), tai lyg ir maziau pas mus tos "kruopos" jauciasi. Mes tik tiek beturim is AD (tfu tfu tfu)
Del berimo nuo misiniu: kai buvom pas alergologe tai pasake kad tie visi misiniai, pieniskos uzpiltines koses yra tike "prifarsyruoti" vitaminu, kad ten nieko naturalaus nera. Zodziu, gali berti ir nuo ju, nes organizmas perdozuoja vitaminu.
Del tempos :mum niekada nenumusa tempos zvakutes (maximum 0,5 laipsnio), tad duodu sirupa. Ir jei pradesit gert antibus, tai kaip rase kazkuri mama, tempa zenkliai prades kristi mazdaug po paros: tada mazdaug pradeda "veikt".
Jau kelinta diena tepu "avent" kremuku (turejau meginuka, jame yra sviestmedzio aliejaus, lanolino ir dar ten kazko), tai lyg ir maziau pas mus tos "kruopos" jauciasi. Mes tik tiek beturim is AD (tfu tfu tfu)
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 26, 15:19)
aš pritariu, kad tik tokiom priemonėm (be geriamų) visai normalu, kad tempa nukrenta tik truputį.
o antibiotikai už ką? t.y. nuo ko?
mes neseniai turėjom virusą su aukšta tempa, bet antibiotikai gi virusų neveikia...