Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(LiloSun @ 2010 04 22, 13:51)
Fedes, Jo tikrai gali chlorofila pabandyt, pagal aprasyma geras dalykas. Mes nebandem , bet turbtut butumem, jei tyrimas butu parodes stoka.

QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 22, 16:15)
as galiu pasakyt tiek,kad mano duktereciai sesuo isbande visus imanomus preparatus (kuriuos kisa gydytojai)ir 3 metus vaikui niekaip negalejo gelezies pakelt ir tik chlorofilu pakele.o be to-ji labai gerai gert kartu su GB,tada jos zymiai geriau veisiasi,o ir organizma valo nuo visokiu brudu ir be viso sito dar yra geru to chlorofilo savybiu.as saviskei nupirkau kapsulem,bet tik sia sav.pradejom gert.dar paprasiau Baltarusijoj paieskot skysto,tai gal parves,tada ta bandysim

ačiū merginos už pasidalinimą patirtim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 04 22, 17:19)
buvau siandien pas gydyt. issirasyti Elidel, tai  tuo paciu dar israse Emolium krema, sake kazkoks pakankamai naujas, veiksmingas kasdieniai AD serganciai odai. Gal teko girdeti, naudoti?

Beje, jau kokia 3 diena girdau homeopatinius zirniukus gaminamus(is serijos NERGI), tai lyg siandien odyte grazesne, gal sakau nuo ju g.gif

Mes naudojom. Ir pakankamai ilgai. nusiskundimu tikrai neturiu ax.gif Dabar siaip apsiemiau pabandyti kitu, nes sako ir odyte pripranta per ilga laika ax.gif
Atsakyti
pas mus taip pat mažakraujystė,norėjau paklausti ar apie šitą papildą kalbat http://www.papildai..../?q=chlorofilas. beje, niekas taip ir neatsakėt ar juodosios jūros druska tas pats, kas ir negyvosios jūros druska blush2.gif
Papildyta:
ar šitas http://www.padeksau....der/page26.html
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 04 22, 17:19)
buvau siandien pas gydyt. issirasyti Elidel, tai  tuo paciu dar israse Emolium krema, sake kazkoks pakankamai naujas, veiksmingas kasdieniai AD serganciai odai. Gal teko girdeti, naudoti?

Bandem mes Emolium kremuka, bet kazkaip jis mums netiko g.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
Šiandien vakare daviau savo vaikui BEBI mišinuką, nes anas pasibaigė ir neturėjau kito, o į pardę baisiai tingisi. Tad žiūrėsim , kaip bus. Prieš pusę mėn., kai nebuvo išeities, irgi buvau davusi BEBI.

Dar-jeigu kas perkat produktus iš SVEIKI PRODUKTAI, t.y. iš čia
http://www.sveikiproduktai.lt/

Vienu žodžiu, suradau pažįstamą, kuri dirba vadybininke. Ji pigiau gauna produktų klientams.
Tad jeigu ką domina kainos, galiu atsiųsti į emeilą. Tik į až atsiųskit adresiuką.
Tarkim, tiek ekorutuliai 2 komplektai pardėj kainuoja 54,66 Lt, o pas ją užsisakius - 42,05 Lt.
Tad jeigu ką domina, persiųsiu tą failą.
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 04 22, 17:00)
Mes naudojom. Ir pakankamai ilgai. nusiskundimu tikrai neturiu  ax.gif 

QUOTE(ausryta_aa @ 2010 04 22, 19:02)
Bandem mes Emolium kremuka, bet kazkaip jis mums netiko g.gif

na ka rytoj ir as pasiimsiu is vaistines, mat reikejo uzsakyti, tad parasysiu kaip mus jis tiko....
QUOTE(Singė @ 2010 04 22, 19:14)

Vienu žodžiu, suradau pažįstamą, kuri dirba vadybininke. Ji pigiau gauna produktų klientams.
Tad jeigu ką domina kainos, galiu atsiųsti į emeilą. Tik į až atsiųskit adresiuką.
Tarkim, tiek ekorutuliai 2 komplektai pardėj kainuoja 54,66 Lt, o pas ją užsisakius - 42,05 Lt.

noreciau ir as pabandyti tuos eco rutulius. Jei atsirastu daugiau panevezieciu, sutaupytumeme ant siuntimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 04 22, 21:29)
noreciau ir as pabandyti tuos eco rutulius. Jei atsirastu daugiau panevezieciu, sutaupytumeme ant siuntimo biggrin.gif

Persiunčiau, tik ten per kelis laiškus gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 22, 19:03)
pas mus taip pat mažakraujystė,norėjau paklausti ar apie šitą papildą kalbat http://www.papildai..../?q=chlorofilas. beje, niekas taip ir neatsakėt ar juodosios jūros druska tas pats, kas ir negyvosios jūros druska blush2.gif
Papildyta:
ar šitas http://www.padeksau....der/page26.html

juodosios juros druska-ne tas pats,kas NJ
apie pirma.nors mes dabar nupirkom chlorella aconitum'e ir pati gert pradejau,ir vaikui duodu

QUOTE(Singė @ 2010 04 22, 20:14)

as is ten perku retkarciais,tai ir man prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 22, 22:07)

as is ten perku retkarciais,tai ir man prasom 4u.gif

Man į až atsiųskit el.pašto adresą, aš atsiųsiu tuomet tą failą, nes kitaip jo neina persiųsti.
Atsakyti
tai vat, trumpai pasakysiu, kaip sekesi Antakalnyje. Jokiu invalidumu gydytoja rasyti nenori, kazkas ten matyt vis delto yra pas juos sistemoje. Sako, kad jei mum rasytu, tai turetu visiem kitiem irgi norintiem, o atseit mus remia valstybe neocate duodama, tai ner cia ko, turim sansu iki metuku isaugt. Bet jei per artimiausius pora menesiu vis dar bus labai isberta, taiGAL ir parasys. Ant siuntimo buvo pediatres prasymas rekomenduoti del to inv, o gydytoja vis tiek nesutiko. liudna sad.gif
ypac del to, jog ligonineje kai gulejom, buvo pabertas tik veidukas, israsant- jau ir kaklas, o dabar- visas kunelis, isskyrus veiduka ir rankas bei kojas, sios vietos tik vietomis. O pilvas, krutine, nugara visa- vienas didelis raudonis, kuris tai paraustal, tai pagereja, bet nuolat matosi berimai ir sausumas. Tai anot gydytojos, cia viskas mum gerai.
Sakau, beria nuo ryziu, sako ne, cia stafilokokas. Sako, kad nuo bet kokio maisto ir bers, nes AS yra. Tai ka sakau daryt.... ketotifeno israse. Ar verta ji gert? sako, jus kai tokie naturalistai, tai galit ir negert, bet parasysiu. HM. biggrin.gif

toliau del tepalu. sako, kad jei teptume hormonais, tai odele butu lygi grazi, bet kadangi mes naturalistai biggrin.gif tai biggrin.gif
dar minejo, kad turetu su laiku svieseti berimai, bet sakau, kad kol kas tik blogeja. NIeko sako, tuoj nusvieses. Del to ir nenori rasyt to invalidumo, (nors pediatre sake, kad bereikejo tik vieno iraso su scorad- kad bukle negereja (o realiai juk labai pablogejus) ), atseit, as parasysiu, gausim valstybes parama, o po keturiu menesiu nebebus isberta, IR KAS TADA. NU as nesupratau tiesa sakant, tai dziaugtis reikes.... bet ne, atseit metams skiriama, ir per tuos metus TURI bert vaika, kitaip jis negali gauti invalidumo. NU zodziu biggrin.gif

uztat labai smagiai pabendravom su Lilosun, nusipirkom is jos maitinimo kedute ir valio smagiai praleidom diena smile.gif tik del gydytojos susinervinau. Sutepimas nepadejo. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(iewavil @ 2010 04 22, 10:36)

siuo metu neduodu geruju bakteriju, turim lactobacilus ar lactobifidus, bet jos slykscios... negeria visai. Tad grisiu artimiausiu metu prie acidophilus bifidum, arba gefilus plus, nes tik sitos dvi rusys man pasirode normaliau toleruojamos.

zirniukai tai ivairus. Calcium carbonicum 6, dabar 30 jau geriam abi, caulophilum 30, echinacea (cia imunitetui stiprinti), bet dar kazkokiu amerikietisku dave, kur idomios dozes- po mini mini mini zirniukus 3 kas 3 savaites. Pavadinimo nezinau, nes mum atidalino kelis juos i atskira indeli.

Bet cia vaistukai individualus, netaikykit to sau wink.gif beje, jie ne zoliniai, o ikrauti potencija. Ir dar pastebejimas- dabar kai vel pradejau duoti calcium carbonicum, nu staigus pagerejimas atejo, aisku, ne iki lygios odele, bet tikrai neblogeja, kaip iki tol.

ir dar... kodel rytais buna pagerejimas, o vakarais- duobe? nesuprantu, gydytoja sako, kad diena prisivalgo visko, plius, mano pienelio su AS atsiet prisivalgo, del to vakare ir paraudonuoja, taciau ji nezino, kad nakti as mazyle maitinu gal 10 kartu, t.y. ji miega su manim ir beveik istisai valgo ta MP. Tai kaip tik nakti turetu buti didelis paumejimas, tai ta AS "seju kas pusvalandi" . Ar gi ne taip???
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 22, 21:24)
ir dar... kodel rytais buna pagerejimas, o vakarais- duobe? nesuprantu, gydytoja sako, kad diena prisivalgo visko, plius, mano pienelio su AS atsiet prisivalgo, del to vakare ir paraudonuoja, taciau ji nezino, kad nakti as mazyle maitinu gal 10 kartu, t.y. ji miega su manim ir beveik istisai valgo ta MP. Tai kaip tik nakti turetu buti didelis paumejimas, tai ta AS "seju kas pusvalandi" . Ar gi ne taip???

o jūs nesiejat to pagerėjimo pablogėjimo su nervingumu? aš tai jau bandau tam nurašyt tokius ryto vakaro pokyčius, nes naktį visgi pamiega ramiai, o dieną tai... visaip būna... dantys niekaip neprasikala, viduriukai pakietėja, tai tokia mažas ožiukas būna smile.gif
Atsakyti
Aš dar pastebėjau-tik neišeinam į kiemą, tą dieną būna paberti labiau žandukai. O kai vaikštom lauke, vaiko bėrimų pusės nelieka.
Atsakyti