Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(frangi @ 2010 04 21, 17:43)
cia Pirmokelis lyg rase,jog is ju gaminasi indu plovikli,ten issivirt kazkaip reik,galvoju visai neblogai butu  g.gif ir ne tik indu plovikli,bet ir valiklius galima,gal dar kazka,nesigilinau.

O, matai kaip. Na tai super thumbup.gif .
Atsakyti
jei jau kalbant apie skalbiklius, ka manote apie Amway skalbimo miltelius? Kadangi iki dabar naudojau ivairius sintetinius, dazniausiai Persil, tai irgi pradejau mastyti, kad zalos vaiko odytei ir jie galejo padaryti. Drauge pati perka ta Amway, tad ir man rekomendavo naudoti kaip tinkancius naudoti alergiskiems zmones. Kazi ar tikrai jis tinka, ar cia tik reklamos triukas g.gif Jau pasakiau, kad man uzsakytu, bet ziuriu is jusu niekas neminejo, kad siuos skalbiklius naudotu....
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 04 21, 16:23)
o kuri yra rajono poliklinika? Zinau tik konsultacine blush2.gif

Net nezinau kaip paaiskinti. Netoli konsultacines. Adresas Jaksto 4. Pries Senvages pagrindine mokykla ant kampo.

Pasiskambinsi ir uzregistruos. Gal nieko gero ir nepasakys, bet blogiau juk nebus. Bet is savo gydytojo reikia siuntimo ir tada gali menesi ten lankytis. Mus is ten siunte ir paseli issitirt ir krauja bendra pasidaryt.

Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 04 21, 17:02)
jei jau kalbant apie skalbiklius, ka manote apie Amway skalbimo miltelius? Kadangi iki dabar naudojau ivairius sintetinius, dazniausiai Persil, tai irgi pradejau mastyti, kad zalos vaiko odytei ir jie galejo padaryti. Drauge pati perka ta Amway, tad ir man rekomendavo naudoti kaip tinkancius naudoti alergiskiems zmones. Kazi ar tikrai jis tinka, ar cia tik reklamos triukas g.gif Jau pasakiau, kad man uzsakytu, bet ziuriu is jusu niekas neminejo, kad siuos skalbiklius naudotu....

nezinau nieko apie juos,nebandziau,gal ir geri,bet man alergiskam vaikuciui,o ir sau daug patikimiau atrodo ecorutuliai,ar muilo riesutai,nei milteliai ar skysti skalbikliai,net ir alergiskiems tinkantys,o kainos ju kokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 04 20, 23:06)
jprst ieškau ieškau, bet atrodo mano bacilom bakteriofagų nėra sad.gif o antibiotikų tų maitinant negalima. o maitint negaliu nustot, nes mažoji gi daugiau nieko ir nevalgo. doh.gif

na, čia ne į temą, sorry, pasiguodžiau  verysad.gif

laba, o norejau paklaust is kur zinai, kad tavo bacilom ner bakteriofagu? pas mano maziu irgi yra 2 bakterijos, is slogos paselio isaugino, labai nenoriu duot antibu, tuo labiau, kad jau si menesi gavo kai buvo pulingas ausies uzdegimas doh.gif o dabar ir vel nuo slogos ausies uzdegimas blink.gif tik nepuliuoja dar.....kaip man zinot ar tiktu mum ta BF naudot esant dazniems ausies uzdegimaams? ar cia tik kai yra AS tas BF naudojamas? g.gif apsvieskit tamsuole kas nors doh.gif aciu.
Atsakyti
[quote=Vijone,2010 04 21, 15:53]
O dabar noriu jusu nuomone isgirsti, kokia alergenu palete patartumete tokio amziaus ir tokiais simptomais vaikui? Is anksto dekoju uz bet koki atsakyma 4u.gif
[/quote]
As daryciau misria. itariu - ikvepiamuosius 4u.gif

[quote=spensera1,2010 04 21, 16:14]
beje, mano mažiukui vėl paūmėjo, susinervinau, nusipirkau fucidin tepalą, nors nemėgstu aš tokių drastiškų priemonių, bet nieko nebelieka mums doh.gif

o nuo saules negalejo pabloget? Mum tai nuo saules dar papildomai paumeja cool.gif o del "drastisku priemoniu"...Sunku,bet isitikinau,kad galima ir islaukt ta pablogejima ir be antibiotiku. bet cia tik mano nuomone 4u.gif

[quote=Singė,2010 04 21, 16:29]
Vasrą gimusi, čia šitie rutuliai:
http://www.sveikipro...plektas-ecozone

Jie geriau, nei tie riešutai? Niekai pneapsisprendžiu, kuriuos geriau pirkti. g.gif
[/quote]
aham. nezinau ar geriau nei riesutai. riesutu nebandziau,bet sitie skalbia tikrai normaliai (bent jau ne prasciau negu kaip koks Bobas),as nenusivyliau. ziuresim kaip ilgai jie mum tarnaus. pas mus labai kietas vanduo ir plius skalbiu visada aukstoj temperaturoj,tai teoriskai sutrumpeja tu rutuliu naudojimo laikas,paziuresim kaip praktikoj.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 21, 09:34)
tai zinoma, cia aisku, bet net perduodant AS vaikui <MP yra svarbiau. as kazkaip pradejau jausti, kad geriau tegu biski paberia, bet maitinsiu MP kiek galesiu. mano gyd net pasake, aciu dievui kad dar nors lasas to pienuko yra  ax.gif  be to, nakti mazoji ti8esiog kabo ant papo, diena pasidare mamyciuke, ne tik mamops rteik, bet papo- zutbut. tai kaip reiktu atpratint, o ir atpratinus- kam vaika kankint.  schmoll.gif

ir siaip idomu, jei as piene ir pas maze, kodel buna pablogejimai, o dabar pvz ryskus pagerejimas (nuo homeopatiniu, kuriuos vel geriam abi)?

kaip su lopo tyrimais, neradau atsakymo, ar niekas neatsiliepe? blush2.gif  kaip darete/patartumet daryt juos tongue.gif

jeigu vaikiukas yra tik pabertas, tai net neabejotinai nereikia nutraukti pieno, maniau, kad situacija tokia kaip mums buvo - mes buvom vienos zaizdos ant zandu. o bangavimai buna pastoviai, gali maista vartoti ta pati, o vaiko bukle gali kisti, kazkodel taip su zarnyno gyventojais yra
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 04 21, 16:02)

mes naudojom, ir nebere, bet musu ir nuo neutral'o neberia
Papildyta:
QUOTE(Vanilla Cookie @ 2010 04 21, 16:39)
laba, o norejau paklaust is kur zinai, kad tavo bacilom ner bakteriofagu? pas mano maziu irgi yra 2 bakterijos, is slogos paselio isaugino, labai nenoriu duot antibu, tuo labiau, kad jau si menesi gavo kai buvo pulingas ausies uzdegimas  doh.gif o dabar ir vel nuo slogos ausies uzdegimas  blink.gif  tik nepuliuoja dar.....kaip man zinot ar tiktu mum ta BF naudot esant dazniems ausies uzdegimaams? ar cia tik kai yra AS tas BF naudojamas?  g.gif  apsvieskit tamsuole kas nors  doh.gif  aciu.

kiek zinau, tai jei kokines floros randa zarnyne, tai nuo ju ir buna visokie puliavimai ir uzdegimai. mums pavyzdziui plauciukuose karkalu vis budavo tai reikia ta bacila varyt lauk.
o beje, mamytes kodel jus taip kategoriskai teigiat, kad maitindamos negalit gert antibiotiku, juk jei yra antibai, kad pas jus panaikintu ta stafilokoka, taigi geriau butu vaikiukui, o kursuose, pamokelese gi moke, kad geriau jau mama gers antibiotikus ir vaikas per piena gaus ju maza kieki negu vaikas negaus mamos pieno.
as cia labai jau kisu savo nosi, gal netureciau ir nepagalvokit, kad esu maitinimo priesininke, pati dar pries menesi kalbejau kaip jus, kad maitint ir kuo ilgiau, bet nesijauciu blogai kai matau vaika valganti misinukus graziais zandais, o be to ir naktim nebevalgo 20 kartu kaip maitinant MP. manu svarbiausia bent puse metu vaima mitinti, paskui galima daugiau kosyciu pasiulyt.
bet cia velgi tik mano nuomone
Atsakyti
na nera tik paberta, jos visas kunelis yra kaip veziuko- raudonas, sausom nieztinciom demem, ant veiduko tik prie ausyciu, bet ten tai paumeja, tai vel lyg niekur nieko viskas grazu. Taciau tikrai nera taip, kad butu zaizda (ant veiduko, kaktos, kaklo yra turejusi, bet tik patepiau hormoniniu tepaliuku, po 4 dienu isnyko ir nebeatsinaujina jau taip stipriai, nebeslapiuoja). zodziu, as esu pries hormonus, bet karta ar du per menesi ar per 3 savaites kelias vietas tenka patepti- tam,. kad neisbujotu ir neplistu. Durna buvau, netepiau ir leidau berimui visa kuneli apimti, tai dabar ten vis ir atsinaujina... buciau patepus, tai buciau uzkirtus kelia. sad.gif nu bet mokomes is klaidu.

del AS as pati asmeniskai bijau gerti antibus, nes esu jiems alergiska, o plius, jie gi silpnina organizma, o as esu nerealiai issekusi, tai kazin kas geriau. AS gyvena,kai yra nusilpes imunitetas, tai neaisku, gal tik sau duobe issikasciau nei kad ji isnaikinciau... mazinti MP nenoriu dar ir del to, kad vaikui siuo metu itin reikalingas artumas, tai tiesiog jai butu psichologine trauma, jei mama gerokai sumazintu pienelio maitinimu skaiciu... tai velgi mano nuomone, bet na as tiesiog renkuosi siuo metu maitinti, geriam homeopatinius ir tikiu, kad viskas issispres. ax.gif
Atsakyti
Sveikos

Gal ir esat kalbejusios, bet nemuskit jei vel uzduosiu ta pati klausima ax.gif Ar agrastai priskiriami prie alergizuojanciu uogu ar ne? g.gif Nes juos galima tik nuo 10-12 men nes juose gausu kazkokiu vitaminu kuriu nevirskina vaiko skrandis ar kzk tokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicia: 22 balandžio 2010 - 10:20
o sakykit, gal žinot koks geležies preparatas alergiškiems vaikams tinkamiausias?

vietinėj vaistinėj turėjo tik du, tai vienas žolinis ir su mielėm, tai mums iš karto atkrito, paėmėm feroglobiną, vakas žandai po jo smarkiai užraudo, šiandien dar pabandžiau šiek tiek duot, tia lyg ir nieko, tai dar ir nežinau, ar čia buvo reakcija į feroglobiną, ar ne... bet jei reauguos dar, tai reiks ieškotis kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 22 balandžio 2010 - 10:34
QUOTE(Loveco @ 2010 04 21, 18:30)
na nera tik paberta, jos visas kunelis yra kaip veziuko- raudonas, sausom nieztinciom demem, ant veiduko tik prie ausyciu, bet ten tai paumeja, tai vel lyg niekur nieko viskas grazu. Taciau tikrai nera taip, kad butu zaizda (ant veiduko, kaktos, kaklo yra turejusi, bet tik patepiau hormoniniu tepaliuku, po 4 dienu isnyko ir nebeatsinaujina jau taip stipriai, nebeslapiuoja). zodziu, as esu pries hormonus, bet karta ar du per menesi ar per 3 savaites kelias vietas tenka patepti- tam,. kad neisbujotu ir neplistu. Durna buvau, netepiau ir leidau berimui visa kuneli apimti, tai dabar ten vis ir atsinaujina... buciau patepus, tai buciau uzkirtus kelia. sad.gif nu bet mokomes is klaidu.

del AS as pati asmeniskai bijau gerti antibus, nes esu jiems alergiska, o plius, jie gi silpnina organizma, o as esu nerealiai issekusi, tai kazin kas geriau. AS gyvena,kai yra nusilpes imunitetas, tai neaisku, gal tik sau duobe issikasciau nei kad ji isnaikinciau... mazinti MP nenoriu dar ir del to, kad vaikui siuo metu itin reikalingas artumas, tai tiesiog jai butu psichologine trauma, jei mama gerokai sumazintu pienelio maitinimu skaiciu... tai velgi mano nuomone, bet na as tiesiog renkuosi siuo metu maitinti, geriam homeopatinius ir tikiu, kad viskas issispres.  ax.gif

o kokius homeopatinius jus geriat?
zirniukus ar ka.
dar viena pazystamos pazystama geria alaviju sultis kazkokios firmos, neva irgi valo zarnyna, bet cia vel, kas netingi, tas eksperimentuja.
o kokias gerasias bakt naudojat?

Atsakyti