QUOTE(Vijone @ 2010 04 21, 16:02)
jei jau kalbant apie skalbiklius, ka manote apie Amway skalbimo miltelius? Kadangi iki dabar naudojau ivairius sintetinius, dazniausiai Persil, tai irgi pradejau mastyti, kad zalos vaiko odytei ir jie galejo padaryti. Drauge pati perka ta Amway, tad ir man rekomendavo naudoti kaip tinkancius naudoti alergiskiems zmones. Kazi ar tikrai jis tinka, ar cia tik reklamos triukas
Jau pasakiau, kad man uzsakytu, bet ziuriu is jusu niekas neminejo, kad siuos skalbiklius naudotu....
mes naudojom, ir nebere, bet musu ir nuo neutral'o neberia
Papildyta:
QUOTE(Vanilla Cookie @ 2010 04 21, 16:39)
laba, o norejau paklaust is kur zinai, kad tavo bacilom ner bakteriofagu? pas mano maziu irgi yra 2 bakterijos, is slogos paselio isaugino, labai nenoriu duot antibu, tuo labiau, kad jau si menesi gavo kai buvo pulingas ausies uzdegimas
o dabar ir vel nuo slogos ausies uzdegimas
tik nepuliuoja dar.....kaip man zinot ar tiktu mum ta BF naudot esant dazniems ausies uzdegimaams? ar cia tik kai yra AS tas BF naudojamas?
apsvieskit tamsuole kas nors
aciu.
kiek zinau, tai jei kokines floros randa zarnyne, tai nuo ju ir buna visokie puliavimai ir uzdegimai. mums pavyzdziui plauciukuose karkalu vis budavo tai reikia ta bacila varyt lauk.
o beje, mamytes kodel jus taip kategoriskai teigiat, kad maitindamos negalit gert antibiotiku, juk jei yra antibai, kad pas jus panaikintu ta stafilokoka, taigi geriau butu vaikiukui, o kursuose, pamokelese gi moke, kad geriau jau mama gers antibiotikus ir vaikas per piena gaus ju maza kieki negu vaikas negaus mamos pieno.
as cia labai jau kisu savo nosi, gal netureciau ir nepagalvokit, kad esu maitinimo priesininke, pati dar pries menesi kalbejau kaip jus, kad maitint ir kuo ilgiau, bet nesijauciu blogai kai matau vaika valganti misinukus graziais zandais, o be to ir naktim nebevalgo 20 kartu kaip maitinant MP. manu svarbiausia bent puse metu vaima mitinti, paskui galima daugiau kosyciu pasiulyt.
bet cia velgi tik mano nuomone