QUOTE(kar @ 2010 04 21, 15:03)
Alergologe yra rajono poliklinikoj. Pasiimk is pediatro siuntima ir galesi pasikonsultuoti
o kuri yra rajono poliklinika? Zinau tik konsultacine
QUOTE(frangi @ 2010 04 21, 15:09)
mano nuomone gal misria pradziai padaryt reiktu,as pati taip dariau,tuomet aiskiau bus i kuria puse ziuret...
gal tikrai taip daryti
Kazkaip buvau linkusi i maisto, nes atrodo vaikas nekosti, nesloguoja, beria po rubais, gyvunu namie neturim, blogeti pradejo vasario pradzioje, kada dar niekas nezydi...Nors MB mano, kad tiek jam, tiek dukrai cia nuo dulkiu erkuciu
Jis pats kiek zinau seniai vargsta su tokia oda, bet kad jis niekur rimtai nesityre, pas odos gydyt. nueina jam vis tepaliuku kokiu israso, tai ir tepliojasi visa ziema, vasara oda buna sveika.
Papildyta:QUOTE(spensera1 @ 2010 04 21, 15:14)
mes darėmės maistui paletę, bet atsakymai labai jau nesužavėjo, bananui rodė nulį, o nuo jo siaubingai išberia
mano kuklia nuomone berti gali ne nuo pacio banano, bet nuo chemijos esancios ant bananu
Paskutiniu metu labai daug skaitau sia tema (alergijos), tai darosi akivaizdu, jos alergiskiemms zmonems visokei E, bei kt. chemija daro daug daugiau zalos nei "pavojingas" produktas...Asmeniskai as neduodavau ir neduodu mazajai jokiu babanu, ar kt. egzotiniu vaisiu