Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(Loveco @ 2010 04 20, 16:05)
bandem girdyt ta bf, vienas tyrimas parode, kad isnaikino, po 5 dienu kartotas ligonineje- sako jau vel yra, tai nezinau ir kuo tiket.

o siaip naujausi tyrimai rodo, kad net esant as, vis tiek geriau maitinti vaika, nes pienas nepamainomas dalykas. tai ir maitinu.

man irgi daugelis daktarų patarė nenustot maitinti.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 20, 15:09)
man irgi daugelis daktarų patarė nenustot maitinti.

tai vat, kad tu daktaru ir ju nuomoniu daug, aiksu kiekviena mama zino geriausiai, as tik bandau mastyti, jei piene yra AS, tai negali neperduot vaikui
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 04 20, 16:29)
tai vat, kad tu daktaru ir ju nuomoniu daug, aiksu kiekviena mama zino geriausiai, as tik bandau mastyti, jei piene yra AS, tai negali neperduot vaikui

įdomu kur KLP aš galėčiau pasidaryti tyrimą, ar mano piene yra AS? g.gif gal žinai? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes. Mes baigem BF kursa, pulinuku nebera. Tik as pastoviai ranku pirstus nusikasau miegodama ir uzpuliuoja, tai jau dabar ir as geriu si stebukla smile.gif Maciau kalbejot apie patalyne, tai mes nusipirkom HOIE firmos Alergo kaldryte ir pagalve, kurios nepraleidzia dulkiu erkuciu ir visokiu infekciju, kaip pvz AS. Kainavo brangiai, kaldra apie 300 lt, pagalvyte 90... bet ko nepadarysi del vaiko. O skalbiu JElP skalbimo milteliais, neblogi atrodo ax.gif
Atsakyti
norėjau paklausti ar juodosios jūros druska yra tas pats, kas negyvosios jūros druska? blush2.gif
Atsakyti
Jei zarnyne buvo rastas stafilokokas tai tas bf tiktu?
Papildyta:
Paklausiau ir pati pagalvojau, kad kvailas klausimas doh.gif lotuliukas.gif

Kas per velns tas bf? Is ko jis? Nuo kada jau gali ji vaikutis gerti?

Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 04 20, 17:23)
Jei zarnyne buvo rastas stafilokokas tai tas bf tiktu?
Papildyta:
Paklausiau ir pati pagalvojau, kad kvailas klausimas  doh.gif  lotuliukas.gif

Kas per velns tas bf? Is ko jis? Nuo kada jau gali ji vaikutis gerti?

Tiktu smile.gif Jei yra zarnyne ji reikia gerti arba klyzmutes daryti su juo. O jei ant odytes yra pulinuku su AS tai tepti juo reikia tuos pulinukus wink.gif As kaip suprantu, tai ten bakterija, kuri naikina tik AS. Nes pvz antibiotikai tai visas bakterijas naikina ir geras ir blogas... Taip par yra ir streptokoko bakteriofagas. O gerti, tai atrodo nuo pat gimimo galima smile.gif taip pat geriant BF butina gerti gerasias bakterijas, poveikis geresnis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombonciuke: 20 balandžio 2010 - 16:36
zinok nezinau kur piena galima ishsitirti.
as netyriau tai nezinau, reiktu pasidometi, jei nepamirsiu, kai eisiu pas gastro pasiteirausiu.
o tu nenori pabandyt kokias 3 dienas neduoti pienuko.as tai kai pabandziau, man iskart pasimate, o kai uzdaviau vel pabere.
misinuka geriam digestive alergic care, radau internete daug pigiau, cia klpd.
na nepersu, bet jei ka, tai zinok, nes mes karves pienui alergiski
Atsakyti
labukas, jie kalbant apie tą BS ar jis nėra kenksmingas/ir kek jo reikia suvartot?visą bonkutę g.gif mums ir būtų kas parveža iš ruskyno mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes, daug info apie Bakteriofaga rasite Auksinio stafilikoko temeleje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 20, 18:07)
labukas, jie kalbant apie tą BS ar jis nėra kenksmingas/ir kek jo reikia suvartot?visą bonkutę g.gif mums ir būtų kas parveža iš ruskyno mirksiukas.gif

informaciniame lapelyje apie ji graziai raso, stebuklas be jokio salutinio poveikio, o gerti ji reikia kiek pamenu apie 1,5 men, bet gal klystu, gal 15dienu. o vieno buteliuko kudikiui virs 6 men uztenka 3 dienom. nepigus malonumas, jo buteliukas 100ml apie 50lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 04 20, 20:20)
informaciniame lapelyje apie ji graziai raso, stebuklas be jokio salutinio poveikio, o gerti ji reikia kiek pamenu apie 1,5 men, bet gal klystu, gal 15dienu. o vieno buteliuko kudikiui virs 6 men uztenka 3 dienom. nepigus malonumas, jo buteliukas 100ml apie 50lt kainuoja

oi aš žymiai pigiau pirkau, berods net 40lt nekainavo g.gif
Atsakyti