Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

Sveikos mamos 4u.gif

Norejau pasiteiraut jusu nuomones ax.gif Kadangi nei pas vyra giminej, nei mano nezinom kad kas butu tureje problemu su oda ar alergijom. Taciau, as jau gal kokie 10-12 metu vargstu su pleiskanom:tai isnyksta, tai vel uzpuola ir neatseku nuo ko buna tas pablogejimas doh.gif Zodziu, ar gali tai itakot vaiko odos bukle? g.gif (t.y. kad pas ji tas AD "uzsiveise")
Atsakyti
Sveikos, na aš daviau savo vaikui bakteriofago gerti, tačiau po jo gėrimo darėmės tyrimą, tai jis rodė, kad tebėra. g.gif nors daugelis sako, kad nuo šių vaistukų turėtų išnykti, tai gal aš jam vis sėju tą stafilokoką, nes dar tebemaitinu, dėl to mūsų odytė ir kenčia g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(iewavil @ 2010 04 19, 22:11)
sveikos, mamytes.
as cia kalbesiu gal ne i tema, nes tikrai nespeju skaityt kaip greit viska rasot, bet sakykit, ar jus esat dare disbiozes tyrima? mes daremes, ir musu draugai su AD daresi ir po to tyrimo mums abiems paskyrus atitinkama gydyma (mums grybelis, draugu vaikui -  stafilokokas(bet ne auksinis, o kazkoks buitinis)) reikaliukai tikrai pagerejo. gal as cia nieko ir nenustebinsiu, bet niekur neradau to minint. mums ir su plauciukais buvo blogai, o kai apsitvarkem zarnyna viskas pagerejo

seniai besilankėte čia, smagu girdėt geresnes naujienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 20, 11:46)
Sveikos, na aš daviau savo vaikui bakteriofago gerti, tačiau po jo gėrimo darėmės tyrimą, tai jis rodė, kad tebėra. g.gif nors daugelis sako, kad nuo šių vaistukų turėtų išnykti, tai gal aš jam vis sėju tą stafilokoką, nes dar tebemaitinu, dėl to mūsų odytė ir kenčia g.gif  doh.gif
Papildyta:
seniai besilankėte čia, smagu girdėt geresnes naujienas 4u.gif

na visu pirma, tai kiek zinau nelabai greitai viskas pasisalina, bet jeigu yra taip, kaip rase kazkuri mamyte, kad piene yra to stafilokoko, tai tikiu, kad kitaip ir but negali.
mane pavyzdziui irgi daugkas ikalbinejo bandyt nemaitinti savo pienu, labai priesinausi, bet 7,5men pabandziau ir mums pagerejo, sakau mums dabar tpfux3 zymiai geriau ir su plauciais ir su veiduku.
pas mus to grybelio daug zarnyne rado, ka gali zinoti, gal aspati jam ta grybeli ir uznesiau. sakau man sirdy jau sviesiau, kai matau grazesnius vaiko zandus.
sugerem mes nistatino partija, vel pridavem kakuti ir va ketvirtadieni vaziuosim pas gastroenterologe, ziuresim kaip tie grybai, iskeliavo is musu ar ne.
o kiek laiko jus vartojot ta bakterijofaga?
o jus daret ta mokama tyrima, kuris rodo kieki, ar ta paprasta, kuris tik parodo yra ar nera to stafilokoko? nes jei daretes mokama, tai gal bent butu matyt ar jo sumazejo, ar tas pats kiekis liko.
seip musu tiems draugams sake, kad po puses metu kartotu tyrima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewavil: 20 balandžio 2010 - 11:57
QUOTE(iewavil @ 2010 04 20, 12:55)
na visu pirma, tai kiek zinau nelabai greitai viskas pasisalina, bet jeigu yra taip, kaip rase kazkuri mamyte, kad piene yra to stafilokoko, tai tikiu, kad kitaip ir but negali.
mane pavyzdziui irgi daugkas ikalbinejo bandyt nemaitinti savo pienu, labai priesinausi, bet 7,5men pabandziau ir mums pagerejo, sakau mums dabar tpfux3 zymiai geriau ir su plauciais ir su veiduku.
pas mus to grybelio daug zarnyne rado, ka gali zinoti, gal aspati jam ta grybeli ir uznesiau. sakau man sirdy jau sviesiau, kai matau grazesnius vaiko zandus.
sugerem mes nistatino partija, vel pridavem kakuti ir va ketvirtadieni vaziuosim pas gastroenterologe, ziuresim kaip tie grybai, iskeliavo is musu ar ne.
o kiek laiko jus vartojot ta bakterijofaga?
o jus daret ta mokama tyrima, kuris rodo kieki, ar ta paprasta, kuris tik parodo yra ar nera to stafilokoko? nes jei daretes  mokama, tai gal bent butu matyt ar jo sumazejo, ar tas pats kiekis liko.
seip musu tiems draugams sake, kad po puses metu kartotu tyrima

na mes darėmės mokamą, bet nėjom pas gastro, nes ji nenorėjo mums jo daryti, pasidarėm privačiai, tai žinok nežinau ar kiekis jo yra sumažėjęs ar ne. blush2.gif mes išgėrėm berods tris buteliukus (ten lyg po 180ml tiksliai nepamenu).o man pažiūrėjus į savo vaiko žandus verkti norisi, šlapiuoja ištisai, draskosi jis verysad.gif nebežinau jau kaip ir išgydyti. Kūnelis truputį pagerėjės yra, tiksliau buvo, šįryt jau daugiau bėrimų atsirado ir ant kojyčių. doh.gif iš tikro nebežinau ką daryt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 04 20, 12:02)
na mes darėmės mokamą, bet nėjom pas gastro, nes ji nenorėjo mums jo daryti, pasidarėm privačiai, tai žinok nežinau ar kiekis jo yra sumažėjęs ar ne. blush2.gif mes išgėrėm berods tris buteliukus (ten lyg po 180ml tiksliai nepamenu).o man pažiūrėjus į savo vaiko žandus verkti norisi, šlapiuoja ištisai, draskosi jis verysad.gif nebežinau jau kaip ir išgydyti. Kūnelis truputį pagerėjės yra, tiksliau buvo, šįryt jau daugiau bėrimų atsirado ir ant kojyčių.  doh.gif iš tikro nebežinau ką daryt.  doh.gif

nu seip nemokamai jo niekas nedaro, net ir su siuntimu.
o pas kokia jus lanketes?
seip patarciau nueiti, kad ir kaip as tam priesinausi, tai deka alergologes Sivickienes ir gastroenterologes Ciujetienes (ar kazkaip panasiai) musu ledai pajudejo, nes turejom t.p. slapiuojancius zandus
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 04 20, 14:22)
nu seip nemokamai jo niekas nedaro, net ir su siuntimu.
o pas kokia jus lanketes?
seip patarciau nueiti, kad ir kaip as tam priesinausi, tai deka alergologes Sivickienes ir gastroenterologes Ciujetienes (ar kazkaip panasiai) musu ledai pajudejo, nes turejom t.p. slapiuojancius zandus

žinok dabar net jau nebepamenu jos pavardės blush2.gif
Papildyta:
beje, galvoju gal man pačiai pagerti bakteriofagą, gi blogiau nebus, kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
bet tavo vaikiukas jau nemazas, nenoretum bent trumpam pabandyt nebeduot pieno ir is naujo tu bakteriju pagerti.
o kur tu jas gaunai?
jei buvai vaiku poliklinikoj, tai ji ten tik viena ir dirba.
as tai nuosirdu patarima galiu pasakyt is savo klaidu, kad ir kiek as experimentavau savo nuoziura, bet tik su daktaru pagalba kapstomes, deja, nors ir kiek vidiniu priestaravimu turejau, ir nusispjovus buvau ir vel eidavau ir vel nusivildavau nes nemazai praejom tokiu daktaru, kurie nieko nepadejo.
dar vakar ELIDEL'i nusipirkau nepagailejus pinigu irgi visai mums nieko kremukas. na bent kolkas, paziuresim po keliu dienu
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2010 04 20, 12:19)
Sveikos mamos 4u.gif

Norejau pasiteiraut jusu nuomones ax.gif  Kadangi nei pas vyra giminej, nei mano nezinom kad kas butu tureje problemu su oda ar alergijom. Taciau, as jau gal kokie 10-12 metu vargstu su pleiskanom:tai isnyksta, tai vel uzpuola ir neatseku nuo ko buna tas pablogejimas doh.gif Zodziu, ar gali tai itakot vaiko odos bukle? g.gif (t.y. kad pas ji tas AD "uzsiveise")

na, aš ne žinovė.bet iš patirties galiu pasakyti,kad yra įvairių dermatitų,ne tik atopinis. kaip pvz seborėjinis, kuriam būdingos pleiskanos plaukų srityant galvos, ant krūtinės(ypač vyrams), ant veido šalia nosies. vienas iš jopaveildėjimobūdų yra paveldėtas per aukštas testosterono kiekis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 20 balandžio 2010 - 14:56
dar norejau paklausti,gal kuri naudojat purskalus nuo dulkiu erkuciu,pirmam puslapy parasyta,jog Thomas Philips parduotuveje yra,siandien ieskojau,nieko neradau,Febreze yra bet raso jog tai audiniu gaiviklis,o kvapu mums nereikia,Milbex nera.Kokius naudojat,kur perkat,ar su kvapais jie,neerzina?
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2010 04 20, 11:19)
Norejau pasiteiraut jusu nuomones ax.gif  Kadangi nei pas vyra giminej, nei mano nezinom kad kas butu tureje problemu su oda ar alergijom. Taciau, as jau gal kokie 10-12 metu vargstu su pleiskanom:tai isnyksta, tai vel uzpuola ir neatseku nuo ko buna tas pablogejimas doh.gif Zodziu, ar gali tai itakot vaiko odos bukle? g.gif (t.y. kad pas ji tas AD "uzsiveise")

o vaistines preparatai nepadeda tau? viska, anot vaistininkes vienos, uzmusantis nizoralis?
O vaikuciui irgi galvoj?
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 04 20, 15:19)
bet tavo vaikiukas jau nemazas, nenoretum bent trumpam pabandyt nebeduot pieno ir is naujo tu bakteriju pagerti.
o kur tu jas gaunai?
jei buvai vaiku poliklinikoj, tai ji ten tik viena ir dirba.
as tai nuosirdu patarima galiu pasakyt is savo klaidu, kad ir kiek as experimentavau savo nuoziura, bet tik su  daktaru pagalba kapstomes, deja, nors ir kiek vidiniu priestaravimu turejau, ir nusispjovus buvau ir vel eidavau ir vel nusivildavau nes nemazai praejom tokiu daktaru, kurie nieko nepadejo.
dar vakar ELIDEL'i nusipirkau nepagailejus pinigu irgi visai mums nieko kremukas. na bent kolkas, paziuresim po keliu dienu

visaip galvoju, net nežinau ką daryti doh.gif galvoju gal nutraukti, o jei pablogės dar labiau. Mano uošvienė užsako pas tokią moterį, kuri važinėjasi į Sovietską, tai parveža.Jo mes buvom vaikų poliklinikoje, bet jau senokai, vasarą, tada bent dvi dirbo, tik niekaip nepamenu pavardės, bet ne ta lyg kur tu rašei.o mes irgi esame perėję begalę daktarų, ir kol kas jie išvis mums nepadeda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 04 20, 08:48)
taip, daremes, kelis sykius. Musiskei rado auksini stafilokoa ant odos, zarnyne, bei mano piene, taciau tai nieko nekeicia. BUvom apsigyde ta, bet kai bere,taip beria... sad.gif o mano piene nelabai yra kaip ji naikint,m antibiotiku negalima.
nepastebejau kokio amziaus tavo vaikiukas. na as manau, kad neisnaikinsi tu to stafilokoko zarnyne kol tu vis juo ji uzseji maitindama savo pienu.
o esi girdejusi apie bakterijas is rusijos" bakterijofag stafilokokovyj" seip musu tiems draugams padejo neblogai, nera viskas tobulai, bet neberia ir nesikaso kaip anksciau

bandem girdyt ta bf, vienas tyrimas parode, kad isnaikino, po 5 dienu kartotas ligonineje- sako jau vel yra, tai nezinau ir kuo tiket.

o siaip naujausi tyrimai rodo, kad net esant as, vis tiek geriau maitinti vaika, nes pienas nepamainomas dalykas. tai ir maitinu.
Atsakyti