Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(Pūkelis @ 2010 04 19, 10:44)
Sveikos,

Dar norėjau pasiteirauti kokius skalbimo miltelius naudojate savo vaikučiams ?

Laba diena,

AŠ Neutral skalbimo miltelius naudoju ir nusprendžiau nupirkti tų skalbimo riešutų, ar kaip jie ten vadinasi.

trečia diena vaikui vietoj NEOCATE duodu APtamil Allergy CAre. Reikia įsitikint, ar neberia nuo jo daugiau-pabėrimų yra, bet aš mislinu, kad čia nuo to nelemto viduriavimo. Bet vaikas naktį tikrai žymiai ramiau miega ir jau keliasi tik 2 kartus. Tad vistik aš savo nuomonės nekeičiu, kad tas neramumas buvo atsiradęs nuo NEOCATE.

Geros dienelės visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 19 balandžio 2010 - 08:48
QUOTE(dautan @ 2010 04 19, 09:22)
Fedes - galima ir iš sintepono pasiūti antklodėlę. Jo būna įvairaus storio thumbup.gif

o ta medvilnė, į kurią jis bus įsiūtas, ta neįtakos erkučių veisimuisi? tipo per tą sinteponą nepraeina, ar kaip? ar geriau kažkokią kitokią medžiagą rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 04 19, 08:49)
o ta medvilnė, į kurią jis bus įsiūtas, ta neįtakos erkučių veisimuisi? tipo per tą sinteponą nepraeina, ar kaip? ar geriau kažkokią kitokią medžiagą rinktis?

Na, nežinau, kaip iš tiesų yra, bet medvilninį viršų dariau iš impilinės medžiagos - ji labai tanki. O šiaip - skalbiu tokią anklodę, ne vieną turim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 19 balandžio 2010 - 09:06
QUOTE(kar @ 2010 04 19, 08:13)
Gal kuri naudojot Sebamed kremuka? Man viena pazistama baisiai isgyre, tai dabar galvoju pirkt ar ne....

Nuo salcio saviskei pernai pirkau, tai vaikas istino visas,net uz ausu patino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 04 19, 10:05)
Na, nežinau, kaip iš tiesų yra, bet medvilninį viršų dariau iš impilinės medžiagos - ji labai tanki. O šiaip - skalbiu tokią anklodę, ne vieną turim.

ačiū, taip ir padarysiu, kaip tik visko turiu, ekperimentas brangiai nekainuos thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 19, 10:48)
Nuo salcio saviskei pernai pirkau, tai vaikas istino visas,net uz ausu patino  doh.gif

aš turėjau vyresnėliui, tai lyg ir nieko, eilinis kremas neprobleminei odai.
o kai su problemom, tai mums jis visiškai nepadėjo, nors ir blogo nieko nepadarė.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 04 19, 08:51)
o kurios iš jūsų domėjosi patalynėmis?
aš ieškau mažei antialerginės antklodės, kad dulkių erkučių nebūtų, žiūriu, kad baisiai brangios visus tos super duper natūralios ir visaip kitaip ekologiškos, antialerginės.

bet kiek suprantu , tai paprasčiausias sinteponas turėtų neveisti tų dulkių erkučių?
o kokia tų antialerginių sudėtis?
aš ir pati pasisiūčiau antklodėlę, jei būtų kur to tencelio ar bambukinio audinio pirkt. arba galvoju tiesiog paprastą sintetetinę nusipirkt ar pasisiūt?  g.gif 
nes dabar vis dar kol nenupirkę užsiklojam sintetiniu pleduku, tai viskas gerai būna. o vat jei vilnone antklodyte, tai jau reaguoja, nors ir nedaug. nors visi rašo kad joje beveik nesiveisia, bet matyt tas beveik ir trukdo...sad.gif

Fedes,as ziurinejau antkoles,pirkau neseniai,antibakterine-antialergine,viduj sinteponas,apsiuta medvilne,dar parasyta kad kazkaip aprorota,na isvalyta,bet paskui pagalvojau,jog paciai tikrai galima pasisiut,nes sako jog sintepone nesiveisia erkutes,tai nemanau kad dar kazkoks stebuklas ten jose yra schmoll.gif acha,tencelio nelabai kur rasi,o bambukinio gal ir imanoma,zinau jog kazkas siuvant daugkartines sauskelnes lyg is uzsienio siuntesi,nebrangiai,bet nesigilinau.

Tiesa nusipirkau tuos skalbimo rutulius,ir visai as jais patenkinta,skalbia labai normaliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Man regis, kad tas atopiclair netinka mum nes kazkokia siurksti oda darosi, ypac tose vietose kur buvo berimai g.gif Na dar pora dienu patepliosiu ir jei nepageres tai mesim i sona rolleyes.gif
Cia ne i tema( bet gal kam nuotaika pageres mirksiukas.gif )Praeita sav pardavem savo masina ir sestadieni vaziavom i Kauna pirkt kitos. Tai man teko parvaryt uosvio masina. Teises turiu 10 metu, uz vairo gal 5 kartus sedejus blush2.gif Tai kai grizom islipau visa slapia, drebanti, ant koju nepastoviu. O dar anyta: nu tai kaip ereliui sekes doh.gif ? Zodziu, iki namo ejau kojom zemes nesiekdama biggrin.gif Po to nakti kosmarai sapnavosi kad sudauziau uosvio masina doh.gif biggrin.gif

Geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 04 19, 12:05)

Tiesa nusipirkau tuos skalbimo rutulius,ir visai as jais patenkinta,skalbia labai normaliai thumbup.gif

Iš čia pirkai, ar iš kažkur kitur:
http://www.nojusta.lt/muiloriesutai/

QUOTE(kicia @ 2010 04 19, 13:00)
Zodziu, iki namo ejau kojom zemes nesiekdama biggrin.gif Po to nakti kosmarai sapnavosi kad sudauziau uosvio masina doh.gif  biggrin.gif

Geros dienos  mirksiukas.gif

Gero adrenalino gavai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 04 19, 11:05)

Pas drauge užmačiau muilo riešutus, paklausus, kaip skalbia, sakė, kad jai nelabai schmoll.gif Tipo dėmės lieka. Tai kažkaip ir nesusigundžiau. Vertėtų pačiai turbūt pabandyti smile.gif
O kvapas skalbinių nuo riešutų lieka?

Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 04 19, 13:19)
Iš čia pirkai, ar iš kažkur kitur:
http://www.nojusta.lt/muiloriesutai/

QUOTE(Pūkelis @ 2010 04 19, 14:54)
Pas drauge užmačiau muilo riešutus, paklausus, kaip skalbia, sakė, kad jai nelabai  schmoll.gif Tipo dėmės lieka. Tai kažkaip ir nesusigundžiau. Vertėtų pačiai turbūt pabandyti smile.gif

as sklabimo rutulius pirkau is "sveiki produktai",ne muilo riesutus schmoll.gif Su riesutais sake lyg ausru skalbia.Dar reiktu nusipirkt vandens minstikli(magnorutuli) is ten pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 04 19, 15:38)
as sklabimo rutulius pirkau is "sveiki produktai",ne muilo riesutus schmoll.gif Su riesutais sake lyg ausru skalbia.Dar reiktu nusipirkt vandens minstikli(magnorutuli) is ten pat g.gif

pas mus baisiai kietas vanduo, bet mes ir be to magnorutulio apseinam.normalus drabuziai. as net to ju demiu isemejo ne karto nebandzius,nes ir vaiko s.. is palu ir is drabuziu normaliai atskalbia.man tai jie tikrai super.taip jau pripratau prie bekvapiu skalbikliu,kad dabar kai kieme sedziu su vaikais,tai nervuoja kaimynu skalbiniu 'kalnu gaivumas' lotuliukas.gif kaip as anksciau tokiais skalbt galejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 19, 17:40)
pas mus baisiai kietas vanduo, bet mes ir be to magnorutulio apseinam.normalus drabuziai. as net to ju demiu isemejo ne karto nebandzius,nes ir vaiko s.. is palu ir is drabuziu normaliai atskalbia.man tai jie tikrai super.taip jau pripratau prie bekvapiu skalbikliu,kad dabar kai kieme sedziu su vaikais,tai nervuoja kaimynu skalbiniu 'kalnu gaivumas' lotuliukas.gif kaip as anksciau tokiais skalbt galejau doh.gif

as dar visai neseniai isigijau juos,bet tikrai thumbup.gif anksciau su muilo drozlem skalbiau,tai net nelygint schmoll.gif demiu isemejas ir pas mane dar nepaliestas rolleyes.gif
Atsakyti