Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

Labas rytas, niekaip negaliu be jūsų. Atsikeliu ir kaip kokia sekta traukia prisjungti ax.gif .

QUOTE(spensera1 @ 2010 04 17, 17:17)
nusipirkau mango sviesta, nes taukmedzio neturėjo šiuo metu, sakė atveš po kelių sav, ta proga išbandysiu mango sviestą, atseit geras taip pat kaip ir TS g.gif bandėt kas?

QUOTE(Lince1 @ 2010 04 17, 17:19)
Mes avokado tepėm, tai geraiu drėkina nei TS.

Mamytės, o kur jūs LT perkat TS, arba avokado sviestą?

Mano berniukui dar viduriukai nesusitvarkė. Užvakar vėl viduriavo-vakar aplamai nieko nedarė. Na dar neįsivažiavom į savo vėžes. Šiek tiek neramu dėl to, bet gal vsikas bus gerai. Pasiskambinau savo pediatrei, papasakojau, patarė gerti gerąsias bakterijas ir stebėti padėtį.

Vakar visą dieną gėrėm Aptamil ALlergy Care. Žiūrėsim, ar nebers daugiau ir kaip aplamai bus.
Kūnelis ir veidukas dabar paberti, bet aš jau kažkaip sieju ne su jokiais ryžiais, kaip anksčiau rašiau, bet su urganu vaiko viduriuose. unsure.gif

Geros dienos visoms. Tik kad ji kažkokia vėjuota nusimato sad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 18 balandžio 2010 - 08:18
QUOTE(Singė @ 2010 04 18, 09:17)
Labas rytas, niekaip negaliu be jūsų. Atsikeliu ir kaip kokia sekta traukia prisjungti ax.gif .

Siunčiuos iš Akomos, iš UK.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 04 18, 13:10)
Siunčiuos iš Akomos, iš UK.

Kodel is UK? Kokybe geresne ar kaina?
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 04 18, 13:41)
Kodel is UK? Kokybe geresne ar kaina?

Pirnmaiusia tai kaina, o ir kokybė gera. O tai iš kur jūs perkat? Kas iš Panevėžio galim kooperuotis, bus pigiiu siuntimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 18 balandžio 2010 - 12:55
sveikos, sekta tongue.gif
QUOTE(Fedes @ 2010 04 17, 19:36)
na vakar aš dar nežinojau apie ugnikalnį, išvažiavau į miestą ir burna lyg smėliu užpilta, jokiu gėrimu negaliu nuplaut, šiandien jau geriau.
vyresnėliui buvo tempa 37 trumpam pakilus ir sakė akys ir gerklytė smėliukas, o oda vabaliukai ropinėja.
o mažoji nuo vakar lauke nemiega, klykia. nors tokio dalyko dar nebuvę, laukas pas mus didžiausias gėris. tai vis dėlto nurašau ugnikalniui, nes kito paaiškinimo nerandu.

šiandien jau ir aš būčiau linkus tikėt, kad ugnikalnis kažką daro... vakar mažoji kosčiot pradėjo, vidurinioji irgi (ji turi alerginę astmą)... o gal čia tiesiog pavasaris atsiims savo ligų dalį g.gif
QUOTE(Singė @ 2010 04 18, 09:17)

aš jau anksčiau rašiau. man labai tinka kaina ir kokybė: www.aromanatural.lt, o ir pristatymas nekainuoja, nes atsiimam vietoj ax.gif bet avokadų ten nesu pirkus
Atsakyti
Dabar jau nepamenu ar rašė kas nors apie Ibufen....... Šį vaistą naudojome pirmą kartą.Mažius savaitės pradžioje pasijuto blogai, vėmė, viduriavo, tempą šoktelėjusi buvo 40.Pradėjome naudoti Ibufeną, po poros dienų vartojimo temperatūrą numušėme...... bet mažiaus veidukas pasidarė kaip žemėlapis, rankytėse vien žaizdos nuo kasymosi.
Manau, kad čia reakcija į šį vaistą.
Atsakyti
beje, mums tas mango sviestas lb tiko thumbup.gif tik va jo kiekis lb mažas, tai ilgam neužteksim doh.gif vyro sesė italijoj gyvena, tai sake nupirko TS, ten pigiau biški, tai turėtų atsiūst už dienų, gal bus dar geresnis už mango bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 18, 15:33)
beje, mums tas mango sviestas lb tiko thumbup.gif tik va jo kiekis lb mažas, tai ilgam neužteksim doh.gif vyro sesė italijoj gyvena, tai sake nupirko TS, ten pigiau biški, tai turėtų atsiūst už dienų, gal bus dar geresnis už mango bigsmile.gif

Mums vienas TS prastai drėkino odą, žymiai efektyviau buvo padarius mišinį - TS ir glicerinas arba TS, glicerinas ir migdolų aliejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 18 balandžio 2010 - 16:21
Gal kuri naudojot Sebamed kremuka? Man viena pazistama baisiai isgyre, tai dabar galvoju pirkt ar ne....
Atsakyti
labas rytas,

o kurios iš jūsų domėjosi patalynėmis?
aš ieškau mažei antialerginės antklodės, kad dulkių erkučių nebūtų, žiūriu, kad baisiai brangios visus tos super duper natūralios ir visaip kitaip ekologiškos, antialerginės.

bet kiek suprantu , tai paprasčiausias sinteponas turėtų neveisti tų dulkių erkučių?
o kokia tų antialerginių sudėtis?
aš ir pati pasisiūčiau antklodėlę, jei būtų kur to tencelio ar bambukinio audinio pirkt. arba galvoju tiesiog paprastą sintetetinę nusipirkt ar pasisiūt? g.gif
nes dabar vis dar kol nenupirkę užsiklojam sintetiniu pleduku, tai viskas gerai būna. o vat jei vilnone antklodyte, tai jau reaguoja, nors ir nedaug. nors visi rašo kad joje beveik nesiveisia, bet matyt tas beveik ir trukdo...sad.gif

QUOTE(Lagūna @ 2010 04 18, 16:20)
Dabar jau nepamenu ar rašė kas nors apie Ibufen....... Šį vaistą naudojome pirmą kartą.Mažius savaitės pradžioje pasijuto blogai, vėmė, viduriavo, tempą šoktelėjusi buvo 40.Pradėjome naudoti Ibufeną, po poros dienų vartojimo  temperatūrą numušėme...... bet mažiaus veidukas pasidarė kaip žemėlapis, rankytėse  vien žaizdos nuo kasymosi.
Manau, kad čia reakcija į šį vaistą.

jei naudojot mikstūra, tai tikrai tikėtina kad nuo jos sureagavo, ten ju su skoniu ir visokiausiais priedais.
mes laužom bet kurio ibprofeno preparatų tablete, ištirpdau vendenuko mažam kiekį ir suduodu. po to iš karto, kad neišspjautų MP "į dantis", na, arba kažką, ką vaikas geria.

Atsakyti
Fedes - galima ir iš sintepono pasiūti antklodėlę. Jo būna įvairaus storio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 04 19, 08:51)
labas rytas,

o kurios iš jūsų domėjosi patalynėmis?
aš ieškau mažei antialerginės antklodės, kad dulkių erkučių nebūtų, žiūriu, kad baisiai brangios visus tos super duper natūralios ir visaip kitaip ekologiškos, antialerginės.
bet kiek suprantu , tai paprasčiausias sinteponas turėtų neveisti tų dulkių erkučių?
o kokia tų antialerginių sudėtis?
aš ir pati pasisiūčiau antklodėlę, jei būtų kur to tencelio ar bambukinio audinio pirkt. arba galvoju tiesiog paprastą sintetetinę nusipirkt ar pasisiūt?  g.gif 
nes dabar vis dar kol nenupirkę užsiklojam sintetiniu pleduku, tai viskas gerai būna. o vat jei vilnone antklodyte, tai jau reaguoja, nors ir nedaug. nors visi rašo kad joje beveik nesiveisia, bet matyt tas beveik ir trukdo...sad.gif

Sveikos,
Aš irgi ieškau patalynės ir antklodėlės, bet jau kainos nemažos doh.gif
Dar norėjau pasiteirauti kokius skalbimo miltelius naudojate savo vaikučiams ?
Atsakyti