Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(Fedes @ 2010 04 08, 16:42)
o mums buvo , kad ji tiesiog nekvėpavo, man pačiai nebuvo panašu į dusimą, bet viena iš gyd versijų buvo alergiją į katę (kuri buvo atsigulus ant vaiko), bet neįtikima. panašu labiau, kad buvo tiesiog kūdikių apnėja.

Ojej kaip baisu unsure.gif tikiuosi viskas gerai pasibaige?
Kaip baisu del vaikuciu, kaip taip atsitinka. Jau tevam streso ivare jauciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 04 08, 15:42)
Su naujais namučiais 4u.gif ar dar kam yra IgE 4915, ar bent panašiai?
ausru, būklė mūsų patenkinama, nepasakyčiau, kad labai bloga, tepu taukais su beržų degutu ir avokado sviestu, dabar tik veidelis ir kakliukas nelabai gražūs, o taip nieko, tik kasosi labai, naktim veidelį trina ir trina, nes miega užsiutom rankovėm.

g.gif Musu praejusia vasara buvo 1300, bet bukle buvo lb sunki.

Ziurek ka cia raso:
"Bendra IgE koncentracija gali būti nustatoma diagnozuojant alergines ligas, tačiau tai nėra labai jautrus ar specifiškas tyrimas, kadangi sergančiųjų alerginėmis ligomis serume IgE koncentracija gali būti normali ar net nedaug sumažėjusi. Tuo tarpu padidėjusi IgE koncentracija nustatoma ir nealerginių ligų (pvz., parazitinių ligų, IgE tipo mielomos, hiper IgE sindromo ir kt.) atvejais." ( http://www.medicine....e...47&subid=gm )

Tai taip iseina, kad nebutinai del alergijos IgE aukstas gali buti g.gif . O ka jums gydytojai sako? Nejaugi tik konstatavo toki auksta ir nieko daugiau nedaro? Manau, kad turetu jus gerai istirti, nes kazin ar cia del alergijos, jeigu bukle pakenciama g.gif

Man irgi idomu pasidare koks musu IgE dabar - reikes kaip nors prisiruosti vel tyrimus pasikartot.
Papildyta:
QUOTE(ausryta_aa @ 2010 04 08, 15:58)
Naujiems namuciams 4u.gif
O gal jums tridiene... g.gif  Kai mes sirgom tridiene, buvo 3 paras auksta temperatura, buvo slogyte... Isbere ne 3 diena kaip paprastai o tik 4 dienos vakare.... Net musu gydytoja vis abejojo , ar cia tridiene ar ne (nes tuo metu kaip tik siaute tas baisusis gripas).

Mus tai po tridienes gal tik i 6-ta ar 7-ta diena isbere, tai jau prisikamavom nuo tos nezinios kas vaikui, kad tokia auksta tempa savaite doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 08 balandžio 2010 - 17:01
QUOTE(Fedes @ 2010 04 08, 16:10)
Loveco

jei kosulys kelia nerimą, tia ne tridienė. prie jos gali būti lengvi virusinės ligos požymiai, slogytė, kosuliukas. bet tikrai ne tokei smarkūs, kaip rašot.
jei tirdienė, po trijų ar max dienų temperatūra turi praeiti ir pasirodyt išbėrimas kaip prakaitinė panašiai.

dėl ventolino aišku keista, kad nesant bronchito jo išrašinėja, bet gal įtaria, kad negali išklausyt karkalų dėl to skiria. o jūs sakei bandėt, tai tą inhaliatorių irgi pirkot? nelabai įsivaizuoju kaip kitaip įmanoma būtų tais vaistais pasinaudot.

mama jo turejo pas save, tai nereikejo pirkt. ten su inhaliatorium ikist i 0,5 litro plastikino indeli nuo grietines, ir papurkst, nu kad ne tiesiai i gerkle butu.

QUOTE(Fedes @ 2010 04 08, 16:18)
sad.gif linkiu smarkiai nesirgt ir greit pasveikt  4u.gif

o merginos, lyg kažkur perskaičiau, jog eozinofilai atspindi alergines reakcijas? neseniai mano mažoji duso, po to darė kraują, eozinofilai normoj, tai reiškia čia ne alerginė reakcija?

maniskei pries pora dienu situ jau isvis sumazejo iki 2,8, tai jau kaip ir norma, o isberta labiausiai buvo per visus savo gyvenimo menesius. Yra buve 9,4, tai sunku pasakyt.

nuopirko vyras tu brontex, bet ten sacharinas, kvapioji medziaga kakzokia eina, nu tikrai kad nesamone...bet gal rizikuot...
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 08, 17:55)
Ojej kaip baisu  unsure.gif tikiuosi viskas gerai pasibaige?
Kaip baisu del vaikuciu, kaip taip atsitinka. Jau tevam streso ivare jauciu  unsure.gif

ne tas žodis doh.gif
sako, kad tiesiog būna tiems mažiems vaikams tokių dalykų sad.gif aš tikiuosi,kad taip ir yra, kad tiesiog tas variantas "taip būna"
Atsakyti
O mane dar į neviltį varo vaiko nevalgymas. Na juk nenormalu, kad 9 mėn.vaikas suvalgo tik 4-5 šaukštelius, tarkim, avižinės košės ir viskas. Arba daržovienės šiek tiek daugiau ir vsio. Kitų košių aplamai nepripažįsta. Po kažkiek laiko reikalauja mišinuko, nes yra alkanas.
Geria NEOCATE, po to naktį būna bemiegė, nes keliasi kas 2 val.
Kad taip būtų tik kokią savaitę, nekreipčiau dėmesio, o dabar jau tęsiasi keli mėnesiai. Na nesąmonė kažkokia.
Sorry, kad ne į temą išsiburbėjau. Nebuvo jums tokių laikotarpių su vaikeliu?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 04 08, 19:20)
O mane dar į neviltį varo vaiko nevalgymas. Na juk nenormalu, kad 9 mėn.vaikas suvalgo tik 4-5 šaukštelius, tarkim, avižinės košės ir viskas. Arba daržovienės šiek tiek daugiau ir vsio. Kitų košių aplamai nepripažįsta. Po kažkiek laiko reikalauja mišinuko, nes yra alkanas.
Kad taip būtų tik kokią savaitę, nekreipčiau dėmesio, o dabar jau tęsiasi keli mėnesiai. Na nesąmonė kažkokia.

Buvo. Paprastai del mazakraujystes apetito stoka buna. Arba pvz esu pastebejusi, kad vaikas nustoja valgyti, kai ji ima stipriai alergizuoti is vidaus. Neseniai daviau banano, tai is pradziu, kad puole valgyt, o po keliu minuciu atstume lekste ir netrukus iskilo dilgeline.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 04 08, 21:34)
Buvo. Paprastai del mazakraujystes apetito stoka buna. Arba pvz esu pastebejusi, kad vaikas nustoja valgyti, kai ji ima stipriai alergizuoti is vidaus. Neseniai daviau banano, tai is pradziu, kad puole valgyt, o po keliu minuciu atstume lekste ir netrukus iskilo dilgeline.

Pilnai tikiu, kad mažakraujystė...Oj, kaip nervina visos šitos bėdos bėdelės. Kartais taip trūksta tos stiprybės ir kantrybės.....
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 04 08, 19:20)

Na pas mus kieme ir sveiki vaikai buna nevalgo, ir to nenori ir to, ir mamos sokineja nezino ka pasiulyt doh.gif taigi manau normalu kiekvienam vaikui, juk turi savo skoni, ir kartais uzsimano kazko kitko.
O kaip pas jus svoris auga?

Mes tai valgom ir koses, labiausiai megsta darzoves ir mesa. Koses jei su triusiena tai dar nieko. Bet dabar irgi pradejo prasyt ir diena misinio, nors geria pries nakti ir ryte anksti. Tai gal irgi kazko truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 04 08, 20:20)

Gal vaikis nevalgus. Arba jam dar ner laikas normaliam maistui. Viskas susitvarkys.

Maniskis irgi nelabai valgo. Tai as jam duodu sulciu atsigert ir tada koses...nezinau gal nelabai gerai valgio metu gert, bet taip jau mums iseina ax.gif

O tu blenderiuoji ar tarkim avizine kose duodi netrinta? Nes maniskis neblenderiuotos irgi tik kelis saukstelius paima.

Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 04 08, 21:38)
Na pas mus kieme ir sveiki vaikai buna nevalgo, ir to nenori ir to, ir mamos sokineja nezino ka pasiulyt  doh.gif taigi manau normalu kiekvienam vaikui, juk turi savo skoni, ir kartais uzsimano kazko kitko.
O kaip pas jus svoris auga?

Mes tai valgom ir koses, labiausiai megsta darzoves ir mesa. Koses jei su triusiena tai dar nieko. Bet dabar irgi pradejo prasyt ir diena misinio, nors geria pries nakti ir ryte anksti. Tai gal irgi kazko truksta  g.gif

Gal ir trūksta kažko, gal kažkokio vitamino, kurio yra mišinuke. Nežinau, aplamai, jau gal nusišneku aš čia unsure.gif .
O sūnus per 2 mėn. priaugo tik 600 gramų-tai tikrai nedaug..... NEžinau ir ką jam bepasiūlyt.

QUOTE(kar @ 2010 04 08, 21:41)
Maniskis irgi nelabai valgo. Tai as jam duodu sulciu atsigert ir tada koses...nezinau gal nelabai gerai valgio metu gert, bet taip jau mums iseina  ax.gif 

O tu blenderiuoji ar tarkim avizine kose duodi netrinta? Nes maniskis neblenderiuotos irgi tik kelis saukstelius paima.

AI, gal nieko tokio, kad duodi atsigerti. Aš vandenuko virinto duodu , duodama valgyt, kad tik valgytų. ALe kad vis tiek nevalgo doh.gif .
Iš pradžiš daviau MILUPA avižinę košę, kur tik vandenuku užpili. Tą valgė noriau. Dabar perėjau prie NORDIC, nes kažkaip norisi stambesnės truputį, kad pratintųsi prie stambesnio maistelio. Iš pradžių valgė-tai buvo vienitelė košė, kuria mėgo (ta prasme avižinė). Dabar jau ir per tą avižinę tranko rankyte, raukosi.

Ačiū visoms, atsiliepusioms. Biskį palengvėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
aciu musu pavyzdinguolei Amicai uz naujus namucius 4u.gif ,registruojuos ir as
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 04 08, 20:20)

žinok maniškė iki šios dienos nieko nevalgė,jai jau 9,5. nė vieno šaukštelio apskritai nepaimdavo į burną ir net nesižiodavo. vien MP gyva. mūsų hemoglobinas buvo žemas, bet kylantis, todėl nevartojomgeležies preparatų. manau ji nevalgo dėl alergijų ir maistonetoleravimo, tiesiog nėra pasiruošusi papildomama maistui.todėl priimu jau ramiai.manau taipdar geriau,nei kai vaikas nejaučia , kad jam nuo maisto negerai ir valgo viską.

iki šiol buvo tik dvi nepilnos savaitės apskritai, kai ji pakenčiamai pradėjo valgyt, po to, kai išsigydėm obstrukcinį bronchitą.

dabar ji serga vėjaraupiais ir kažkaip stebuklingai antrą dieną,net su temperatūra ėmė prašyt valgyt ir nemažom porcijom. žiūrėsim, ar laikinai , ar jau su visam smile.gif

beje,mano ir vyresnėlis, kai pradėjo vartot alergizuojantį maistą prarado apetitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 08 balandžio 2010 - 21:40