QUOTE(Loveco @ 2010 04 15, 12:50)
beje, kalbejau su savo pediatre, sake gerai kad maitinu MP, ir vargas bus, kai jo neturesiu, sako tada paastreja AD. dar sake mato mus prekybos centre (na buvom karta per 2 sav su vaiku), tai sako vaje vaje, negalima jo vezt i tokias vietas, nes neskiepyta ir AD turi, sako visus virusus susigaudys. Nu ok, suprantu ta nerima, bet palaukit, tai jau visa seima negalim niekur isvaziuot? as nuo buvimo namie dustu gi, o vaikui ypac kur nors isejus (ne lauke) labai idomu, ji atsigauna tiesiog.... geriau miega...
ai dar del mikoplazmu tyrimo klausiau, sako nera ko daryt, nes kosulio metu tik temperatura buvo soktelejusi, o visa laika vis tiek laikosi 37,5, tai atseit jei butu mikoplazma, tai tik kosulio metu butu tempa. Nu nesupratai vienzo, taip ir lieau nesupratusi...tikrai be reikalo venos badyt nesinori, bet kad nuo odos ta tempa laikosi tai ka zinau..buna visai gerai, o buna visai blogai su oda, o tempa ta pati.
Papildyta:
ir man atrodo, kad tik lengva, kiek istatyma skaiciau, na o gyd sako, kad turi viena paciente, kuriai skyre vidutini (ad vaikas turi)
ai dar del mikoplazmu tyrimo klausiau, sako nera ko daryt, nes kosulio metu tik temperatura buvo soktelejusi, o visa laika vis tiek laikosi 37,5, tai atseit jei butu mikoplazma, tai tik kosulio metu butu tempa. Nu nesupratai vienzo, taip ir lieau nesupratusi...tikrai be reikalo venos badyt nesinori, bet kad nuo odos ta tempa laikosi tai ka zinau..buna visai gerai, o buna visai blogai su oda, o tempa ta pati.
Papildyta:
ir man atrodo, kad tik lengva, kiek istatyma skaiciau, na o gyd sako, kad turi viena paciente, kuriai skyre vidutini (ad vaikas turi)
dėl mikoplazmų ir kt bacilų, jei jos kvėpavimo takuose, galima nosies- gerklės tepinėlį pasidaryt.
šiaip poliklinikoj turėtų ir nemokamai daryt, o santaruose vilniuj nuvažiuojui kelis litus sumoki už paėmimą mėginio, o primoki daugiau, jei tik kažką randa.
QUOTE(Singė @ 2010 04 15, 13:02)
Ačiū už pasiteiravimą. Šiandien absol jokio kakučio nebuvo, nevemia. Tik dar irzlokas.
Bet kitas blogumas yra-mus baisiai išbėrė nuo ryžių. Kraupiai, visą veidą, visą kūną. Na aš manau, kad nuo ryžių,nes jis vakar tik juos ir mišinuko šiek tiek valgė .
Mus ir ligoninėj nuo jų buvo labai išbėrę, nors lopai nerodė jiems alergijos (tik labai trumpą).
Tai va kaip.
Tiesa, tas kremukas ATOPICLAIR be sintetinių priedų lyg tai. Tik lyg brangus, ane. Man atrodo, kad mums veiną kartą ligoninėj juo patepė nugremžtą vietą. Sakiau, įsidėmėsiu pavadinimą ir buvau pamiršusi.
Bet kitas blogumas yra-mus baisiai išbėrė nuo ryžių. Kraupiai, visą veidą, visą kūną. Na aš manau, kad nuo ryžių,nes jis vakar tik juos ir mišinuko šiek tiek valgė .
Mus ir ligoninėj nuo jų buvo labai išbėrę, nors lopai nerodė jiems alergijos (tik labai trumpą).
Tai va kaip.
Tiesa, tas kremukas ATOPICLAIR be sintetinių priedų lyg tai. Tik lyg brangus, ane. Man atrodo, kad mums veiną kartą ligoninėj juo patepė nugremžtą vietą. Sakiau, įsidėmėsiu pavadinimą ir buvau pamiršusi.
o bėrimas tikrai alerginis? gal čia virusinis?
smagu girdėti, kad jau taisos sveikatytė