Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(rieduliukas @ 2010 04 13, 14:27)
Šeimos vaistinėj tikrai buvo taip ir parašyta NEGYVOSIOS JŪROS DDRUSKA (DEAD SEA SALT) jei gerai pamenu kibiriuke tokiam plastikiniam gal tik reikia didesnėse vaistinėse paieškoti?

o mum saulė padeda... veidukas pagražėjo po sekmadieninio pasibuvimo beveik visą dieną lauke...
bet vargeli vargeli sloga prikibo... oj kaip nemėgstu aš tų pavasarinių orų... na ką padarysi...

Aš pirkau Universiteto vaistinėj tokiam baltamplastikiniam kibiriuke. Paprastoje vaistinėje irgi neradau.

O mums irgi nuo buvimo lauke viskas kažkaip į gerą pusę eina, bet slogą ir mes baisulinę turim.....
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 13, 16:59)
Aciu merginos uz gera zodi 4u.gif
.............
Olgina, mes irgi,kai jau "kabinam" tai su visom mesom dabar.vel bijau vaika viena kambary palikinet,ko anksciau jau nebuvo. jau ir be pirstiniu drasiai palikdavau..o dabar (ypac naktim) uzeina noras isigyt tramdomuosius marskinius jai. berna pamaitinu,paguldau,tada merguzele imu ant ranku ir supu iki kito mazelio maitinimo. tik taip bent kiek pamiega ir atsijungia, kitaip - krepst,krepst,krepst ir ,ziurek,jau visa patalyne kraujuota. ir cia su pirstinem..vz.. net pavasario saule nuotaikos nepakelia

Vaje,kaip sunku verysad.gif laikykites, man irgi buvo niurios nuotaikos uzejusios, bet veju jas lauk ir pastebejau,kad mazoji tapo ramesne,vaikiukai labai jaucia musu nuotaikas. Stiprybes jums,tikekite,kad viena diena visa tai liks praeity,as irgi labai tuom tikiu 4u.gif
Atsakyti
maniškis tai tik rankytes iki mėsų kabiona, visa patalynė nutaškyta kraujuku būna po miego doh.gif bet paskutiniu metu gerėja po kažkiek, gal sutapimas, gal maistą atsirinkau kažkiek pagaliau.
ausru, nežinau kaip su tuo išplitimu, sakai nereikia to plėmuko bandyt išnaikint, bet mums 3 mėn atsirado vos keli plėmukai, aš ir tk juos drėkinau ir maniau, kad praeis savaime, nesiėmiau kitų būdų, po to gydytojai vieningai nusprendė, kad aš apti kalta, kad Ad įsivarėm, leidau paūmėt g.gif tai nežinau kas čia teisus g.gif
Atsakyti
Merginos, sos-klausimas ne į temą, bet kadangi esu šioj "sektoj"-krepiuosi į jus.
Mano 9 mėn,.vaikas visą dieną viduriavo (na gal kokius 7 kartus pampersą keičiau), o dabar ir išvėmė mišinuką, kurį sugėrė (per dieną tik pankolių arbatą gėrė).
Temperatūra (matavau užpakaliuke) - 37,4.
KĄ MAN DARYT?
Ar jau skambint greitąjai, ar dar nepanikuot ir palaukt, ar kažko be tos arbatos dar duot išgert.
Gal kažkuri turėjot panašią situaciją.
Atsakyti
kai viduriuoja reikia daug skysčių vaikui duot, virinto vandens geriausia.kad nebūtų dehidratacija.manau, dar palauk, bet jei vaikas negers skysčių, toliau viduriuos ir vems, tada žinok vietoj tavęs važiuočiau į ligoninę kad nebūtų koks roto prikibęs, nes labai siaučia šiuo metu. mano sesė su vaiku guli ligononėj jau savaitę su tuo brudu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 13, 20:52)
kai viduriuoja reikia daug skysčių vaikui duot, virinto vandens geriausia.kad nebūtų dehidratacija.manau, dar palauk, bet jei vaikas negers skysčių, toliau viduriuos ir vems, tada žinok vietoj tavęs važiuočiau į ligoninę kad nebūtų koks roto prikibęs, nes labai siaučia šiuo metu. mano sesė su vaiku guli ligononėj jau savaitę su tuo brudu doh.gif

skysčius tai geria, dauigiau nevėmė, bet dar kartą pampersą keičiau-na dar viduriavo.
Dieve, kaip nenoriu į ligoninę važiuot, juk neseniai iš Antakalnio grįžom verysad.gif .
Atsakyti
svarbu, kad skusčių geria, dėl valgymo kad nevalgo nieko tokio, nekišk per prievartą, rytoj žiek pagal situaciją, jei viduriuos vėl ir nekaip jausis bent gydytojai važiuok pasirodyt mirksiukas.gif gal šeip kas sudirgino skranduka. tiesa duok linex ar dar kokių gerų bakterijų, kad skrandžio veiklą pagerintų kažkiek
Atsakyti
sugirdyk smectos tai viena
gali būt ir noro virusas tai lengvesnė forma... žiūrėk kad daug daug skysčių gertu kiek tik įmanoma daugiau girdyk
ką dar... dar jei jau matysi kad mažai geria nusipirk rehidrono ir kas 5 min su šaukštuku (po šaukštelį) girdyk... čia jei pastebėsi kad toliau viduriuoja ir nenorėsi į ligoninę, nes ligoninėj sulašins lašelinę kad elektrolitus atstatyt
o kaip pastebėt ar skysčiu nemažai tai žiūrėk JEI TIK VAIKAS DAROSI VANGUS pilkėja odelė GREITAI į ligoninę
o rehidronas 1 pokelis į 1 l vandens ir per dieną sugirdyt po biski reikia (jei gerai pamenu)
kiek teko domėtis tai užsieniuose kur biški kitaip žiūri tai tokiu atveju siūlo vaikams cocacola + čipsus (tipo cocacola toks brudas kad užmuša visus kitus brudus o čipsai kadangi yra daug druskos tai atstato mineralus kurie išsiplauna, bet čia toks hmmm švelniai tariant keistokas būdas gydyti) labiau pasikliaučiau smcta ir rehidronu bei kokiu džiūvėsių duot pagraužt
4u.gif laikykitės

dar jei praeis per 1-3 paras tai noras (čia iš patirties) o rotas jau žymiai sunkesnis...
ir labai plaukit rankas ir vaikui ir sau ir viska išplaukit išvalykit kiek įmanoma, neduokit minkštų žaislų nes juos sunkiau išplaut... gali būt kad visa šeimyna užsikrėsit... nepaguosiu, bet suaugusiems sunkiau pernešama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rieduliukas: 13 balandžio 2010 - 19:06
spensera1, rieduliukas AČIŪ JUMS LABAI. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 04 13, 11:18)
Pagrindinis patarimas is mano patirties - AD DEMES REIKIA PRIZIURETI, BET NE NAIKINTI. TINKAMAI PRIZIURETI IKI TOL, KOL JOS PACIOS ISNYKS.  Tai gali uztrukti, todel reikia apsisarvuoti kantrybe. O jos butinai isnyks, jei bent jau netersite organizmo.

drinks_cheers.gif Trumpai ir aiškiai.

QUOTE(rieduliukas @ 2010 04 13, 19:02)
nepaguosiu, bet suaugusiems sunkiau pernešama...

Kartais sunku nuspręsti, ar vaikas vangus (mūsų atveju normalus buvo). Aš nebelaukčiau, važiuočiau į ligoninę, bet kalbu drąsiai, kai ten jau apsilankėm ir likau absoliučiai patenkinta viskuo.
Dėl suaugusių - man pačiai po roto jau 5 sav. - virškinimas vis dar neatsistato. Dėl cocacolos - man labai gerai nuo jos, bet nesinori tokio brudo gerti... Sergant siūlau įsigyti dezinfekatoriaus ir purkšti rankas, paviršius ir t.t ( mes turėjom Cutasept F). Nors nuo Roto labai sunku išsisaugoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 13 balandžio 2010 - 19:32
Užmigo dabar. Bijau ir laukt nakties....
Ačiū visoms už palaikymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 13 balandžio 2010 - 19:54
QUOTE(Olgina @ 2010 04 13, 17:14)
jei atvaziuosime pas tave,busi priversta pripazinti,kad naturalumas mums ne visai tinka liezuvis.gif

Kad tai pripazinciau, tu pas mane turetum mazu maziausiai puse metu isgyventi, o tai sunkiai isivaizduojama g.gif . Mano vyras tai gal ir susitaikytu su dviem moteriskem namuose, bet abejoju, kad taviskis sutiktu taves puse metu nematyt biggrin.gif .
Atsakyti