Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXV tema

QUOTE(ausru @ 2010 04 13, 12:18)
Su ad reikia susigyventi, galu gale netgi pamilti savo liga  smile.gif

Sutinku. As irgi paprastai imu ir islaukiu pagerejimo,be nieko, tik drekinant oda. Bet si karta (kai tesiasi 3 menesius pablogejimas ir galo nesimato) as jau nebezinau ko griebtis..apie naktis patyliu...visa nakti aimanuoja ir kasasi.tai jau kazkaip reik padet vaikui.o kaip-nezinau.maudynes NJ druskoj absoliuciai nieko nepakeicia.aj,vz..
Papildyta:
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 13, 12:03)
vasara gimusi, laikykis, viskas bus gerai tavo mažąjam. gal šiaip koks sausuoliukas atsirado, nebūtinai jam AD prasideda. tu tik neleisk išplist tam plėmukui. mes visos linkusios galvot apie blogiausią iškart doh.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 13, 13:37)
Sutinku. As irgi paprastai imu ir islaukiu pagerejimo,be nieko, tik drekinant oda.  Bet si karta (kai tesiasi 3 menesius pablogejimas ir galo nesimato) as jau nebezinau ko griebtis..apie naktis patyliu...visa nakti aimanuoja ir kasasi.tai jau kazkaip reik padet vaikui.o kaip-nezinau.maudynes NJ druskoj absoliuciai nieko nepakeicia.aj,vz..

Vasara gimusi, puikiai suprantu, kaip Jum nelengva.
Kiekviena mamyte, labai pergyvename del savo mazuju. Suprantu, kad kuomet apserga du ar net trys tos pacios seimos vaikuciai - skausmas ir isgyvenimai padvigubeja.

Laikykites!!!! Visi sie isbandymai ir maziuku kancios tikrai ne amzinos, tikekime tuo. Dabar sunku ta pripazint, ir tikiu, kad kiekviena toki kuris pasako VISKAS BUS GERAI, norisi pasiusti kuo toliau blush2.gif ax.gif Taciau sie zodziai VISKAS BUS GERAI, bent jau asmeniskai man tikrai padeda, ir aciu toms mamytems, kurios primena... Guodzia ir tai, kad dauguma buvusiu aktyviu sio forumo dalyviu cia nebesilanko, tad norisi tiketis, kad ju bedos baigesi, o tai dar vienas irodymas, KAD VISKAS BUS GERAI IR MUMS VISOMS 4u.gif

Internete dar radau... pati nebandziau bet artimiausiu metu tikrai meginsiu:

Ąžuolų žievė

Ąžuolų žievės preparatai vartojami kaip pagalbinis vaistas daugeliui ligų gydyti. Iš išorės juos galima vartoti įvairių priežasčių sukeltam odos uždegimui gydyti. Tinka šlapiuojančiai egzemai, iššutimui, niežėjimui, padidėjus kojų prakaitavimui, nušalimui, nudegimui, paviršiniam odos uždegimui gydyti.

Gal cia ir Jus atrasite jus dominancios info

http://www.infomed.l.../Ligu_katalogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynuoge_81: 13 balandžio 2010 - 11:55
Sveikos mamos

Apsvieskit mane ax.gif Niekur nerandu druskos su uzrasu kad ji negyvosios juros druska doh.gif Raso arba juros druska, arba juodosios juros druska ir pan. Tai gal cia ta pati druska tik pavadinimas kitoks g.gif ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2010 04 13, 11:48)
Sveikos mamos

Apsvieskit mane ax.gif Niekur nerandu druskos su uzrasu kad ji negyvosios juros druska doh.gif Raso arba juros druska, arba juodosios juros druska ir pan. Tai gal cia ta pati druska tik pavadinimas kitoks g.gifblush2.gif

Šeimos vaistinėj tikrai buvo taip ir parašyta NEGYVOSIOS JŪROS DDRUSKA (DEAD SEA SALT) jei gerai pamenu kibiriuke tokiam plastikiniam gal tik reikia didesnėse vaistinėse paieškoti?

o mum saulė padeda... veidukas pagražėjo po sekmadieninio pasibuvimo beveik visą dieną lauke...
bet vargeli vargeli sloga prikibo... oj kaip nemėgstu aš tų pavasarinių orų... na ką padarysi...

Atsakyti
Iš tikro pavasaris labai apgaulingas, mes visa šeima apsirgę. Aišku mažasis stipriausiai, nes nebeapsiėjome be antibiotikų verysad.gif labai jų nenorėjau, tačiau nieko padaryt nebėjo verysad.gif mažiukui stiprus bronchitas, sloga iki kelėnų. doh.gif nežinau gal taip pavasaris veikia, bet odytė po truputį mūsų taisosi, ne visa, tik kojytės, bet vis tiek smagiau, su veiduku dar stipriai vargstam, tepu tik su TS dar švitinu su bioptronu. Dėkui labai aušru už patarimus, tiesiog įkalė į galvą, kad hormonai blogai, ir aš jų nei iš tolo pamatyti nenoriu, bet matau. kad iš tikro vaikučio odytė gali ir pati sveikti. Kojytės buvo tragiškos, tačiau nieko kito nedariau, tik tepiau TS, nežinau po kiek kartų per dieną. Ir matai rezultatą. Beje dar pastebėjau vieną dalyką, kai pradėjau tepti TS, mano mažylis ramiau naktį miega, nebėra tokių naktinių žaidimų po kelias val, kai mažiukui niežulys toks užeidavo, nors tada ir gerdavo zyrtec, ar kitą kokį vaistą nuo niežulio. Dabar jų nebegeriam, kai pradėjau TS tepti, aišku buvo porą naktų, kai visgi teko su juo žaisti, bet ne taip kaip anksčiau, kad vos ne kas nakt, tai darydavom.
Vasara gimusi, laikykitės, sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 13, 11:44)
geriam tik.patept bandziau,bet nelabai man (kaip ir kiti aliejai),reik sumaisyt su kazkuo kietesniu ir tada tept.
.........................
Vakar nuzliumbiau posmeli,nes mazajam ant kojos issoko demele verysad.gif Cia prie visos dabartines vyresniosios padeties,kuri siuo metu tragiska.net nugara nuo virsaus iki apacios isberta,ko niekad nebuvo.bet tas nugaros berimas tai man baisiai panasus i maistini berima g.gif

Maniskiui irgi nugara nuberta, irgi niekada to nebuvo. Savaitgali buvom gamtoj tai bananu pavalge. Maz nuo ju? Dabar jau antra diena nebeduodu ziuresiu kaip bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2010 04 13, 11:48)
Sveikos mamos

Apsvieskit mane ax.gif Niekur nerandu druskos su uzrasu kad ji negyvosios juros druska doh.gif Raso arba juros druska, arba juodosios juros druska ir pan. Tai gal cia ta pati druska tik pavadinimas kitoks g.gifblush2.gif

Ji dar mineraline druska vadinasi.
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 04 13, 11:39)
Sutinku. As irgi paprastai imu ir islaukiu pagerejimo,be nieko, tik drekinant oda.  Bet si karta (kai tesiasi 3 menesius pablogejimas ir galo nesimato) as jau nebezinau ko griebtis..apie naktis patyliu...visa nakti aimanuoja ir kasasi.tai jau kazkaip reik padet vaikui.o kaip-nezinau.maudynes NJ druskoj absoliuciai nieko nepakeicia.aj,vz..

Galiu patarti ko griebtis - uzklijuokit detoksikacinius pleistrus, nebutinai Kinotakaros, nors sitie patys geriausi, nes i sudeti ieina tik brangios medziagos. Bet yra ir pigesniu variantu - mamos pries kelias temas buvo daug variantu pateike.
Papildyta:
Stai ka apie biopleistrus raso zurnalas Naturalioji Medicina, 2010 Kovas Nr.3 :

"Pagal Rytu medicina toksinai juda is virsaus i apacia, todel pleistrai klijuojami ant padu nakciai, is ryto nuimami. Jei organizmo valymo procedura zmogus atlieka pirma karta, valomuosius pleistrus patariama klijuoti kas antra vakara. Procedura reiketu testi priklausomai nuo organizmo uzterstumo. Jei organizmo uzterstumas 1 laipsnio, gali uztekti 5 - 10 proceduru. Japonijoje daryti tyrimai parode, kad biopleistrai puikiai valo visa organizma: salina sunkuosius metalus, slapimo ir oksalo rugsti, naikina pavojingas bakterijas ir grybelius. Pleistru sudetyje yra specialiu budu paruosto medziu ar bambuko acto, absorbuojanciomis savybemis garsejancio chitozano, brangiuju akmenu (pavyzdziui turmalino), taip pat antibakterini bei valomaji poveiki turinciu vaistazoliu. Pleistre esancios medziagos isskiria infraraudonuosius spindulius, siluma, kuri isplecia kraujagysles, aktyvina kraujotaka ir prakaitavima. Per padus su prakaitu pasalinamos organizme susikaupusios toksines medziagos. "

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 13 balandžio 2010 - 13:39
QUOTE(Loveco @ 2010 04 12, 21:30)
aisku, bandysim butinai gi smile.gif tik svarstau, jei neparode karves pienui alergijos, gal yra sansu, kad tiks paprastas misinys? nors dabar bet kuris misinys iseina brangesnis uz neocate, nes kai sita kompensuoja, mums jis kainuoja NULI biggrin.gif biggrin.gif

bijau bandyt, is tiesu tai noreciau ekologiska misini pabandyt.

Bet jei nuo Aptamil Alergy Care jums prastai buvo, tai kiek tų šansų, kad paprastas mišinys tiks g.gif

QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 13, 11:44)
Internete dar radau... pati nebandziau bet artimiausiu metu tikrai meginsiu:

Ąžuolų žievė

Ąžuolų žievės preparatai vartojami kaip pagalbinis vaistas daugeliui ligų gydyti. Iš išorės juos galima vartoti įvairių priežasčių sukeltam odos uždegimui gydyti. Tinka šlapiuojančiai egzemai, iššutimui, niežėjimui, padidėjus kojų prakaitavimui, nušalimui, nudegimui, paviršiniam odos uždegimui gydyti.

Medą esu bandžius ąžuolo žievės vonioj maudyt. Tiksliai nebeprisimenu poveikio, nes tuo metu daug ką bandėm, bet kažkokio pagerėjimo nebuvo, kas liečia raudonį, o pačią odą, man regis, pasausino dar labiau, tai ilgai ir nenaudojom.

Tyliai pasidžiaugsiu, kad Pauliukui reikalai su oda šiuo metu pagerėję. Berdavo visą kūną, o dabar pagrinde rausta tik kojos ir plaštakos, kitur tik šiaip sausa, pašerpetojusi odelė. Žandai dažniausiai neberaudoni. Ir niežuliai leidžia naktį miegoti, išskyrus kai pabandom kokį naują produktą. Galgi išauginėja vaikinas cool.gif Vyresniajai toks stiprus paūmėjimas, kuris buvo prieš kelis mėnesius, thu thu, taipogi nebegrįžta, tai gyvenam su AD ganėtinai draugiškai, tik retkarčiais paburbėdami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 13 balandžio 2010 - 15:11
QUOTE(ausru @ 2010 04 13, 12:18)

Zinokit mamos, kai suvoki ad esme, kai suvoki kad tau nebutina su juo kovoti, kai suvoki, kad gali tiesiog leisti gamtai paciai viska tvarkyti, tampa labai lengva - atsipalaiduoji nuo tos susikurtos itampos, kad "Uj, Dieve, ka dabar daryt?!" arba "O siaube, kaip sustabdyti tas plintancias demes?!"/"Gelbekit! Padekit! ".........
Su ad reikia susigyventi, galu gale netgi pamilti savo liga  smile.gif

Pagrindinis patarimas is mano patirties - AD DEMES REIKIA PRIZIURETI, BET NE NAIKINTI. TINKAMAI PRIZIURETI IKI TOL, KOL JOS PACIOS ISNYKS.  Tai gali uztrukti, todel reikia apsisarvuoti kantrybe. O jos butinai isnyks, jei bent jau netersite organizmo.

P.S. Kas nepasiruoses mano isminciai, please, pravaziuokite slankikliu iki kito posto  hihihi.gif . Neeikvokim energijos ir nesivelkim i begalinius disputus. Dziaukimes tokia grazia pavasario diena  4u.gif

Skamba tai labai graziai, bet o ka daryti,jei vaikas taip draskosi,kad su mesom oda iskabina? laukti,kol pageres??? taip galima islaukti tik kokiu antriniu infekciju ar koki nervini susirgima ivaryti. Vat,Ausru,ka daryti tokiu atveju? Salinti alergena...bet,kad valgo vaikas labai skurdziai ir nieko naujo nebuvau davusi...Man atrodo,kad vis delto reiktu atsizvelgti i situacija,nes buna visaip.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2010 04 13, 15:14)
Skamba tai labai graziai, bet o ka daryti,jei vaikas taip draskosi,kad su mesom oda iskabina? laukti,kol pageres??? taip galima islaukti tik kokiu antriniu infekciju ar koki nervini susirgima ivaryti. Vat,Ausru,ka daryti tokiu atveju? Salinti alergena...bet,kad valgo vaikas labai skurdziai ir nieko naujo nebuvau davusi...Man atrodo,kad vis delto reiktu atsizvelgti i situacija,nes buna visaip.

Nepastebejai slankiklio? hihihi.gif

Ok, atsakysiu - nereikia iki tokio laipsnio uzleisti. Cia tik tevu neteisingo gydymo pasekme, jeigu vaikas iki tokio laipsnio prieina - cia tik mano nuomone, be jokiu piktumu. Juk turiu teise i nuomone ar ne? smile.gif Ner ko noret - pavasaris, organizmas valosi - sukilo viskas ko pritepta ar kitais budais gauta.

O as tau sakiau - man atrodo, kad po tu savo lemanu vaziuosi dar pas mane - isskirsiu tau kamputi ir abi ta tavo vaika gydysim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 13 balandžio 2010 - 15:50
Aciu merginos uz gera zodi 4u.gif
.............
Olgina, mes irgi,kai jau "kabinam" tai su visom mesom dabar.vel bijau vaika viena kambary palikinet,ko anksciau jau nebuvo. jau ir be pirstiniu drasiai palikdavau..o dabar (ypac naktim) uzeina noras isigyt tramdomuosius marskinius jai. berna pamaitinu,paguldau,tada merguzele imu ant ranku ir supu iki kito mazelio maitinimo. tik taip bent kiek pamiega ir atsijungia, kitaip - krepst,krepst,krepst ir ,ziurek,jau visa patalyne kraujuota. ir cia su pirstinem..vz.. net pavasario saule nuotaikos nepakelia
Papildyta:
ausru,pilna az tavo,negaliu prisibelst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 04 13, 16:48)
Nepastebejai slankiklio?  hihihi.gif

Ok, atsakysiu - nereikia iki tokio laipsnio uzleisti. Cia tik tevu neteisingo gydymo pasekme, jeigu vaikas iki tokio laipsnio prieina - cia tik mano nuomone, be jokiu piktumu. Juk turiu teise i nuomone ar ne?  smile.gif Ner ko noret - pavasaris, organizmas valosi - sukilo viskas ko pritepta ar kitais budais gauta.

O as tau sakiau - man atrodo, kad po tu savo lemanu vaziuosi dar pas mane - isskirsiu tau kamputi ir abi ta tavo vaika gydysim  biggrin.gif  4u.gif

jei atvaziuosime pas tave,busi priversta pripazinti,kad naturalumas mums ne visai tinka liezuvis.gif
Atsakyti