600gr. miltų tešlai+100gr.kočiojimui, 250gr. cukraus, 80gr. margarino arba sviesto, 70gr. aguonų, 40gr. mielių, druskos, puodelis vandens, puodelis pieno.
Mieles ištrinam su cukrumi, druska, margarinu, tada įpilam pašildyta pieną+vandenį, maišant sudedam persijotus miltus ir aguonas. Pastatom šiltai, kad pakiltų. Porąkart kylančią tešlą permaišom.
Kepiau pagal si recepta, gavosi labai skanus
Jei mazesni - iseina trapus, jei didesni tai minksti. Nu vienu zodziu tikrai labai liuks.
Tiks nesuprantu kaip reikia padaryti kuo mazesnius kuciukus?
Is tos teslos kai padarau virvute plona tik paleidziu rankas ji vel greitai susitraukia
na jau daug vargo turejau. Pati pirma skarda gavosi tokie didoki
paskutine isejo normalaus dydzio bet noretusi dar mazesniu. Papasakokite kaip jus darote? Ar cia nuo teslos priklauso?