Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčiukai - receptai

Prikepiau kuciuku is dvigubos normos rolleyes.gif .Taip greit kepesi su dviem skardom,kad nusprendziau nusipirkt dar viena ax.gif
Atsakyti
Merginos as cia skaitinejau daug ,bet visko tikrai neperskaitau jau atsirinkau pora receptuku,pagal kuriuos ruosiuosi kepti kuciukus,taciau turiu klausimeli ar mieliu kiekis skiriasi jei sviezios ir sausos ,kiek man ju deti jei naudosiu sausas (atsiprasau nezinau nes nesu kepusi su sausomis)
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 22, 18:36)
ar mieliu kiekis skiriasi jei sviezios ir sausos

1 gramas sausų mielių = 3 gramai šviežių
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 22, 18:36)
Merginos as cia skaitinejau daug ,bet visko tikrai neperskaitau jau atsirinkau pora receptuku,pagal kuriuos ruosiuosi kepti kuciukus,taciau turiu klausimeli ar mieliu kiekis skiriasi jei sviezios ir sausos ,kiek man ju deti jei naudosiu sausas (atsiprasau nezinau nes nesu kepusi su sausomis)


as kepiau va katik per kazkurios mamytes recepta tai ten reikejo mieliu 20-30 g.o as dejau tik pakeli sausu ten 7 gramai,ant pakelio buvo netgi parasyta ant kokio kiekio miltu visas pokutis mirksiukas.gif
Atsakyti
na jo dabr galvoju kas man cia gausis hm net nezinau,nes as jau uzsiminkaiu, bet tik dabar gal reikia pakoreguoti ?Jauciu dadedu produktu,nes as dejau tiek kiek reikia sveziu

Atsakyti
Na kagi iskepiau kuciukus aisku mano seimynai jie visai nieko bet man kazko ne taip,viena tai aisku perkepiau per gruzdukai gavosi,man tai nieko tik mano maziukas nenori ju valgyti per kieti , o paskutinius kada normaliai tik pagelto minkstuciai ir skanus...Laukiu gryztancio SB paziuresim kaip ivertins...Tiesa man jauciamas kazkoks kartumas,kas gali buti ar nuo aguonu,ar nuo miltu paskrudusiu,ar dar nuo ko...Kaip jus manote?
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 22, 21:53)
Na kagi iskepiau kuciukus aisku mano seimynai jie visai nieko bet man kazko ne taip,viena tai aisku perkepiau per gruzdukai gavosi,man tai nieko tik mano maziukas nenori ju valgyti per kieti , o paskutinius kada normaliai tik pagelto minkstuciai ir skanus...Laukiu gryztancio SB paziuresim kaip ivertins...Tiesa man jauciamas kazkoks kartumas,kas gali buti ar nuo aguonu,ar nuo miltu paskrudusiu,ar dar nuo ko...Kaip jus manote?

manau, kad nuo aguonu g.gif ryt ir mes kepsim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 23, 05:53)
Tiesa man jauciamas kazkoks kartumas,kas gali buti ar nuo aguonu,ar nuo miltu paskrudusiu,ar dar nuo ko...Kaip jus manote?

Gareičiausiai kad nuo aguonų. Mes aguonas visada porąkart nuplikom. Ir dėl kartumo, ir dėl švaros.
Atsakyti
Kiek laiko kepat ir kokioj temperaturoj? Vakar kepiau, nezinau, gal 200 laipsniu ir koki 25 minutes, vel kieti kaip dziuvesiai doh.gif Bandziau anksciau istraukti, vyras neleido, sako, matai, paspaudus sukrenta i tesla, neiskepe dar. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 23, 11:36)
Kiek laiko kepat ir kokioj temperaturoj? Vakar kepiau, nezinau, gal 200 laipsniu ir koki 25 minutes, vel kieti kaip dziuvesiai doh.gif Bandziau anksciau istraukti, vyras neleido, sako, matai, paspaudus sukrenta i tesla, neiskepe dar. doh.gif

as kepiau apie 180 temp. ir tikrai trumpiau, pagelto ir traukiau tai isejo labai skanus, minksti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 23, 10:36)
Kiek laiko kepat ir kokioj temperaturoj? Vakar kepiau, nezinau, gal 200 laipsniu ir koki 25 minutes, vel kieti kaip dziuvesiai doh.gif Bandziau anksciau istraukti, vyras neleido, sako, matai, paspaudus sukrenta i tesla, neiskepe dar. doh.gif


As kepiau 180 C , 13 min ( pries tai ikaitintoj orkaiteje. ) 17 min jau buvo per daug perkepe gavosi kieti ir neskanus. Kaip kazkas minejo laikrascio jau nepaskaitysi reikia but salia ir ziuret kokia situacija, kada istraukt.
Atsakyti
Jo matyt as cia praleidau del tu aguonu nuplikinimo,na kagi pirmas blynas visada prisviles,nors MB sake skanus ir daug valge reiskia nera taip jau visiskai blogai ,kitais metais gausis manau geresni
Atsakyti