Prikepiau kuciuku is dvigubos normos .Taip greit kepesi su dviem skardom,kad nusprendziau nusipirkt dar viena
Merginos as cia skaitinejau daug ,bet visko tikrai neperskaitau jau atsirinkau pora receptuku,pagal kuriuos ruosiuosi kepti kuciukus,taciau turiu klausimeli ar mieliu kiekis skiriasi jei sviezios ir sausos ,kiek man ju deti jei naudosiu sausas (atsiprasau nezinau nes nesu kepusi su sausomis)
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 22, 18:36)
ar mieliu kiekis skiriasi jei sviezios ir sausos
1 gramas sausų mielių = 3 gramai šviežių
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 22, 18:36)
Merginos as cia skaitinejau daug ,bet visko tikrai neperskaitau jau atsirinkau pora receptuku,pagal kuriuos ruosiuosi kepti kuciukus,taciau turiu klausimeli ar mieliu kiekis skiriasi jei sviezios ir sausos ,kiek man ju deti jei naudosiu sausas (atsiprasau nezinau nes nesu kepusi su sausomis)
as kepiau va katik per kazkurios mamytes recepta tai ten reikejo mieliu 20-30 g.o as dejau tik pakeli sausu ten 7 gramai,ant pakelio buvo netgi parasyta ant kokio kiekio miltu visas pokutis
na jo dabr galvoju kas man cia gausis hm net nezinau,nes as jau uzsiminkaiu, bet tik dabar gal reikia pakoreguoti ?Jauciu dadedu produktu,nes as dejau tiek kiek reikia sveziu
Na kagi iskepiau kuciukus aisku mano seimynai jie visai nieko bet man kazko ne taip,viena tai aisku perkepiau per gruzdukai gavosi,man tai nieko tik mano maziukas nenori ju valgyti per kieti , o paskutinius kada normaliai tik pagelto minkstuciai ir skanus...Laukiu gryztancio SB paziuresim kaip ivertins...Tiesa man jauciamas kazkoks kartumas,kas gali buti ar nuo aguonu,ar nuo miltu paskrudusiu,ar dar nuo ko...Kaip jus manote?
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 22, 21:53)
Na kagi iskepiau kuciukus aisku mano seimynai jie visai nieko bet man kazko ne taip,viena tai aisku perkepiau per gruzdukai gavosi,man tai nieko tik mano maziukas nenori ju valgyti per kieti , o paskutinius kada normaliai tik pagelto minkstuciai ir skanus...Laukiu gryztancio SB paziuresim kaip ivertins...Tiesa man jauciamas kazkoks kartumas,kas gali buti ar nuo aguonu,ar nuo miltu paskrudusiu,ar dar nuo ko...Kaip jus manote?
manau, kad nuo aguonu ryt ir mes kepsim
QUOTE(sypseneleee @ 2010 12 23, 05:53)
Tiesa man jauciamas kazkoks kartumas,kas gali buti ar nuo aguonu,ar nuo miltu paskrudusiu,ar dar nuo ko...Kaip jus manote?
Gareičiausiai kad nuo aguonų. Mes aguonas visada porąkart nuplikom. Ir dėl kartumo, ir dėl švaros.
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 23, 11:36)
Kiek laiko kepat ir kokioj temperaturoj? Vakar kepiau, nezinau, gal 200 laipsniu ir koki 25 minutes, vel kieti kaip dziuvesiai Bandziau anksciau istraukti, vyras neleido, sako, matai, paspaudus sukrenta i tesla, neiskepe dar.
as kepiau apie 180 temp. ir tikrai trumpiau, pagelto ir traukiau tai isejo labai skanus, minksti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 23, 10:36)
Kiek laiko kepat ir kokioj temperaturoj? Vakar kepiau, nezinau, gal 200 laipsniu ir koki 25 minutes, vel kieti kaip dziuvesiai Bandziau anksciau istraukti, vyras neleido, sako, matai, paspaudus sukrenta i tesla, neiskepe dar.
As kepiau 180 C , 13 min ( pries tai ikaitintoj orkaiteje. ) 17 min jau buvo per daug perkepe gavosi kieti ir neskanus. Kaip kazkas minejo laikrascio jau nepaskaitysi reikia but salia ir ziuret kokia situacija, kada istraukt.
Jo matyt as cia praleidau del tu aguonu nuplikinimo,na kagi pirmas blynas visada prisviles,nors MB sake skanus ir daug valge reiskia nera taip jau visiskai blogai ,kitais metais gausis manau geresni