Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčiukai - receptai

aš ir išsikepiau kūčiukų, bet nutiko taip kad tėčio paklausiau ir mažiau cukraus dėjau, tai gavos nesaldūs visai bent jau man, viskas būtų gerai traškus, tešla iškilo. susinervinau kad nesigavo saldesni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2010 12 21, 16:05)
aš ir išsikepiau kūčiukų, bet nutiko taip kad tėčio paklausiau ir mažiau cukraus dėjau, tai gavos nesaldūs visai bent jau man, viskas būtų gerai traškus, tešla iškilo. susinervinau kad nesigavo saldesni blush2.gif

nu nesinervuok, kepk dar ir saldesniu biggrin.gif mes jau saviskius suvalgem blush2.gif kepsiu vel rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2010 12 20, 19:03)
600gr. miltų tešlai+100gr.kočiojimui, 250gr.cukraus, 80gr.margarino arba sviesto, 70gr.aguonų, 40gr.mielių, druskos, apie 200ml vandens, apie 200ml. pieno.
Mieles ištrinam su cukrumi, druska, margarinu, tada įpilam pašildytą (ne verdantį!) pieną+vandenį, maišant sudedam persijotus miltus ir aguonas. Pastatom šiltai, kad pakiltų. Porąkart kylančią tešlą permaišom.

pagal si mirksiukas.gif

Ką tik užsimaišiau tešlą pagal šį receptą, bet man tešla tokia skystoka gavosi unsure.gif O tai kad kūčiukus galėčiau padaryt, miltų dar įdėt, ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2010 12 21, 18:10)
Ką tik užsimaišiau tešlą pagal šį receptą, bet man tešla tokia skystoka gavosi unsure.gif O tai kad kūčiukus galėčiau padaryt, miltų dar įdėt, ar kaip? blush2.gif

man irgi gavosi per skysta tai as miltu idejau siek tiek, kad tesla butu kazkiek kociojama, tada pamiltavau gerai ir dariau voleli, kuri su picos pjovimo ratuku supjausciau ax.gif as manau man tesla gavosi tokia del Ekstra miltu, nes kai idejau paprastu iskarto sukibo ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 12 21, 18:16)
man irgi gavosi per skysta tai as miltu idejau siek tiek, kad tesla butu kazkiek kociojama, tada pamiltavau gerai ir dariau voleli, kuri su picos pjovimo ratuku supjausciau  ax.gif as manau man tesla gavosi tokia del Ekstra miltu, nes kai idejau paprastu iskarto sukibo ji  g.gif

As manau, kad ne del miltu, o del to, kad skysciu per daug smile.gif paprastai i mieline tesla skysciu eina dvigubai maziau nei miltu ax.gif
As irgi dariau vakar pagal si recepta, tai miltu teko irgi dadeti, bet kuciukai tikrai labai skanus ir saldumas man ju kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, einu ir as tesla minkyt sia, ziuresiu kas gausis 4u.gif 4u.gif 4u.gif viska susisversiu tiksliai, tai kitam kartui zinosiu kiek tiksliai miltu reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2010 12 21, 16:10)
O tai kad kūčiukus galėčiau padaryt, miltų dar įdėt, ar kaip? blush2.gif

Miltų tik apytikslis kiekis recepte mirksiukas.gif Jei trūksta, tai ir dėkit.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 21, 18:06)
As manau, kad ne del miltu, o del to, kad skysciu per daug  smile.gif  paprastai i mieline tesla skysciu eina dvigubai maziau nei miltu  ax.gif
As irgi dariau vakar pagal si recepta, tai miltu teko irgi dadeti, bet kuciukai tikrai labai skanus ir saldumas man ju kaip tik  thumbup.gif

Gal ir dėl skysčių. Bet recepte parašyta puodelis pieno, puodelis vandens. Sakyčiau labai netikslu, nes puodelis puodeliui nelygu. aš pyliau po stiklinę visko. O čia pakoreguotas receptas. parašyta kiekiai lotuliukas.gif doh.gif Nepaskaičiau doh.gif Prieš kelias savaites nusirašiau su puodeliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericaa: 21 gruodžio 2010 - 18:29
O normaliai jums kočiojasi ta tešla? Nu man taip sunkiai, nesikočioja, tooookia minkšta...ir miltų bijau per daug pridėt, nes jau nemažai papildomai įdėjau
Atsakyti
------------------------------------------------------------------------------------------------
600gr. miltų tešlai+100gr.kočiojimui, 250gr.cukraus, 80gr.margarino arba sviesto, 70gr.aguonų, 40gr.mielių, druskos, apie 200ml vandens, apie 200ml. pieno.
Mieles ištrinam su cukrumi, druska, margarinu, tada įpilam pašildytą (ne verdantį!) pieną+vandenį, maišant sudedam persijotus miltus ir aguonas. Pastatom šiltai, kad pakiltų. Porąkart kylančią tešlą permaišom.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Merginos, kuciukus dariau pagal si receptuka, tik pyliau viena puodeli(250ml) pieno praskiesta vandeniu ir man tesla gavosi thumbup.gif miltu kaip receptuke, cukraus ir aguonu kita karta desiu maziau smile.gif Kuciukais esu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Na va triauškinu kūčiukus smile.gif Radau savo klaidą - ogi tereikėjo pamatuot stiklinę blush2.gif doh.gif Pridėjau miltų ir gavos visai skanūs. Bet aš įtariu kokie skanūs būtų gavęsi, jei nebūtų reikėję tiek miltų pridėt...nes tešla toookia skani buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericaa: 21 gruodžio 2010 - 21:54
Na va,mano kūčiukai iškepti,kokie skanučiai,minkštučiai biggrin.gif
Atsakyti