Kas del kietumo, tai bent jau as iskepiau vidutinio apkepimo (tikrai nebuvo visai balti, vos apkepe), ir dar karstus sudejau i molini inda ir iskart uzdengiau. Tai paskui ilgai laikesi minkstuciai. Manau, bet koks sandarus indas turetu tikt. Ir visai nereikejo nei pieno, nei sviesto.
QUOTE(Miolanda @ 2010 12 18, 15:37)
Dariau pagal šitą receptą
Gal per karštas vanduo ar pienas buvo ir užplikei mieles? Arba mielės netinkamos? O gal tiesiog neleidai pakilt ir labai greito rezultato norėjai?
Aš visada kepu pagal šį receptą, ir labai daug SMiečių išbandė - dažniausiai visoms pavyksta
zinok, kepu as daug mieliniu kepiniu, ...
Tai gal gali pasidalinti laiko patikrintu kuciuku receptu? Man patinka kiestesni
Tai gal gali pasidalinti laiko patikrintu kuciuku receptu? Man patinka kiestesni
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 18, 12:54)
aciu
tai viso sunaudoji 600 g. miltu?
o mieliu pokelis tai 100 g. (kadangi ne LT gyvenu tai nelabai zinau po kiek pakuoja?
tai viso sunaudoji 600 g. miltu?
o mieliu pokelis tai 100 g. (kadangi ne LT gyvenu tai nelabai zinau po kiek pakuoja?
pas mane mieles 11 g sausos, (fermipano firmos) o miltu is pradziu dejau kaip recepte parasyta, o po to dadejinejau kol tesla nelipo ir kociojasi lengvai.
Tai tu cia turetum patarti, superine seimininke
QUOTE(aguonele @ 2010 12 18, 16:57)
a vaikeli pabludai 7 g tik arba svieziu 21g
po 21 g. mieles LT pakuojamos? pas mus sausos tai po 7 arba 8 g. o sviezios po 100 g.
man patinka tik su svieziom mielem uzsimineti
QUOTE(pienia @ 2010 12 18, 20:55)
pas mane mieles 11 g sausos, (fermipano firmos) o miltu is pradziu dejau kaip recepte parasyta, o po to dadejinejau kol tesla nelipo ir kociojasi lengvai.
iskepiau, skanus, bet purus, minksti, o man norejosi traskiu, taigi gavosi ne tokiu kokiu norejau, norejau vakare prie tv sedeti ir traskinti, o ne valgyti mini bandeles 9na perdedu, siek tiek kietesnes )
tik gal del to minkstos, nes pokeli laikiau 100 g. ir sudejau 50 g. mieliu, tesla labai graziai iskilo, miltu irgi daugiau sudejau gal apie 600-650 g.
tik as visad mieles kildinant pasidarau toki misini is apie 6-7 v. s. pieno, 1-2 v.s cukraus, 2 v. s. miltu ir mieliu mieles kyla kaip ant mieliu
Nieko nesurantu, bet pas mane jie tikri traskuciai!!! O as noreciau minkstu ,bet nemoku. Uztai visas kolektyvas apdovanotas ir traskina
O mieles visada truputuka cukraus, 100 g pieno ir iki kepureles kildinu. Manes sausos dar nepavede niekad.
O mieles visada truputuka cukraus, 100 g pieno ir iki kepureles kildinu. Manes sausos dar nepavede niekad.
QUOTE(Miolanda @ 2010 12 18, 17:11)
as kepsiu toliau situos
QUOTE(pienia @ 2010 12 18, 22:44)
Nieko nesurantu, bet pas mane jie tikri traskuciai!!! O as noreciau minkstu ,bet nemoku. Uztai visas kolektyvas apdovanotas ir traskina
gal ir traskus jie butu gavesi jei maziau mieliu buciau idejus
as irgi kildinu iki kepureles
QUOTE(pienia @ 2010 12 18, 23:44)
man taip pat kieti gavosi, o taip norisi minkstu
viskas ryt reiks lekti i parduotuve mieliu pirkti ir daryti su mazeniu mieliu kiekiu, gal bus traskus
QUOTE(juste10 @ 2010 12 19, 18:45)
pagal Pienia recepta kuciukai ,tik kur juos laikyt iki kuciu?Ar maisiuke nepaliks minksti?Nes norim traskiuku,kokie dabar
Kad ir noretumet, niekaip nesuminkstes Laikykit nors maisely, nors dezutej, nos kojinej
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 19, 18:49)
viskas ryt reiks lekti i parduotuve mieliu pirkti ir daryti su mazeniu mieliu kiekiu, gal bus traskus
Lauksim