600gr. miltų tešlai+100gr.kočiojimui, 250gr.cukraus, 80gr.margarino arba sviesto, 70gr.aguonų, 40gr.mielių, druskos, apie 200ml vandens, apie 200ml. pieno.
Mieles ištrinam su cukrumi, druska, margarinu, tada įpilam pašildytą (ne verdantį!) pieną+vandenį, maišant sudedam persijotus miltus ir aguonas. Pastatom šiltai, kad pakiltų. Porąkart kylančią tešlą permaišom.
Dariau pagal šitą receptą ir tešla pakilo labai nežymiai, be to, ji gavosi guminė ir buvo sunku pjaustyti mažais gabaliukais, nes ji vis ištįsdavo ir tie gabaliukai patapo cielais gabalais
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
O kaip jums buvo? Ar gali taip būti dėl to, kad vandenį maišiau su pienu?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Nes visa kita dėjau tiksliai pagal receptą.