Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčiukai - receptai

QUOTE(Tepaluota @ 2010 12 10, 15:54)
Per skysta, padaryk tešlą kaip bandelėms  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tepaluota, o jei as pagal tavo mamos recepta iskepciau kuciukus rytoj, kokios konsistencijos jie butu "ant" Kaledu? blush2.gif Kazi, dantu nesusilauzytumem? ax.gif

Atsakyti
Galvoju, kad ir man reiktu kuciuku issikepti, bet va tokia problema iskilo lotuliukas.gif - virtuvinis stalas visiskai naujas, as ant jo issikociosiu tesla, o kaip pjaustyti g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Stala supjaustysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 12 11, 07:48)
Galvoju, kad ir man reiktu kuciuku issikepti, bet va tokia problema iskilo  lotuliukas.gif  - virtuvinis stalas visiskai naujas, as ant jo issikociosiu tesla, o kaip pjaustyti  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Stala supjaustysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pjaustykite ant pjaustymo lenteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 12 11, 00:29)
Tepaluota, o jei as pagal tavo mamos recepta iskepciau kuciukus rytoj, kokios konsistencijos jie butu "ant" Kaledu?  blush2.gif Kazi, dantu nesusilauzytumem?  ax.gif

Konsistencija "ant" Kalėdų gal ir nebūtų prasta, jei laikytum maišelyje. O bet tačiau, drobiniame, manau, vis tiek pakietėtų, o plastikiniame gali ir papelyti, jei negaus oro unsure.gif Bet kažkodėl man atrodo, kad iki Kalėdų jie pradingtų paprastuoju pradingimo - virškinimo būdu, ir jau tokiooos konsistencijos išeitų... laugh.gif
Atsakyti
Niekur nerandu tepaluotos mamoskuciuku recepto. Gal nuorodelemesteltumet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JET @ 2010 12 11, 10:02)
Niekur nerandu tepaluotos mamoskuciuku recepto. Gal nuorodelemesteltumet? smile.gif

Antram psl pats pirmas pranesimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JET @ 2010 12 11, 10:02)
Niekur nerandu

Čia kai kas milijonus kartų persikrikštijo, pamiro ir vėl atgimė cool.gif

600gr. miltų tešlai+100gr.kočiojimui, 250gr.cukraus, 80gr.margarino arba sviesto, 70gr.aguonų, 40gr.mielių, druskos, apie 200ml vandens, apie 200ml. pieno.
Mieles ištrinam su cukrumi, druska, margarinu, tada įpilam pašildytą (ne verdantį!) pieną+vandenį, maišant sudedam persijotus miltus ir aguonas. Pastatom šiltai, kad pakiltų. Porąkart kylančią tešlą permaišom.
Atsakyti
40gr slapiu mieliu manau kokio pusantro pokelio sausu g.gif tos kur po 7gr g.gif nore bendrai ne pusantro i visi du nes kazkur maciau kad 7gr sausu=21gr slapiu, jeigu klystu kas zinot pataisykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 12 11, 17:18)
40gr slapiu mieliu manau kokio pusantro pokelio sausu g.gif  tos kur po 7gr g.gif  nore bendrai ne pusantro i visi du nes kazkur maciau kad 7gr sausu=21gr slapiu, jeigu klystu kas zinot pataisykit blush2.gif

taip,7gr sausu=21gr slapiu,as piltau du smile.gif
Atsakyti
O sakykit kai jus formuojat kuciukus? 1darot plona desrele ir pjaustot ar 2 iskocuojat tesla ir pjaustot juostelem ir tas juosteles dar i keturkampius? 2 varianta maciau per TV rode pati nebuciau sugalvojus ax.gif
Atsakyti
user posted image

temai pailiustruoti,mano kepti kuciukai pagal ciocia polia wink.gif
Atsakyti