Pagal si recepta visada kepu.Minkstuciai,skanuciai...Jau norejau parasyti recepta,bet paziuriu,kad cia toks pat As pjaustau didesniais gabaliukais,gaunasi kaip mazos bandeles
Visada kepu kelias dienas pries Kucias.
merginos reikia extrines pagalbos: kokioj temperaturoj kepti kuciukus. Idejau i 180 dvi "blekas" - ar ne per zema? SOS Atsiprasau, bet tikrai neturiu kada ieskot temoj sitos info, nes JIE JAU KEPA
merginos reikia extrines pagalbos: kokioj temperaturoj kepti kuciukus. Idejau i 180 dvi "blekas" - ar ne per zema? SOS
Atsiprasau, bet tikrai neturiu kada ieskot temoj sitos info, nes JIE JAU KEPA
Matau kad visai nemažai kūčiukų kepėju, tai gal kuri kepat su aguonu įdaru kur eilute reikia dėt ir vyniot? norėčiau paklaust kaip tas aguonas saldžias paruošt ir užlenkt viena karta ar voleliu sukt reikia?Ju daug metu kepu paprastai o šitų ir nemoku, bet labai noriu pabandyt
Sveikos,ir as siais metais nutariau kuciukus kepti pati.Internete yra daug receptu,bet man reikia tokio,kad kuciukai butu minksti(kaskada esu kaskur valgius labai patiko),o ne kieti ir traskus.Gal kas zino koki receptuka?Lauksiu
o man iskilo toks klausimas, kaip atrodytu kuciukai be mieliu? neatradau as cia tam uk tokio dar dalyko idomu kaip gautus jei ju nedeciau? ar gal kepimo milteliai kazka panasaus atstotu?
o man iskilo toks klausimas, kaip atrodytu kuciukai be mieliu?
neatradau as cia tam uk tokio dar dalyko
idomu kaip gautus jei ju nedeciau? ar gal kepimo milteliai kazka panasaus atstotu?
niekad nesu uztaikius, uztai ir galvoju gal galima ir be ju issiversti
nebent ju yra didelese parduotuvese, nes siaip tai prie kepiniu prekiu visokiu groziu galima rast kepimams, ale va mieliu taip ir neuzmatau
Matau kad visai nemažai kūčiukų kepėju, tai gal kuri kepat su aguonu įdaru kur eilute reikia dėt ir vyniot? norėčiau paklaust kaip tas aguonas saldžias paruošt ir užlenkt viena karta ar voleliu sukt reikia?Ju daug metu kepu paprastai o šitų ir nemoku, bet labai noriu pabandyt