darau kuciukus pagal Ciocia Polia receptuką, kadangi darau tokia tesla pirma karta tai... dejau beveik stikline miltu daugiau, bet per mazai man rodos, palikau pakilimui.... pakilo, bet kociot per minksta nzn ka daryt, kad neperdeti miltu ir paskui nebutu per kieta... ka patartumet
o as vakar irgi issikepiau bet paslepiau nes valgytoju daug o jie skanus net laaabai
Labas vakaras. Man tai irgi pagal ciocia polia receptą skystoka tešla gavosi. Kilo labai gerai, bet bijojau miltų dėti,kad nepasidarytų labai kieta. Bet negalėjau net supjaustyti, tai vistiek apie stiklinę dadėjau, kad nors supjaustyt galėčiau. Nežinau kodėl, bet mano tešla kažkokia kaip guminė. Bandau volelį padaryt, o ji vis grįžta į rutulį. Kodėl taip? Gal todėl, kad tik su vandeniu užminkiau, be pieno ir sausas mieles dėjau? Kai iškepė, skonis geras, bet jau vargau su ta tešla.... Gerų švenčių jums ir jūsų šeimoms.
As irgi vakar kepiau kuciukus pagal Cocia Polia, man kazkaip gavosi, kad miltu reikejo dadeti daugiau negu recepte.
Bet rezultatas Dekoju uz recepta tai mano pirmieji kepti kuciukai ir jie
Bet rezultatas Dekoju uz recepta tai mano pirmieji kepti kuciukai ir jie
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
QUOTE(Utiuitiutė @ 2005 12 13, 06:25)
Kadangi pažadėjau jau prieš kelias dienas- tai va, skaniausių pasaulyje kūčiukų receptas:
Ar tai minkštų/guminių kūčiukų receptas
LABAI norim ne traškių
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 29, 12:48)
Kepiau pagal si recepta tai gavosi minkstuciai tik miltu daugiau siek tiek dejau negu recepte
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 29, 12:48)
Ar tai minkštų/guminių kūčiukų receptas LABAI norim ne traškių
Ne, čia tikrai ne traškūs. Gal ne visai guminiai, bet minkšti. Jei norite guminių, šiltus (ne karštus!) supilkit į maišelį ir palaikykit užrišę.
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 29, 18:31)
Ne, čia tikrai ne traškūs. Gal ne visai guminiai, bet minkšti. Jei norite guminių, šiltus (ne karštus!) supilkit į maišelį ir palaikykit užrišę.
AČIŪ Oi, tai kepsiu šiandien Tik deficitas aguonos Vakar mamoj Maxėj neradau Ieškosiu Šmikyje IKI
QUOTE(pirasa @ 2008 12 21, 13:47)
Pasirodysiu ir aš su savo kūčiukais. Tešla paprasta, kaip ir visų, bet darymo forma tai neeilinė. Man tokie patys skaniausi.
Iškočioju tešlą, sudedu eilutę aguonų, suvynioju, nupjaunu.
Tada supjaustome mžais gabaliukais ir dedame kepti.
Viduryje būna aguonos. Labai skanu, nes jos būna saldžios
Iškočioju tešlą, sudedu eilutę aguonų, suvynioju, nupjaunu.
Tada supjaustome mžais gabaliukais ir dedame kepti.
Viduryje būna aguonos. Labai skanu, nes jos būna saldžios
O aguonos maltos ar kokios? ir kokia tesla`?
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 30, 08:48)
AČIŪ Oi, tai kepsiu šiandien
nu skoooooniiiiis Skanesnių turbūt DAR nesu valgius
Ačiū
Pries kiek laiko geriausia kepti kuciukus?