Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

sveikutės, aš dar noriu paklausti blush2.gif MNMPD į 17 langelį jei pirmas vaikas iš pirmos santuokos, tai skaičiuosis 12*50 ar 12*100? blush-anim-cl.gif . Ir dar, jei 33- "+", o 46 yra "-", jie patys atsiskaičiuos, ar man reiks pirma tą minusą padengti?
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2010 04 10, 14:26)
sveikutės, aš dar noriu paklausti blush2.gif  MNMPD į 17 langelį jei pirmas vaikas  iš pirmos santuokos, tai skaičiuosis 12*50 ar 12*100? blush-anim-cl.gif . Ir dar, jei 33- "+", o 46 yra "-", jie patys atsiskaičiuos, ar man reiks pirma tą minusą padengti?

yra atsakymas 4psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 10 balandžio 2010 - 13:33
QUOTE(Leblon @ 2010 04 10, 14:33)
yra atsakymas 4psl

aciuks.gif Ačiū. Tikiuosi daugiau klausimų nekils.
Atsakyti
Labas
Aš irgi suku galvą su MNPD, bet man reikia už 2008metus.Auginu du vaikučius kartu su tėveliu. Būčiau dėkinga jei kas pagelbėtų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, banko pazymoj radau toki uzrasa:
' iš savo metinių apmokestinamųjų pajamų galite atimti palūkanas, mokamas tik už vieną nuo 2006-10-19 paimtą kreditą vienam gyvenamajam būstui statyti arba jam įsigyti. Jeigu nuo 2006-10-19 paėmėte daugiau kaip vieną kreditą gyvenamajam būstui statyti ar įsigyti arba jeigu sudarėte daugiau kaip vieną būsto finansinės nuomos (lizingo) sutartį, iš pajamų galite atimti palūkanas už pirmą paimtą kreditą arba palūkanas pagal pirmą sudarytą finansinės nuomos (lizingo) sutartį (Žin., 2006, Nr.111-4197). '
Tai reiskia jei iki 2006-10-19 buvo paimti 2 busto kreditai, tai uz 2 ir grazins. Negaliuoja naujas isleista istatymas, kad grazina tik uz viena busta g.gif ?
Atsakyti
nu tas NPD tai jerguteliau! blink.gif gal galit man padet? blush2.gif

man gime vaikelis 2009-006-04

ka rasyti i ta 17 langeli? kaip zinoti, nuo kurio menesio man pradejo taikyti MPD ir koks jis? ir ka vaiko teciui rasyti? ir isvis-kokius mokslus reikia baigti, kad galima butu is pirmo karto tinkamai deklaracija uzpildyti?? doh.gif doh.gif doh.gif

is anksto labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abecele: 10 balandžio 2010 - 18:44
QUOTE(abecele @ 2010 04 10, 19:43)
nu tas NPD tai jerguteliau!  blink.gif gal galit man padet?  blush2.gif

man gime vaikelis 2009-006-04

ka rasyti i ta 17 langeli? kaip zinoti, nuo kurio menesio man pradejo taikyti MPD ir koks jis? ir ka vaiko teciui rasyti? ir isvis-kokius mokslus reikia baigti, kad galima butu is pirmo karto tinkamai deklaracija uzpildyti??  doh.gif  doh.gif  doh.gif

is anksto labai aciu  4u.gif  4u.gif

jokių mokslų nereikia baigt,
o tik netingėt ieškot informacijos.
ir pridėt nors lašą pastangų.
apie 17 laukelį kievienam puslapyje yra parašyta.
Atsakyti
QUOTE(foolmeto @ 2010 04 10, 19:50)
jokių mokslų nereikia baigt,
o tik netingėt ieškot informacijos.
ir pridėt nors lašą pastangų.
apie 17 laukelį kievienam puslapyje yra parašyta.

skaiciau jau kokius 20 lapu. radau apie auginamus du vaikus, apie NPD, taikoma uz vaikus per istysus metus. O man reikia NPD ne uz pilnus metus, o nuo vaikelio gimimo. ir as nezinau, nuo kurio menesio man NPD taikomas. Ir as mielai ieskociau informacijos toliau, bet apie deklaravima jau ne pirma tema prirasyta, kas reiskia >50 lapu! labai atsprasau, kad dar karta klausiau, bet tikejausi, kad atsiras ismanantis zmogus, kuriam visiskai nesunku padeti. Tam zmogui grazus balionas 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal girdejot kada prades grazint tuos pinigus
Atsakyti
QUOTE(abecele @ 2010 04 10, 20:14)
skaiciau jau kokius 20 lapu. radau apie auginamus du vaikus, apie NPD, taikoma uz vaikus per istysus metus. O man reikia NPD ne uz pilnus metus, o nuo vaikelio gimimo. ir as nezinau, nuo kurio menesio man NPD taikomas. Ir as mielai ieskociau informacijos toliau, bet apie deklaravima jau ne pirma tema prirasyta, kas reiskia >50 lapu! labai atsprasau, kad dar karta klausiau, bet tikejausi, kad atsiras ismanantis zmogus, kuriam visiskai nesunku padeti. Tam zmogui grazus balionas  4u.gif

ar neturi kokios pazistamos buhalteres paklaust?
Atsakyti
QUOTE(abecele @ 2010 04 10, 20:14)
skaiciau jau kokius 20 lapu. radau apie auginamus du vaikus, apie NPD, taikoma uz vaikus per istysus metus. O man reikia NPD ne uz pilnus metus, o nuo vaikelio gimimo. ir as nezinau, nuo kurio menesio man NPD taikomas. Ir as mielai ieskociau informacijos toliau, bet apie deklaravima jau ne pirma tema prirasyta, kas reiskia >50 lapu! labai atsprasau, kad dar karta klausiau, bet tikejausi, kad atsiras ismanantis zmogus, kuriam visiskai nesunku padeti. Tam zmogui grazus balionas  4u.gif

Papildomas NPD taikomas nuo sekančio mėnesio. Pvz.: vaikutis gimė 2009 m. gegužę, tai NPD taikomas nuo birželio. Už pirmą vaiką NPD sudaro 100 Lt per mėnesį. Jei vaikas auginamas šeimoje, tai mėnesio NPD dalinama per pusę abiem tėvam, tai yra po 50 Lt, jei mama vaiką augina viena tai prisitaiko sau visą sumą, tai yra visą 100 Lt per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Titulia @ 2010 04 09, 21:54)
Galima  smile.gif Tik jei kreipsitės pagalbos dėl deklaracijos į VMI, geriau tai darykite po gegužės 1 d., nes šiuo metu vyksta deklaravimo už 2009 m. bumas smile.gif Labai daug žmonių, norinčių deklaruoti, bent jau Vilniaus skyriuje.

Ak, tai gerai biggrin.gif Dekui uz info aciuks.gif Deklaruosiu per bankininkyste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 10 balandžio 2010 - 21:58