sveikutes o iki kada galima deklaruoti uz 2009m?aciu uz atsakyma.
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 04 09, 11:42)
iki geguzes 3 d.
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 04 09, 11:42)
iki 2014 metų.
QUOTE(zaklina @ 2010 04 09, 14:07)
KAIP APSKAICIUOTI MPNPD KAI 2 VAIKUS AUGINU VIENA?
100*12+200*12
Merginos, o ar galima simet dar deklaruoti uz 2007 ir 2008
Deklaracija issiunciau pirmadieni, iki siol negavau jokio elektroninio laisko, kad blogai ar gerai, kazin, kodel?Statusa rodo PATEIKTA Tai kaip zinot, moket tuos mokescius ar ne? Kada jie parasys?
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 09, 15:43)
Deklaracija issiunciau pirmadieni, iki siol negavau jokio elektroninio laisko, kad blogai ar gerai, kazin, kodel?Statusa rodo PATEIKTA Tai kaip zinot, moket tuos mokescius ar ne? Kada jie parasys?
kad Jums reikia sumokėti mokesčius, tikrai niekas nerašys asmeniškai.
QUOTE(Leblon @ 2010 04 09, 16:14)
kad Jums reikia sumokėti mokesčius, tikrai niekas nerašys asmeniškai.
ne taip supratote, zinau, kad man reikia sumoketi, turbut zinote, kad kai deklaracija priimta arba su klaidom, atsiuncia elektronini laiska. Dabar nieko nera jau savaite. Jeigu deklaracija su klaidom, reikia taisyti ir pagal ja mokesciu moketi negalima, nes galima sumoketi neteisinga suma. Klausiau, gal kas zino, kodel taip yra, kad nera jokiu ziniu
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 09, 16:46)
ne taip supratote, zinau, kad man reikia sumoketi, turbut zinote, kad kai deklaracija priimta arba su klaidom, atsiuncia elektronini laiska. Dabar nieko nera jau savaite. Jeigu deklaracija su klaidom, reikia taisyti ir pagal ja mokesciu moketi negalima, nes galima sumoketi neteisinga suma. Klausiau, gal kas zino, kodel taip yra, kad nera jokiu ziniu
man jau priimta aktuali, ir nieks jokio laiško neatsiuntė.
palaukite dar.
jei per pora savaičių nepažaliuos deklaracija, paskambinkite į MIC.
O gal kas zinot kaip visus NPD, PNPD, MPNPD ir t.t. apsikaiciuoti, kai 2 vaikai is pirmos santuokos augini viena, o trecias vaikas is antros santuokos kartu su vyru auginamas