Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

Sveiki,gal kas padetu kaip siais metais deklaruot pinigus?????Nes pas mane 33laukelije nieko nera parasyta,ir pas vyra irgi.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 04 22, 13:24)
Sveiki,gal kas padetu kaip siais metais deklaruot pinigus?????Nes pas mane 33laukelije nieko nera parasyta,ir pas vyra irgi.Aciu

tai jus turbut neuzpildet iki galo deklaracijos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 22, 12:35)
tai jus turbut neuzpildet iki galo deklaracijos.

As isvis nieko nepildziau nes nezinau kaip tai daroma.programa kuria reikia atsiunciau bet ji neatsidaro ir tik tuscias lapas rodomas.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 04 22, 13:37)
As isvis nieko nepildziau nes nezinau kaip tai daroma.programa kuria reikia atsiunciau bet ji neatsidaro ir tik tuscias lapas rodomas.

http://www.vmi.lt/lt...px?itemId=20153 uzeikit cia ir paspausit "kaip pildyti dokumentus su ABBYY eFormFiller 2.5?" ten viskas issamiai paaiskinta.Tik ispradziu sita programa atsiuskit ABBYY eFormFiller 2.5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 balandžio 2010 - 12:44
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 22, 12:43)
http://www.vmi.lt/lt...px?itemId=20153 uzeikit cia ir paspausit "kaip pildyti dokumentus su ABBYY eFormFiller 2.5?" ten viskas issamiai paaiskinta.Tik ispradziu sita programa atsiuskit ABBYY eFormFiller 2.5

as ten skaiciau bet nieko nesupratau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 04 22, 13:46)
as ten skaiciau bet nieko nesupratau verysad.gif

persiuskit programa,isarhivokit,paskui persiuskit PD i per ta programa atidarikit.
Atsakyti
as 2009 metus buvau motynystes atostogose,46 laukelyje suma su minusu,nesuprantu kodel...uz ka db as dar skolinga likau?uz ta psd?
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2010 04 22, 19:11)
as 2009 metus buvau motynystes atostogose,46 laukelyje suma su minusu,nesuprantu kodel...uz ka db as dar skolinga likau?uz ta psd?

Parasiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 21, 21:31)
Na va ir as jau sulaukiau is vmi pinigeliu, o buvo atnaujinta, reiskiasi tas atnaujinimas jokios reiksmes neturi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pas mane taip pat... šiandien pervedė pinigėlius smile.gif
Atsakyti
niu visa tema perskiaciau, bet toks jausmas, kuo toliau i miska, tuo daugiau grybu blush2.gif

as irgi 2009 buvau motinystes atostogose, kiek pasiskaiciau sia tema, supratau kad reikia i 17 laukeli irasyti skaiciu 55*11men=550 (auginu kartu su vyru vaika). taciau tuo paciu norejau paklausti, jei vyras nedeklaruos, tai gal man galima i ta laukeli rasyti visa suma? g.gif

ir dar - kiek pamenu uz gruodi sodra pravede 100 lt maziau pasalpos, ir kaip supratau deklaravus turetume skirtuma gauti, bet kad ta grazinama suma mazesne gaunasi...

ir dar GPM308P (1) prie apmokestinamu pajamu, vienoje eiluteje, tarp iskaiciuotu pajamu mokescio suma yra -4Lt, ir tai rodo kaip klaida, kaip tokiu atveju elgtis? tiesiog gal 0 parasyti?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 04 22, 19:41)
niu visa tema perskiaciau, bet toks jausmas, kuo toliau i miska, tuo daugiau grybu  blush2.gif

as irgi 2009 buvau motinystes atostogose,  kiek pasiskaiciau sia tema, supratau kad reikia i 17 laukeli irasyti skaiciu 55*11men=550 (auginu kartu su vyru vaika). taciau tuo paciu norejau paklausti, jei vyras nedeklaruos, tai gal man galima i ta laukeli rasyti visa suma?  g.gif

ir dar  - kiek pamenu uz gruodi sodra pravede 100 lt maziau pasalpos, ir kaip supratau deklaravus turetume skirtuma gauti, bet kad ta grazinama suma mazesne gaunasi...

ir dar GPM308P (1) prie apmokestinamu pajamu, vienoje eiluteje, tarp iskaiciuotu pajamu mokescio suma yra -4Lt, ir tai rodo kaip klaida, kaip tokiu atveju elgtis? tiesiog gal 0 parasyti?

jei vyrui darbe pritaike dali npd uz vaika,tai Jus negalite rasyti visos sumos
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 04 22, 19:41)
niu visa tema perskiaciau, bet toks jausmas, kuo toliau i miska, tuo daugiau grybu  blush2.gif

as irgi 2009 buvau motinystes atostogose,  kiek pasiskaiciau sia tema, supratau kad reikia i 17 laukeli irasyti skaiciu 55*11men=550 (auginu kartu su vyru vaika). taciau tuo paciu norejau paklausti, jei vyras nedeklaruos, tai gal man galima i ta laukeli rasyti visa suma?  g.gif

ir dar  - kiek pamenu uz gruodi sodra pravede 100 lt maziau pasalpos, ir kaip supratau deklaravus turetume skirtuma gauti, bet kad ta grazinama suma mazesne gaunasi...

Jei vyrui darbe uz vaika netaike PNPD,tai galit visa sau rasyti.O maziau grazins gali buti del to,kad taikomas 15 proc. pajamų mokesčio tarifas,o ne 24 %.
GPM308P priede P2 laukelyje pasirinkus pajamų rūšies kodą 03, P5 laukelyje leista įrašyti neigiamą išskaičiuoto pajamų mokesčio sumą.
Atsakyti