Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventoju pajamu mokescio deklaravimas

QUOTE(egesichora @ 2010 04 08, 12:48)
Ta pacia diena man dar niekada nera patikrine. Idomiai cia. Jei ne paslaptis,kada teikete? Paziurekite savo nurodyta el.pasta. Gal i ten VMI kokiu naujienu atsiunte.

vyro pildziau 24 gal diena, prieme 25 jei nemeluoju... anytos ta pacia diena prieme. as pildziau balandzio 4 iki siol ner
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 04 08, 14:30)
vyro pildziau 24 gal diena, prieme 25 jei nemeluoju... anytos ta pacia diena prieme. as pildziau balandzio 4 iki siol ner

Draugei pildziau balandzio 4,sau -sekancia diena. Dar nezaliuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2010 04 08, 13:34)
Draugei pildziau balandzio 4,sau -sekancia diena. Dar nezaliuoja schmoll.gif

na va kaip, stabdyt pradejo.
Atsakyti
O ka daryt tokiu atveju , jei P priede visu P5 laukeliu suma gaunasi keliais litais daugiau ( del apvalinimo) , ar taisyt , ar palikti , kaip yra g.gif

O i klaida , kad visi laukeliai turi buti uzpildyti, turbut , galima nekreipti demesio, ar ne ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 08 balandžio 2010 - 14:49
QUOTE(norala @ 2010 04 08, 14:44)
O ka daryt tokiu atveju , jei P priede visu P5 laukeliu suma gaunasi keliais litais daugiau ( del apvalinimo) , ar taisyt , ar palikti , kaip yra  g.gif

O i klaida , kad visi laukeliai turi buti uzpildyti, turbut , galima nekreipti demesio, ar ne ?  smile.gif

tai Jus paziurekite apie kuriuos laukelius kalbama, gal but rodo klaida kad neuzpildytas konkretus laukelis... tarkim man mete kad turi buti uzpildyti laukeliai, ten reikejo irasyti 0. gali buti kad neiraset miesto, asmens kodo, ar dar kokiu duomenu mirksiukas.gif
p.s man atrodo kad keist nieko nereik jei ten suapvalina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 08 balandžio 2010 - 15:08
brrr.. tas deklaravimas - gal galit kas prašviesint akis: kuriame langelyje matosi, kiek grąžins, ar kiek pačiam reikia mokėti - 33? Pas mane 31 langelyje suma su "-" , o 33 - ta pati suma be minuso ženklo. Be to, reikia už 3 mėn. sumokėti PSD - o tai jo "neišskaito" kaip nors iš tos grąžintinos sumos? Ar čia reikia suprasti, kad man nieko negrąžins ir aš dar turiu pervesti VMI PSD mokestį g.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2010 04 08, 16:22)
brrr.. tas deklaravimas - gal galit kas prašviesint akis: kuriame langelyje matosi, kiek grąžins, ar kiek pačiam reikia mokėti - 33? Pas mane 31 langelyje suma su "-" , o 33 - ta pati suma be minuso ženklo. Be to, reikia už 3 mėn. sumokėti PSD - o tai jo "neišskaito" kaip nors iš tos grąžintinos sumos? Ar čia reikia suprasti, kad man nieko negrąžins ir aš dar turiu pervesti VMI PSD mokestį g.gif

ačiū  4u.gif

jei 33 langelyje pliusas, tai jums grąžins.
jei 33 suma didesnė, nei Jus skolinga psd, tai atims tą skolą ir grąžins likutį, o jei mažesnė, tai iš 46-33 ir sužinosit, kiek dar esat skolinga VMI.
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 04 08, 16:07)
tai Jus paziurekite apie kuriuos laukelius kalbama, gal but rodo klaida kad neuzpildytas konkretus laukelis... tarkim man mete kad turi buti uzpildyti laukeliai, ten reikejo irasyti 0. gali buti kad neiraset miesto, asmens kodo, ar dar kokiu duomenu mirksiukas.gif
p.s man atrodo kad keist nieko nereik jei ten suapvalina

tai butent , kad jokio konkretaus langelio nerodo smile.gif
Ai, jau issiunciau taip...
VMI nesamoniu PD prirase, turejau viska ranka pervest doh.gif
Atsakyti
gal jau yra mamyciu, kurios uzpilde ir gavo pinigelius?
labai idomu kada ismoka, jei iskart uzpildei teisingai ir elektroniniu budu?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 08, 17:13)
gal jau yra mamyciu, kurios uzpilde ir gavo pinigelius?
labai idomu kada ismoka, jei iskart uzpildei teisingai ir elektroniniu budu?

nuo balandzio 12 d. prades tik ismokinet pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 08, 19:03)
nuo balandzio 12 d. prades tik ismokinet pinigelius.

tai tada man taip ir sake vmi, kad dvi savaites po deklaracijos priemimo thumbup.gif
Atsakyti